tamam canım komşum kuzey cephede oturuyor saksılara dikmiş her yeşil hiç kurumuyor nasıl yapıyor bilmiyorumBence güneş lazım ama bi dene bakalım. Eğer olursa bana da haber verir misin
Bende yemekte hiç sıvı yağ kullanmıyorum ama kek börek kızartma için sıvı yağ. Yoksa zeytinyağı ile nasıl kek filan oluyor ağır olur sankiBen de yemeği zeytinyağlı yapanlardanımBir de bize sıvı yağ 3 ayda bir geliyıor ,esimin işyerinden.Veriyırm anama kvdeme.Sıvı yağ sevmiyırm ben Herseye zeytinyağ
Yaaa ne kadar güzel çok seviyorum sebze yetiştirmeyitamam canım komşum kuzey cephede oturuyor saksılara dikmiş her yeşil hiç kurumuyor nasıl yapıyor bilmiyorum
Ben misafre yapacaksam sıvı yağ ile yapıyorm.Kendime zaten normal kek yapmadığımdan z.yağı sorun olmuyor.Tat veriyor daha cokBende yemekte hiç sıvı yağ kullanmıyorum ama kek börek kızartma için sıvı yağ. Yoksa zeytinyağı ile nasıl kek filan oluyor ağır olur sanki
Ben hiç böyle şeyler yapamıyorum ya şekersiz yaşam şu bu . Ama özeniyorum böyle yaşayanlara ben kalitesiz bir ürün almam bulyon hazır çorba abur cubur yemem yedirmem öyle yaşıyoruz evde işteBen misafre yapacaksam sıvı yağ ile yapıyorm.Kendime zaten normal kek yapmadığımdan z.yağı sorun olmuyor.Tat veriyor daha cokKendime tam buğdaylı sekersiz yaparım ben kek poğaça.Rafine seker tüketmemeye calısıyorm:)
Ayyyy valla güzel görünüyor afiyet olsunSabah suda pisen kavanoz kekim
Tm buğday unlu,zeytinyağlı,sekersiz(keciboynzu pekmezi ekledim seker yerine)Atıstırmalık bunu aldım yanıma.Şekersiz günlere bi dönsem yine süper olacak:)
Bazı seylri ben de yiyemiyorm.O kadrda damağım alışmasına rağmen.Misal buğday kepeği aldım gecen küçücük pakete 6 tl verdim.Yok yenmiyor yani.Hic yemem daha iyi dedim.Ben hiç böyle şeyler yapamıyorum ya şekersiz yaşam şu bu . Ama özeniyorum böyle yaşayanlara ben kalitesiz bir ürün almam bulyon hazır çorba abur cubur yemem yedirmem öyle yaşıyoruz evde işte
Saolasın bacım:)Ayyyy valla güzel görünüyor afiyet olsun
Bende yemekte hiç sıvı yağ kullanmıyorum ama kek börek kızartma için sıvı yağ. Yoksa zeytinyağı ile nasıl kek filan oluyor ağır olur sanki
Bende bir kere beşemel sos almıştım yeni yemek yapıyordum bi deneyeyim diyip aldım onu da. Beşemel sos ve krema pek bizim eve uygun değil . Geçen kremalı makarna yaptım yenmedi ya sevmedik hiçBazı seylri ben de yiyemiyorm.O kadrda damağım alışmasına rağmen.Misal buğday kepeği aldım gecen küçücük pakete 6 tl verdim.Yok yenmiyor yani.Hic yemem daha iyi dedim.
ANnem hic eve sokmazdı bulyon,hazır cıorba bizim evlerimize de girmez alısmamısız.Arada kolaya kaçıp basemel sos alıyorm acil durumda ona bile kızıyrm kendime ne gerek var diye.
AMa tam buğday unu ile yapılan hic bisey garip,tatsız gelmiyr artık.Yavas yavaş alıısırsın yaptıkça.
Ben börek yapma özürlüyüm pek yapmıyorum yahamur işlerinde sıvı yağ kullanıyorum, birde mümkünse tereyağı
Kek te çok agır olur ama börek fln olur herhalde
Benim adam anlıo nemrut yaBende bir kere beşemel sos almıştım yeni yemek yapıyordum bi deneyeyim diyip aldım onu da. Beşemel sos ve krema pek bizim eve uygun değil . Geçen kremalı makarna yaptım yenmedi ya sevmedik hiç
ici guzel pisiyor dimi?Sabah suda pisen kavanoz kekim
Tm buğday unlu,zeytinyağlı,sekersiz(keciboynzu pekmezi ekledim seker yerine)Atıstırmalık bunu aldım yanıma.Şekersiz günlere bi dönsem yine süper olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?