eger hesaplayamayacak kadar coksa yani en azından ben soyle dusunuyorum regl oldugumdan beri en az 10yıl var namaz kılmadgm her namazın pesıne aynı namazı kılsam anca on yılda bıter borcumAma benim o vakitler icin tarih tutmam gerekmiz mi tek tek?
Nasil yapicam nereden baksan kac senelerin borcu.
Kac vakite kac rekat kilmam gerek bu konularda malesef bilgim yok okuyup ogrenmem gerek.
Senin gibi hesaplarsam bende 10yildan fazla kilmam gerek 15yil belki.eger hesaplayamayacak kadar coksa yani en azından ben soyle dusunuyorum regl oldugumdan beri en az 10yıl var namaz kılmadgm her namazın pesıne aynı namazı kılsam anca on yılda bıter borcum
o yuzden hesaplamadan her nafıle kıldıgımı nafıle tuttugumu kaza olarak nıyet edıyorum
illa hesaplamak ıstersen de regl oldugun yıldan duzenli kıldıgını çıkarıp 5vakıtten hesaplayabılırsın oructa aynı sekılde
Pazar günlerini oldum olası hiç sevmiyorum kendime iş çıkarıyorum vakit geçsin diye yok ben bugün çok üzülüyorum eşim yurt dışında çalışıyor yıllardır böyle bıktım yalnızlıktan ailemde uzak bıktım kendimi dinlemekten bakıyorum herkes eşiyle biyerlere gidiyor imreniyorum bir ev alalım umuduyla hep ayrı kaldık degermi diyorum bazen başkasına muhtaç olmayalım diye bizde zor günler geçirdik çocuklarda giti onlar varken okuldu dersti yemekti vakit geçiyodu sanki diger günler farklıymış gibi pazar günlerini sevmiyorum sizi keşfetim iyiki varsınız zamanım geçiyo bıktım tek başıma oturmaktan yarın iyi olurum inşallah içimi döktüm size kusura bakmayın
ben de gecen carfeoursadan kaptım penti çorap hem de 1tl yeSelam kızlar
A101 de penti ince külotlu çoraplar 3.95 miş.Ben 10 liraya almıştım başka yerden.O yüzden bir tane aldım bakalım yazın ihtiyacım olur.Kilosu 5 liradan da balık aldık arabadan.
Bankayada gittik.Evin sigorta primini ödedik geldik.Şimdi de kek kurabiye yapıyım. Hem canım istedi hemde bugün Çukur var bakarken iyi olur:)
O zaman istikamet mutfak ileri marş
Senin gibi hesaplarsam bende 10yildan fazla kilmam gerek 15yil belki.
bunu bir arastiricam sagolasin.
ohh temizlik kokusu buraya kadar geldi valla ben rahatladim burdan.kızar merhaba,
cumartesi sabah erkenden kaltım kolları sıvadım balkon camından başladım silmeye
daha 2. penceredeydim ki oğlan uyandı
anne burnumu silcem diye
allah dedim bana iş yaptırmaz
erken kalkıyorum ki o uyurken işimi toparlayım diye
paşa uyanınca tabi biraz onunla dinlene oynaya iş yaptım
fakat iyi oldu
mutfak çok fenaymış dedim
tam zamanında müdahale ettim
balkon cam balkonu, balkon giriş cam kapısı+mutfak kapısı +mutfagın yeri +balkonu yıkama işini halletim
salonda bir ütü dağı vardı
önce sabırla ütüyü yaptım snr en son odadan başlayarak süpürüp sildim
snr salona girdim süpür sil + camını sil
mutfaga girdim çorba +tavuk+erişte
bende bittim yaniii
saat 5 de işim bitti.
akşamda misafirliğe gittim :)
pazar da başka ziyaretler vardı
bu hafta sonu da tekrar kalan işlerimi elden geçirmeliyim ...
yaptıktan sonra iş çokta :)
ohh temizlik kokusu buraya kadar geldi valla ben rahatladim burdan.
Gule gule kirlen(me)sin.
Yine kendine is cikardim yaprak sardim.
Esim yaprak yemez oglumla yicez.
pisiyor.
Mutfagi topladim camasir katladim yine astim.
Bulasik mak. bosalttim.
Esime yemek yapmam gerek daha.
Ev supurcem.
Gun bitti neredeyse daha islerimin yarisi duruyor.
Püfs.
Ah kuzum insAllah oglanda geldi bi de ona tavuk kizarttim o ara yaprak yetismez diye.sen yaparsın lelim :)
Enemm patroniçem yorulmuştur. Masaj yapim kahve yapim kek kurabiye getirim:)Yine kendine is cikardim yaprak sardim.
Esim yaprak yemez oglumla yicez.
pisiyor.
Mutfagi topladim camasir katladim yine astim.
Bulasik mak. bosalttim.
Esime yemek yapmam gerek daha.
Ev supurcem.
Gun bitti neredeyse daha islerimin yarisi duruyor.
Püfs.
Vallahi maşallah hepsine yetisiyorsunuz herkese ayrı yemek çıkartıp tutumlu olmayı beceriyorsunuzAh kuzum insAllah oglanda geldi bi de ona tavuk kizarttim o ara yaprak yetismez diye.
Böyle böyle bolunuyoruz iste.
Olsun Rabbim saglik versinde yine yapilir.
Canim mecburum seciyorlar.Vallahi maşallah hepsine yetisiyorsunuz herkese ayrı yemek çıkartıp tutumlu olmayı beceriyorsunuz
valla iyi olurdu kuzu.Enemm patroniçem yorulmuştur. Masaj yapim kahve yapim kek kurabiye getirim:)
Ne güzel vallahi pratik pratik siz anlattıkça bende sizin gibi yapmaya çalışıyorum bende tüm tavuk parcalattim goguslerini haslamalik yaptırdım geri kalanını 3e ayırdım Allah'tan eşim yemek seçmez benimde oğlan bişi yemiyor yese bende ne isterse onu yaparım ama yok resmen lokma lokma veriyorum ağzına acta bıraktım banamisin demiyorCanim mecburum seciyorlar.
Cok az az yapiyorum ama mesela.
tavuk butundu ben onu tavalik yaptirmistim parca parca.
hepsini sira sira aralarina strec sererek dizdim.
Misal ogluma 2 parca cikardim (sirali dizince buzlu buzlu hemen ayriliyor)oglen hemen baharatladim oyle buzlu buzlu az yag su koydum kisik ateste pisirdim en son kalan yagiyla arkali onlu kizarttim.
yanina domates tursu ayran doydu sukur.
aksamada yogurt sarma yer.
aralarda meyve falan yiyor zaten.
Yapragida minik tenceremle 2 sira sardim.
1 deste uzumum vardi 2 defa daha boyle sararim hevesimizi aliriz oglumla.
Esimede 2 patlicanla musakka 1 bardak pirincden pilav yapicam.
o da 2 gun onu yer.
2 gun sonra naparsam artik.
Bende mecburen böyle
oglum patlican yemiyor mecbur onada sevdigini yapiyorum.
Bende ot bulsam kavurur yerim oyle secmem yani.
en yazik ben :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?