ay bendeBen börek yapma özürlüyüm pek yapmıyorum ya
2 kere açtım bcak temiz çıkana kadr pişirdim aynen pisti cnm.ici guzel pisiyor dimi?
Ellerine saglik.
Saolasn cnm..babyloading87 ellerine sağlık çok güzel gözüküyor
Kızlar sonunda buzdolabım geldi
Dün migrosta peynir ürünleri 2. alımda %50 indirimli kampanyası vardı
2 paket süzme 2 paket kaşar ve 2 burgu aldım
2 paket makarna ve 1 çamaşır suyu aldım 96 lira verdim
Bugün de karper alacağım eşim istedi
Akşam pazara gideceğim
Yeşillik havuç sebze alırım
Meyvem var almam
Evlenmeden önce hiç bende börek yapamam derdm yapmazdım ama şimdi en basit şey geliyoBen börek yapma özürlüyüm pek yapmıyorum ya
bende aynen öyle yapıyorum ama kek yapıyorum hiç güzel olmuyor yumuşacık puf olması gerekirden azıcık kabarıyor ve ekmek gibi sert oluyorEvlenmeden önce hiç bende börek yapamam derdm yapmazdım ama şimdi en basit şey geliyo
Aç yufkayı içine ne koycaksan sar ya yuvarla ya kıvır koy sarıyer böreği gibi üstüne yoğurt yumurta sarısı azda ayçiçek yağını bi kasede karıştır sür 180 derecede kızarana kadar
At fırına güzel oluyo
Dene bi kere
Reçel bile yapıyorum börek olmayacak gibime geliyorEvlenmeden önce hiç bende börek yapamam derdm yapmazdım ama şimdi en basit şey geliyo
Aç yufkayı içine ne koycaksan sar ya yuvarla ya kıvır koy sarıyer böreği gibi üstüne yoğurt yumurta sarısı azda ayçiçek yağını bi kasede karıştır sür 180 derecede kızarana kadar
At fırına güzel oluyo
Dene bi kere
Ben börek yapma özürlüyüm pek yapmıyorum ya
Tam mevsimi canım:))bende bir tutam maydonoz ve sogan istiyoeum ama mevsimi nedir?
bilmiyorum
Çok şanslısın kendi ürettiklerinizi yemek ayrı bir güzel olur...GÜnaydın hanımlarr
Hayırlı cumalarr
Valla hayallerinizi yıkmak istemem ama bahçecilik cok zor.Gercekten ilaçsız hormonsuz yapana helal olsun.
Nisanda başlıyor ekimler.Mayısda bi dolu vurdu bu sene hopp 1 ayın emeği cöp.Bezelyelerimiz hep doluda gitti.Bak kasım geldi hala babamlar ekior,topluyr.1 yaz bahçede çalışıyorsun resmen.Ben Allah geçinden versin öğrenin diyorm esime.Yarın babam olmayınca hazır gökten yağmıcak bu isler..
Evet dalından cok güzel tazecik ama inanılmaz zor.Ben emeklilik de sahil kenarına yerleşeyim istiyırmElim ayağım zor tutcak muhtemelen,bide o bahçede is yaparsam gömün beni suraya derim
2 ceviz ağacı var 1 çuval ceviz ya çıkıyor ya çıkmıyor.Cünkü insanlar girip topluyor.Geecen komsuya misafr gelmiş.Babama demiş senin domateslerden az topladılar helal et.Helal olsun demiş o da.Ama az dediği nasıl bir az sa ,bir domates bırakmamışlar.Babasının tarlası gibi girmişBabam tohumluk zor ayırdım nasıl misafirmiş bu dedi.
Seneye Allah nasip ederse domates biber ayrı ayrı yapacağım yanında 1 kişi daha olursa yardım için yapılıyor bir şekildedomatesten yapmam ya, biberciyim ben
Domatesi sos olarak yemeklere kullanıyorum
Salçası çok bereketsiz oluyor
Karaoklar ekoloji çiftliği diye 1 yer buldum oradan aldım mis gibi geldi
Zeytinyağı sadece salatada kullanıyorum aslında sağlık için yemeklerde hep kullanmak lazım...Ben de yemeği zeytinyağlı yapanlardanımBir de bize sıvı yağ 3 ayda bir geliyıor ,esimin işyerinden.Veriyırm anama kvdeme.Sıvı yağ sevmiyırm ben Herseye zeytinyağ
bende tazefasulye ve corba var.Yemeğim yok ne pişirsem bilemiyorum
Ohh masallh:)12 lt iyimis bereketli olsnnnZeytinyağı sadece salatada kullanıyorum aslında sağlık için yemeklerde hep kullanmak lazım...
Stok yağlarım bitsinde inş bende sonra zeytinyağı kullanmak istiyorum...12 kilo stok yapım var şuan
Un mu cok koyuyorsun?Azalt unu.Ben nemli severim keki bıçak temiz çıkınca kapatırım fırını.bende aynen öyle yapıyorum ama kek yapıyorum hiç güzel olmuyor yumuşacık puf olması gerekirden azıcık kabarıyor ve ekmek gibi sert oluyor
Tabi orası öyle.Ben artık isin içine girelim ekelim istiyorum.Suan kimse yanaşmıyor:)İyi böyle diyorlar.Gökten yağmıyr sonuçta buda.Öğrenmek lazım:)Çok şanslısın kendi ürettiklerinizi yemek ayrı bir güzel olur...
Yok be senin yapacağın şey yok. Rahat olAynı seyi hamur yogurma için düşünüyorum asla yapamam gibi geliyor
Seneye Allah nasip ederse domates biber ayrı ayrı yapacağım yanında 1 kişi daha olursa yardım için yapılıyor bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?