Küçük Düşün Büyük Olsun!

babyloading87 ellerine sağlık çok güzel gözüküyor
Kızlar sonunda buzdolabım geldi
Dün migrosta peynir ürünleri 2. alımda %50 indirimli kampanyası vardı
2 paket süzme 2 paket kaşar ve 2 burgu aldım
2 paket makarna ve 1 çamaşır suyu aldım 96 lira verdim
Bugün de karper alacağım eşim istedi

Akşam pazara gideceğim
Yeşillik havuç sebze alırım
Meyvem var almam

Saolasn cnm..
Afiyetle yiyin insaallah
Kızlar o burgu peynirlere dikkat edin.Murat bey burgu peynirde Natamisin bulunmuştu gecen(küf önleyici katkı)O markayı almayın derim..

Ben börek yapma özürlüyüm pek yapmıyorum ya
Evlenmeden önce hiç bende börek yapamam derdm yapmazdım ama şimdi en basit şey geliyo
Aç yufkayı içine ne koycaksan sar ya yuvarla ya kıvır koy sarıyer böreği gibi üstüne yoğurt yumurta sarısı azda ayçiçek yağını bi kasede karıştır sür 180 derecede kızarana kadar
At fırına güzel oluyo
Dene bi kere

bende aynen öyle yapıyorum ama kek yapıyorum hiç güzel olmuyor yumuşacık puf olması gerekirden azıcık kabarıyor ve ekmek gibi sert oluyor

Reçel bile yapıyorum börek olmayacak gibime geliyor

Çok şanslısın kendi ürettiklerinizi yemek ayrı bir güzel olur...

domatesten yapmam ya, biberciyim ben
Domatesi sos olarak yemeklere kullanıyorum
Salçası çok bereketsiz oluyor
Karaoklar ekoloji çiftliği diye 1 yer buldum oradan aldım mis gibi geldi
Seneye Allah nasip ederse domates biber ayrı ayrı yapacağım yanında 1 kişi daha olursa yardım için yapılıyor bir şekilde

Ben de yemeği zeytinyağlı yapanlardanımBir de bize sıvı yağ 3 ayda bir geliyıor ,esimin işyerinden.Veriyırm anama kvdeme.Sıvı yağ sevmiyırm benHerseye zeytinyağ
Zeytinyağı sadece salatada kullanıyorum aslında sağlık için yemeklerde hep kullanmak lazım...
Stok yağlarım bitsinde inş bende sonra zeytinyağı kullanmak istiyorum...12 kilo stok yapım var şuan

bende aynen öyle yapıyorum ama kek yapıyorum hiç güzel olmuyor yumuşacık puf olması gerekirden azıcık kabarıyor ve ekmek gibi sert oluyor
Un mu cok koyuyorsun?Azalt unu.Ben nemli severim keki bıçak temiz çıkınca kapatırım fırını.
Kardesim pastane keki gibi yapar,unla birlikte 2 kasık nişasta atar keke.Daha kalıplı olur onun kekler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…