Topiğin kuruluş amacı zamlar geldi eyvah Allah sonumuzu hayır getirsin ne yapacaksak vs demek değil kiBilemedim ki topiğin kuruluş amacı bu.Aman bunun için hayattan soğuma.Yap bi kahve kendine canısı.Hayat güzel zamlara rağmen:)
Lellim onlar yine piknik organizasyonu yapıyorlardır.Sen gelince hopp pikniğeBenim şampuanında 25tl civarı
Gratis indirimden bazen 17tl falan denk geliyorum.
Head shoulders yine gratisden 7.5tl aldım.
Normalde 16tl civarıydı marketde..
Eşim ve oglum kullanıyor onu da.
Burada günde 70-80tl bazen 100tl harciyoruz.
Akşam dışarıda yiyoruz.
Çay, dondurma, mısır falan derken harcaniyor valla.
Ben daha para harcamadım.
Dayımlar varken esim dayım falan harcadı
Şimdide kardesim harciyor.
Annemde 1000tl getirmis.
Bana pek harcatmıyorlar.
Kahvaltı ediyoruz bir de aksam yiyoruz yetiyor insana.
Evi toparladık 4 gibi inicez yine sahile.
11-12 gibi giriyoruz eve.
Dün eltimin kizi aradı napiyosun yenge diye.
Bugun de eltim aradi.
Bu ne samimiyet yahu.
Yolumu gozluyorlar nezaman gelcen diyorlar.
Allahım rahat yok ya.
Lellim onlar yine piknik organizasyonu yapıyorlardır.Sen gelince hopp pikniğe
Hayır da başka bahane de bulamıyorlarHep pikniğe gidelim sahilde çay içelim
Neyse ben şom ağzımı açmıyım daha fazla
Hahaha cidden varya bi bize gelin oturalım dediklerini görmedim mesela ya telli ye geliyorlar ya parkta bahçede buluşuyorlar . Telli acaba kıza tost makinası almıştı kız ne dedi parayı almayıncaLellim onlar yine piknik organizasyonu yapıyorlardır.Sen gelince hopp pikniğe
Evet canim.Valla üsenmeim ilk 10 sayfaya baktım.Hep hesap kitap yazmışınız.2016dan buralara öyle gelms:)
Ben de seviyorm ya,zaam var ama 3-5 krus kenara atınca mutlu oluyoryz iste:)
Vallahi sen herşeyi görüyorsun biliyorsunLellim onlar yine piknik organizasyonu yapıyorlardır.Sen gelince hopp pikniğe
Amin inşallah. Birbirimizi kırmadan incitmeden bu topiğe hep yazalım. Burdan bende çok şey öğrendim halada öğreniyorum.Keske daha önce üye olsaydım.Evet canim.
Buraya başlarken altınlarım vardi sadece.
Hatta bir kaç tane atayı sonradan yaptim.
20bintl biriktirdik arabaya ekledik.
Sonra arabamızın kredisini odedik.
Sonra yeni arabaya kredi çektik o da bitti bitecek
30bintl paramız oldu yine.
Bana topik iyi geldi, geliyorda.
Yazdıkça rahatliyorum ve ögreniyorum.
Umarım yillar sonra hepimiz hayallerimize kavustugumuzda da hala yazıyor oluruz.
Vallahi sen herşeyi görüyorsun biliyorsun
:)
Dün eltimin kizi diyorki yenge tatilim bomboş gecti.
Pikniğe bile gidemedik herkesin isi cikti.
Herkes dediği annesi ve kayinvaldesi
Ne işleri çıkacak onlarında allasen.
Sen yoksun mangal yok semaver yok etlere ortak yok hamal yok desene.
Ama benim pikniklere renk kattigim kesin hepsinin enerjisi yerlerde cunku.
Özellikle dönünce cok isim var okul alışverişi yapicam falan dedim vaktim yok anlasınlar.
a101 e 30 aguststa sinbo smoothie blender ı gelecekmiş 79 tl.Onlardan cok istiyorum ama farklı bi marka da olsa kullanan var mı?Benim buzlıkta hep ahudud,seftali olur.Buzlu buzlu atınca kırabilir mi acaba?
Amin inşallah. Birbirimizi kırmadan incitmeden bu topiğe hep yazalım. Burdan bende çok şey öğrendim halada öğreniyorum.Keske daha önce üye olsaydım.
Lellimi üzmesinler.Gözüm üstlerinde:)
Bence sinbo buzu kırmayabilir yaa101 e 30 aguststa sinbo smoothie blender ı gelecekmiş 79 tl.Onlardan cok istiyorum ama farklı bi marka da olsa kullanan var mı?Benim buzlıkta hep ahudud,seftali olur.Buzlu buzlu atınca kırabilir mi acaba?
Sence lelliyi üzen kim meselaAmin inşallah. Birbirimizi kırmadan incitmeden bu topiğe hep yazalım. Burdan bende çok şey öğrendim halada öğreniyorum.Keske daha önce üye olsaydım.
Lellimi üzmesinler.Gözüm üstlerinde:)
Ona da bakim eylülde evlilijk yıl dönümümz kociye kitlerim olmadı:)Saolasn cnm..canımbabyloading87 ben vestelinkini kullanıyorum mix and go, çook memnunum ama sanırım simbodan daha pahalıdır şu an. Ben 3 yıl önce almıştım gayet güzel.
Bana da öyle geliyor.Buz kırabilir yazıyo ama ..Vestelinki de 140 tlmis.Cok fark yok.Olmusken o olsun bari:)Bence sinbo buzu kırmayabilir ya
Bana da öyle geliyor.Buz kırabilir yazıyo ama ..Vestelinki de 140 tlmis.Cok fark yok.Olmusken o olsun bari:)
Been sinbonun katı meyve sıkacağını aldım memnunun ama böyle aşırı da güçlü değil . Vestel hiç kullanmadım açıkcası ama denemeye değerBana da öyle geliyor.Buz kırabilir yazıyo ama ..Vestelinki de 140 tlmis.Cok fark yok.Olmusken o olsun bari:)
Ya ben aslımda robotta cekiyordm dondurma yapıyordm.Arzum bemim robot ama bıçağını son zamanlarda makinaya attım.Buzu kırarken biraz kapris yapıyor yalnız :)
Sinbo kettl var bende cok iyi değil aynen.zaten alırsam yanına bir de robot almam lazım.Robotumun bıçağını bozdum çünküBeen sinbonun katı meyve sıkacağını aldım memnunun ama böyle aşırı da güçlü değil . Vestel hiç kullanmadım açıkcası ama denemeye değer
Ya ben aslımda robotta cekiyordm dondurma yapıyordm.Arzum bemim robot ama bıçağını son zamanlarda makinaya attım.
ÜsengecliktennnPlastik yerleri sisti sanırım oturmuyor.5 senedir kullanıyordm.Robotsuz da kaldım simdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?