Kendine altin ismarliyorSelam kızlar nasilsiz
Annem biber almış kış için 6 kilosu 10 liraya.Onu hazırladık fasulye de hazırlamıştık zaten.Menemenlik konserveler kaldı.Birazda erişte keseriz.
Hafta içi arkadaşlarımla bulusmustum.Birinin düğünü olacak eylülde.Daha önceden birkaç mutfak eşyası istemişti bizden bizde alıp vermiştik(kendi düğünden önce istediği için)
Otururken öbür arkadaşıma bana dugunumde çeyrek altın tak dedi.Tabi biz şaka zannettik.Sonra bana dedi çeyrek tak diye.Sonra dediğinde anladık şaka olmadığını.
Yani benim garibime gitti.Zaten önce aldığımız hediyeleri de o kendi istemişti.Bana şunları alın diye.İkimiz de çalışmıyoruz.Çeyreği nasıl takacaksak
Annemde öyle dedi.Zaten hediye almıştık.Kendine altin ismarliyorben olsam takmazdim
Bende takmam deli mi ne çeyreğin fiyatından haberi yok kesinAnnemde öyle dedi.Zaten hediye almıştık.
Annem senin bile çeyrek altının yok ki diyor
Selam kızlar nasilsiz
Annem biber almış kış için 6 kilosu 10 liraya.Onu hazırladık fasulye de hazırlamıştık zaten.Menemenlik konserveler kaldı.Birazda erişte keseriz.
Hafta içi arkadaşlarımla bulusmustum.Birinin düğünü olacak eylülde.Daha önceden birkaç mutfak eşyası istemişti bizden bizde alıp vermiştik(kendi düğünden önce istediği için)
Otururken öbür arkadaşıma bana dugunumde çeyrek altın tak dedi.Tabi biz şaka zannettik.Sonra bana dedi çeyrek tak diye.Sonra dediğinde anladık şaka olmadığını.
Yani benim garibime gitti.Zaten önce aldığımız hediyeleri de o kendi istemişti.Bana şunları alın diye.İkimiz de çalışmıyoruz.Çeyreği nasıl takacaksak
Bende takmam deli mi ne çeyreğin fiyatından haberi yok kesin
Yüzsüzlükten başka birşey değilBen kardeşime bile diyemem bana şunu tak diye.Herkes gönlünden ne koparsa getirir.Herkesin kendine göre ihtiyaçları var
Haklısınız nasıl gelmesin ki benim de gelir:)aynısını yaşadım birebir :) Benim ailem de takmayacak eşimin ailesine karşı yüzüm düşmesin demişti benim örneğimde de taktım arkasından küstü ve benim düğünüme de gelmedi
Hala içimde bir yaradır her altın arttığında da aklıma geliyo :)))
Valla bisi alayim.
Ilk defa başıma böyle bisi geldi esimle şaşirdik güldük.
Ama bu seneki otel şansa baya iyi cikti.
Hahah :)Canım benim elime mi kafamı mı kuş yapmıştı.1 ay sonra işe girmiştim :) Gerçi arabaya hergün yapıyorlar bişey olmuyor ama
Senin dugun ne zamandi? Takacaginiz altinlari aldiniz mi altin firlamadan?? :)Canım benim elime mi kafamı mı kuş yapmıştı.1 ay sonra işe girmiştim :) Gerçi arabaya hergün yapıyorlar bişey olmuyor ama
Yok artık sasırmıs o:))Hediyeyi niye aldırmjs ozaman0.0Nerde o bolluk.Evine de ev hediyesi ister.1 kisiye düğünü dogumu zatn 3 kere hediye götürüyorz en az.Hic kusura bakmasın vallaSelam kızlar nasilsiz
Canim patlıcanları kızartıp bir pişirimlik yapıp derin dondurucuya koyarım ben.Kızlar birşey sorucam.
Ben karnıyarıklık patlıcan hazırlamak istiyorum daha önce denemedim
Konserve gibi kavanozlayıp sıcak domatrs sosu koysam olurmu acaba. Bu şekilde yapan var mı
Dondurucuya mı koyuyorsunuz
Ben kızartıyorum canım yanına birkaç biber kızartıyorum. Soğumasını bekliyorum poşetleyip buzluğa koyuyorum her poşete 4 tane koyuyorum 2 kişiye yemek olmuş oluyorKızlar birşey sorucam.
Ben karnıyarıklık patlıcan hazırlamak istiyorum daha önce denemedim
Konserve gibi kavanozlayıp sıcak domatrs sosu koysam olurmu acaba. Bu şekilde yapan var mı
Dondurucuya mı koyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?