- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
Canim patlıcanları kızartıp bir pişirimlik yapıp derin dondurucuya koyarım ben.
Çıktığında çözdürüp mü yapıyorsunuz peki.Ben kızartıyorum canım yanına birkaç biber kızartıyorum. Soğumasını bekliyorum poşetleyip buzluğa koyuyorum her poşete 4 tane koyuyorum 2 kişiye yemek olmuş oluyor
Evet canım biraz çözdürüyorumÇıktığında çözdürüp mü yapıyorsunuz peki.
Yarın alıp koyayım bende karnıyarık için alıcam.
Sonra kiymali harcini koyup firina atiyorEvet canım biraz çözdürüyorum
Içerisini açıp kıymalı harcı koyabilecek kadar hafifçe disarida bekletiyorumÇıktığında çözdürüp mü yapıyorsunuz peki.
Yarın alıp koyayım bende karnıyarık için alıcam.
Tadında fazla değişiklik olmuyor. Kışın çok da pratik oluyorSonra kiymali harcini koyup firina atiyor
Degil mi.
Tadinda degisiklik oluyor mu
Evet aynen böyle yapıyorum pek fırın tercih etmem tavada üzerine salçalı sos gezdiririm . Fırında boşuna elektrik yakıyor inan. Bir fark olmuyor lezzetindeSonra kiymali harcini koyup firina atiyor
Degil mi.
Tadinda degisiklik oluyor mu
Senin dugun ne zamandi? Takacaginiz altinlari aldiniz mi altin firlamadan?? :)
Hahah :)
Aiy canim bir miktar para bekliyoruz insallah o olur
İlerde hiç birşey alınmıyor eve girince bir hayat gailesine düşüyorsun. Su doğalgaz elektrik telefon mutfak derken derken eline birşey kalmıyor . Alınanın kötüsü olmaz imkan varsa alsın 22 ayar aldır canım işçilikten kaybetmesin ilerde ev alırsınız ona peşinat olur . Benim setim yok 5 iç biyerdem var takmıyorum tabiki öyle duruyor yatırımlık olduEylülde benim düğün kısmetse.Biz almıştık altınları önceden takı seti almamıştık bi.Nişanlım diyor keşke onu da o zaman alsaydık.Martta almıştık.Ben de diyorum gerek yok takı setine.Olmaz diyor yok istemiyorum ileride alırsın diyorum.Ben de yerine bilezik alayım diyor bakalım
İlerde hiç birşey alınmıyor eve girince bir hayat gailesine düşüyorsun. Su doğalgaz elektrik telefon mutfak derken derken eline birşey kalmıyor . Alınanın kötüsü olmaz imkan varsa alsın 22 ayar aldır canım işçilikten kaybetmesin ilerde ev alırsınız ona peşinat olur . Benim setim yok 5 iç biyerdem var takmıyorum tabiki öyle duruyor yatırımlık oldu
Ya bebişim eğer hiç satmayı planlamıyorsa 14 ayar filan alsın. Ama yok satma düşüncesi varsa o zaman 14 almanın anlamı yokki . Benim 5 i bir yerdenin zinciri 14 ayar olmuş . Onda da alış ile satış arasında inanılmaz fark var şoka sokuyor seni ondan diyorumOyle deme kuzum su an cok farkli durum hem benim esim cok taki aldi bana evlendikten sonrada aldi artik ben alma diyorum nisan da ve dugunde ayri set almistik nisanda kuyumcu yanlislikla 8 ayar getirmis annem ve ben 14 ayarla degistirtmedik ince setti pant bluzla bile kullandim adam malimin arkasindayim dedi gercekten ne tasi dustu ne rengi kacti dugunde esim pahali aldi ben bilezik yada besi bi yerde istedim kardesler var benden hatira dugunlerde takarsin dedi 3 kere kullandim 3 daha kullanicam
Ya bebişim eğer hiç satmayı planlamıyorsa 14 ayar filan alsın. Ama yok satma düşüncesi varsa o zaman 14 almanın anlamı yokki . Benim 5 i bir yerdenin zinciri 14 ayar olmuş . Onda da alış ile satış arasında inanılmaz fark var şoka sokuyor seni ondan diyorum
İlerde hiç birşey alınmıyor eve girince bir hayat gailesine düşüyorsun. Su doğalgaz elektrik telefon mutfak derken derken eline birşey kalmıyor . Alınanın kötüsü olmaz imkan varsa alsın 22 ayar aldır canım işçilikten kaybetmesin ilerde ev alırsınız ona peşinat olur . Benim setim yok 5 iç biyerdem var takmıyorum tabiki öyle duruyor yatırımlık oldu
Oyle deme kuzum su an cok farkli durum hem benim esim cok taki aldi bana evlendikten sonrada aldi artik ben alma diyorum nisan da ve dugunde ayri set almistik nisanda kuyumcu yanlislikla 8 ayar getirmis annem ve ben 14 ayarla degistirtmedik ince setti pant bluzla bile kullandim adam malimin arkasindayim dedi gercekten ne tasi dustu ne rengi kacti dugunde esim pahali aldi ben bilezik yada besi bi yerde istedim kardesler var benden hatira dugunlerde takarsin dedi 3 kere kullandim 3 daha kullanicam hersey imkan dogrultusunda bana dugundede kelepce cok gelmisti hepsi hatira kaldi ani kaldi beren su an zorlamasa iyi olur
Aynı benim eşimin bonkörlük seviyesinden . Benim kv cimri bence eşim babasına geçmiş .Evet zaten 2 kalın bilezik aldılar kolye aldılar koluma kelepçe aldılar saat aldılar.Tek taşım çok güzel.Yüzüklerimizi atasaydan en güzelinden aldık.Annemler 4 bilezik aldı bir de künye aldılar güzelinden artık dedim yeter alma.Takı seti de istemiyorum zaten düğünü de güzel salondan yemekli tuttuk 26000₺ evi de siteden tuttuk eltim diyormuş abi rezidans tutmuşsunuz 180 metrekare 4+1 kirasın 1250₺ aidat da 100₺ eşyaları da 44000₺ aldık tv alıcaz beğendik 5500₺ daha halı perde almadık kart bastırdık 665₺.Eşyaları beraber ödeyeceğiz evlenince ben daha ona smokin alacağım 1000₺ beğendik bir tane.Düğüne yakın alıcam diyetisyene gidiyor 13 kilo verdi.Bedeni için biraz daha bekliyoruz.Gelinlik 3000₺ Balayı da 4 gece tuttuk Antalya'dan onun karta taksit olmuyordu.Ben de dedim benim karta yapalım 2550₺ 6 taksite böldük.diyor ordan da başka otele geçelim.Yok dedim gerek yok.Belki adrasan taraflarında butik otel varmış geze geze oralara gideriz dedi o olabilir dedim.İnsan hayatında kaç balayı yapacak diyor çocuk olmadan gezelim diyor.Eli çok açık bugün pikniğe gittik söylemesi ayıp 6 kilo tavuk kanat falan almış.5 kişiyiz hep arttı.Yedirmeyi seviyor herşeyin güzeli olsun istiyor.Eşşek gibi çalışıyoruz hakkımız diyor.Hakkımız evet tuttuğumuz evden de salondan da pişman değilim ben 33 o 37 yaşında birbirimizi bulmuşuz herşey güzel olsun istiyoruz.Evlenince bonkörlüğüne biraz müdahale etmem gerek ama eli çok açık arkadaşına gidiyoruz falan dolduruyor.Ben değişmem diyor da bakalım hayırlısı borç öderken değişir belki :) Allah borçlarımızı ödeme kolaylığı versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?