Umarım olur ama ben hiç dibe çakildiğini düştüğünü görmedim.
5-10krs ancak.
Önü alınmazsa sonu yok bence.
Şuan sadece inşaat sıcak para getiriyormus.
Onuda yapip satıyorlar zaten.
Lelli bi tatile çıktın ülke krize girdi kızCanım yabancılarda satiyorlar.
Is adamları vs.
Zaten ortadirek alamaz zor
Bizim buraya kuleler vs yapildi.
Ofis olarak kiraya veriliyor satiliyor.
Günlük kiralık daireler falan.
Ben esime sordım,okadrda değil dio.Gerek yok diyo ama benim adam Rahattır bu konularda:)Kızlar bu bankanın el koyma olayı ile dedikleriniz b3ni çok düşündürdü.
Ben hep sanal altın aldım.
Şimdi siz öyle diyince korktum.
Napayım satayım mi yani
Oyle soylentiler var ama asli astari var mi bilmem. Eger oyle bisey olursa bu sefer daha buyuk kriz cikar. Bankada eylemler olur. Goze alamazlar heralde. Ama yine de belli olmaz benide cok dusunduruyor bu soylenti.Kızlar bu bankanın el koyma olayı ile dedikleriniz b3ni çok düşündürdü.
Ben hep sanal altın aldım.
Şimdi siz öyle diyince korktum.
Napayım satayım mi yani
Oyle soylentiler var ama asli astari var mi bilmem. Eger oyle bisey olursa bu sefer daha buyuk kriz cikar. Bankada eylemler olur. Goze alamazlar heralde. Ama yine de belli olmaz benide cok dusunduruyor bu soylenti.
Sorma kuzumLelli bi tatile çıktın ülke krize girdi kızGitme sen bidaha biyere:)Hep görümcengilin nazarı bunlar:)
Bana da görümcem der babaannemin nazarı dğer diye,kadın 80 yasında ve akli balik değil.Nesine zarar değdircekse.Kendi nazarları daha cok değio:=)Sorma kuzum
Hahaha
Gorumcem herkese nazar haset eder.
Eltimin kizi bile yenge babannemle halamın nazari cok değer dikkat et dedi.
Durum yapiyorum resimlerimi görüyo ordan tee kem gözü degmiştir
Dün üzerime kuş sıçtı
Zilyon tane insanın icinde otururken geldi beni buldu koluma geldi.
Hayattaki sansim :)
Valla bisi alayim.Bana da görümcem der babaannemin nazarı dğer diye,kadın 80 yasında ve akli balik değil.Nesine zarar değdircekse.Kendi nazarları daha cok değio:=)
Piyango all hemen:)
Günaydın canimGünaydın hanımlar
Ama dısarda kahvaltı etmek istiyor dimi,benim kocamda böyle ay sonu elimizde nakit yok dısarda yemeye kalkıyoHerkeslere günaydın tünaydınlar ay nasıl uyuduk böyle . Uyandık güzel bir kahvaltı yaptık eşim dışarda yemek istedi ben istemedimmaaş dönemindeyiz eşim yoğun çalışıyor birazdan birkaç saatliğine yine işe gidecek toplaması gereken dosyaları mevcutmuş o gelince vantilatörümüzü garantiye götüreceğiz Akşama patates kızartması ve pizza var menüde Salı akşama kadar elimizdeki son 30 tl miz başka da paramız kalmadı hahaha
Hahah bizim kredi kartımız yok canım benimki ben kenara para sakladım onu çıkartacağım sanıyor ama yanılıyor. Çünkü 120 tl kumbaraya atmıştım oda zaten bu hafta çıkarttım harcadık kendi de biliyor aslında .Ama dısarda kahvaltı etmek istiyor dimi,benim kocamda böyle ay sonu elimizde nakit yok dısarda yemeye kalkıyoKarttan çekeriz nasılsa diye:)
:))iyimis benim kide arabanın bakımına bu hafta senin kumbarayı mı patlatsak dedi:)Dedim hayırlı isler cnm sana:)Hahah bizim kredi kartımız yok canım benimki ben kenara para sakladım onu çıkartacağım sanıyor ama yanılıyor. Çünkü 120 tl kumbaraya atmıştım oda zaten bu hafta çıkarttım harcadık kendi de biliyor aslında .
36 tl daha var ama o benim pazartesi başlamam gereken ilacımın parası ona dokunamayız biliyor:))iyimis benim kide arabanın bakımına bu hafta senin kumbarayı mı patlatsak dedi:)Dedim hayırlı isler cnm sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?