- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Bilmem yakinlarinizda var mi eskidji bazaar varsa fiyatlar baya uygun oluyor.Kızlar ya yemek masası almak istiyorum ama elimiz çok sıkışık su anda amanyaza kadar para biriktirmek istiyorum su açılan sehpalar Varyap ondan var bende yemek yiyecegimiz zaman açıyoruz onu ama malum tadilat yaptırdım olmuşken hepsi tam olsun istiyorum 2000 den asagi masa yok bakalım ne yapicaz eşim kışın mesai ye kalıyor onunla masayı almak istiyorum biraz da ben biriktirip diyorum hayırlısı artık zaman ne gösterecek bakalim
inşallah canım inşallah Allah büyük bir kapısını acar inşallahİstanbuldan gelmişsin benim gibiuyum sağlamak biraz zor oluyor ne yazık ki inş daha güzel yerlerden evimiz olur
Allah kabul etsin bütün dualarımızı ne güzel bilinçli aile olmak çocugunuzla anılar biriktirmek etrafımızda o kadar çokki sevgiye muhtaç çocuk inşallah bizde vermişizdir sevgimizi çocuklarımıza sevginin eksikligi derin yaralar açıyor ve hiç kapanmıyorTeheccude uyandim uyuyamadim.
Biraz tesbih cektim.
Bazen su sessizlik cok guzel geliyor bana.
dinlendiriyor..
Aksam mutfagi toparlamistim.
camasirda asmistim.
Sonra oglumla uzandik yataga ona bebekligini anlatirken uyuyakalmisiz.
Sen bebekken böyle uyurdun böyle aglardin
Sana bunlari yapar yedirirdim
Şunu cok severdin diye anlatırım.
cogunu hatırlamiyor tabiki
Ama dinlemeyi cok seviyor gulüsüyoruz.
iyi anılar biriktirir umarim cocukluguna, gencligine dair..
Gecmise baktiginda ne guzel gunlerdi be nasil anlayisli iyu bir annem babam vardi der kötü anılari olmaz umarım hic geriye baktiginda.
Ileride animsadiginda bu zamanlari annemle söyle yapardik.
Babamla boyle sakalasirdik
Annemle su sohbetleri ederdik diye animsar gulerek..
Hayata dair biriktirilecek neyimiz var ki anılarımızdan başka...
Tabi canım şöyle bir kırklamak gerekiyor ayrıca
Valla ıvır zıvır almııyrz cipstir,coladır.Onlardan alsam daha mı ucuz olcak acaba diyorm artık.Aksm avm de 55 tl yaptım.5 tl gidiş dönüş metroya.50 tl gezerken harcamışımAhh yazsam mi yazmasam mi bilemedim harcamalari :/.
Esime dedim ki telf. senin karta kaydi yine, zaten giren cikanin haddi hesabi yok bana olsun varsin diyoşapşal ya.
10tl taksiye verdim.
55tl peynirci babadan cokelek, tulum, tel peynir ve zeytin aldim.
Sonra lcw gittim.
Ogluma esofman alt ve ust kazak aldim.
Pek bisi yok.
59tl oraya verdim
125tl market tuttu.
muz, domates, üzum, nar, 6lı soda, 1 butun tavuk parcalattim( sadece bu 22 tl), 1 kalip peynir, biskuvi tarzi bisiler aldim karisik.
Aldiklarim bunlar sadece 125tl gitti.
icime oturdu.
ne deterjan var ne bisi.
Valla lazim olmasada keske almasak.
Dun mozaik pasta yapcaktim azicik petubor bile kalmamisti evde hani hep aliriz cayla falan diye.
Kuruyemise hic bakmadin bile alsam oglusum yerdi 50-60tl oraya giderdi artik
Sen bilinçli yapmamışsın.Allahimmm oglumun ögretmenini azicik bozmus olabilirim
saat 7 gibi telf caldi.
baktim sadece numara pek acmiyorum zaten kim.ariyor yukledim genelde bilinmeyen nolar cikiyor kime kayitli.
Bunda cikmadi.
Acsammi acmasammi derken actim bir kadin iyi gunler dedi.
Bende iyi aksamlar dedim
Hani aksam ya.
Kadin bi kaldi pardon iyi aksamlar dedi
Ben x'in sinif ogretmeniyim dedi cok utandim.
Yani ben boyle resmi gibi bir ses duyunca dershane reklami Yanlis no falan sandim.
cunku etut merkz.den , dijiturk bisiler ariyolla genelde bakmiyorum.
Ay kadini bi bozdum gibi oldu ya.
Sonra tetanoz asisi yaptirmak istemiyorum diye yollamistik kagidi tek tek donus yapip teyit ediyorlarmis.
Aksam aksam aradim ozur dilerim dedi.
Aiy bi de carsamba toplanti var geleceksiniz dimi dedi.
Evet dedim.
Kadin beni iyi aksamlar yapacak
:) evlenmek doğru insanı bulunca iyi, maalesef bulamayınca zulüm oluyor. insanın önce kendisini tanıma, sonra karşısındaki insandan beklentilerini anlayıp, onu doğru şekilde tanımaya çalışma çabalarıyla devam edince daha iyi oluyor. başkalarının yaşadığı olumsuzluklardan (herhangi bir konuda olabilir, evlilik vs) ders alıp, hayatımıza ona göre yön vermeliyiz. ama bu sıkıntı, bizim yaşayacaklarımız için mihenk taşı olmamalı. bu anlamda ben senin evlenmeni tavsiye ederim:) doğru kişiyle ama mutlaka... biz ne kadar doğruysakta, Allah o kadar doğrularla karşılaştırıyor bizi, buna inanırım. hem bilinçli insanlar evlenmeli, ve bilinçli, güzel, tatlı evlatlar yetişmeli değil mi?:)) mutlu yuvalar, mutlu bir dünya...Başüstüne kuzum:))
Zaten şu bdv ye bakali iyice soğudum evlilikten.Ben toz pembe yasıyormuşum ya
Bdv de master yapmakta olan birisi olaraktan Evliliğe HayırrrrEvlenmicem büyük sözü dinlicem
ne kadar doğru yazmışsınız... hayattaki her sıkıntı aslında çocuklukta açılan o yaraladan sızıyor insanın hayatına. sevgi bir çocuk için en elzem şey. sevilen çocuk anlar, görür, duyar, sevilen çocuk yapar, sevilen çocuk başarır. sevgiyle olur her ne olursa... ben bir anne baba çocuğuna ne yapsın diye sorsalar, "sevsin" yeter derim. gerisi zaten gelir...Allah kabul etsin bütün dualarımızı ne güzel bilinçli aile olmak çocugunuzla anılar biriktirmek etrafımızda o kadar çokki sevgiye muhtaç çocuk inşallah bizde vermişizdir sevgimizi çocuklarımıza sevginin eksikligi derin yaralar açıyor ve hiç kapanmıyor
Çok teşekkür ederim bilmiyorum vardır mutlaka hemen bı konumuna bakayım varsa bu hafta sonu eşimle gidip bakalım Almak istiyorum çünküBilmem yakinlarinizda var mi eskidji bazaar varsa fiyatlar baya uygun oluyor.
Ben cok fiyat kollarim.
mutfak masami alirken zamaninda hic gezmedim oyle elden taksitle alacagim yakin yerden aldim 700tl verdim tee ozaman (3-4sene oldu sanirim) belki daha fazla.
sonra o eskidji de aynisini 450tl gordum sok oldum
Hemde baya sonra gordum.
Direk fabrikadan halka oldugundan uygun oluyor.
Malida asla kotu degil.
Koltuklarimi da oradan aldim hemde 2bin tl gayet rahat ve saglamlar.
Onlarda 3-4senelik olacaklar.
Yani bi bakip fiyat alin derim.
amin inşallah borçlulara ödeme kolaylığı ev araba yatırım yapmak isteyenlerede rabbim gönüllerinden geçeni nasip etsinGünaydın hepinize hayırlı cumalar
Uzun zamandır yazamadım ama takipteyim
Birikim adına hiçbirşey yok şimdilik taksitler bu ay bitiyor
Bundan sonra bişeyler atabiliriz inş
Eşimin ekdersleri başladı bundan sonra ekderssiz çok zormuş ya
Allahtan evin kirası vardı hazır o biraz rahatlattı
Bundan sonraki hedefim arsamıza hayalimizdeki evimizi yaptırmak diğer evin borcunu ödemek olsun
Allahım cumanın yüzü suyu hürmetine kalbimizdekileri kabul eylesin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?