Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bilemedim ki topiğin kuruluş amacı bu.Aman bunun için hayattan soğuma.Yap bi kahve kendine canısı.Hayat güzel zamlara rağmen:)
Topiğin kuruluş amacı zamlar geldi eyvah Allah sonumuzu hayır getirsin ne yapacaksak vs demek değil ki orada bir hata var galiba

Yanlış anlaşılmasın bende burayı seviyorum sevmesem zaten gelmem 1 yıldır yazıyorum buraya . Ama bazı yorumlar cidden insanı mutsuzluğa sürüklüyor

Lellim onlar yine piknik organizasyonu yapıyorlardır.Sen gelince hopp pikniğe
Hayır da başka bahane de bulamıyorlar Hep pikniğe gidelim sahilde çay içelim
Neyse ben şom ağzımı açmıyım daha fazla

Selamlar

Ben o euronun doların tavan yaptığı geçen günlerde bu topik canımı sıkmıştı, herkes karamsar konuşuyordu.

Ama bu sadece bi dönem oldu. Burada gayet mutluyum

Hahaha cidden varya bi bize gelin oturalım dediklerini görmedim mesela ya telli ye geliyorlar ya parkta bahçede buluşuyorlar . Telli acaba kıza tost makinası almıştı kız ne dedi parayı almayınca

Valla üsenmeim ilk 10 sayfaya baktım.Hep hesap kitap yazmışınız.2016dan buralara öyle gelms:)
Ben de seviyorm ya,zaam var ama 3-5 krus kenara atınca mutlu oluyoryz iste:)
Evet canim.
Buraya başlarken altınlarım vardi sadece.
Hatta bir kaç tane atayı sonradan yaptim.
20bintl biriktirdik arabaya ekledik.
Sonra arabamızın kredisini odedik.
Sonra yeni arabaya kredi çektik o da bitti bitecek
30bintl paramız oldu yine.
Bana topik iyi geldi, geliyorda.
Yazdıkça rahatliyorum ve ögreniyorum.
Umarım yillar sonra hepimiz hayallerimize kavustugumuzda da hala yazıyor oluruz.
Vallahi sen herşeyi görüyorsun biliyorsun
:)
Dün eltimin kizi diyorki yenge tatilim bomboş gecti.
Pikniğe bile gidemedik herkesin isi cikti.
Herkes dediği annesi ve kayinvaldesi
Ne işleri çıkacak onlarında allasen.
Sen yoksun mangal yok semaver yok etlere ortak yok hamal yok desene.

Ama benim pikniklere renk kattigim kesin hepsinin enerjisi yerlerde cunku.

Özellikle dönünce cok isim var okul alışverişi yapicam falan dedim vaktim yok anlasınlar.

Amin inşallah. Birbirimizi kırmadan incitmeden bu topiğe hep yazalım. Burdan bende çok şey öğrendim halada öğreniyorum.Keske daha önce üye olsaydım.

Lellimi üzmesinler.Gözüm üstlerinde:)

a101 e 30 aguststa sinbo smoothie blender ı gelecekmiş 79 tl.Onlardan cok istiyorum ama farklı bi marka da olsa kullanan var mı?Benim buzlıkta hep ahudud,seftali olur.Buzlu buzlu atınca kırabilir mi acaba?

canım babyloading87 ben vestelinkini kullanıyorum mix and go, çook memnunum ama sanırım simbodan daha pahalıdır şu an. Ben 3 yıl önce almıştım gayet güzel.

Amin inşallah. Birbirimizi kırmadan incitmeden bu topiğe hep yazalım. Burdan bende çok şey öğrendim halada öğreniyorum.Keske daha önce üye olsaydım.

ben de ben de ben de

Çok şey öğrendim ve halen öğreniyorum, hep iyiye doğru gitsin iletişimlerimiz

a101 e 30 aguststa sinbo smoothie blender ı gelecekmiş 79 tl.Onlardan cok istiyorum ama farklı bi marka da olsa kullanan var mı?Benim buzlıkta hep ahudud,seftali olur.Buzlu buzlu atınca kırabilir mi acaba?
Bence sinbo buzu kırmayabilir ya

Sence lelliyi üzen kim mesela

Bana da öyle geliyor.Buz kırabilir yazıyo ama ..Vestelinki de 140 tlmis.Cok fark yok.Olmusken o olsun bari:)
Been sinbonun katı meyve sıkacağını aldım memnunun ama böyle aşırı da güçlü değil . Vestel hiç kullanmadım açıkcası ama denemeye değer

Been sinbonun katı meyve sıkacağını aldım memnunun ama böyle aşırı da güçlü değil . Vestel hiç kullanmadım açıkcası ama denemeye değer
Sinbo kettl var bende cok iyi değil aynen.zaten alırsam yanına bir de robot almam lazım.Robotumun bıçağını bozdum çünkü

ay o kötü olmuş ama internetten bir baksana canım kesin vardır o parça, yazık o zaman neden alasın varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…