Tam mevsimi canım:))
tohumdan mi dikeceksin fidemi?hemen yapıyım o zaman
Aynı seyi hamur yogurma için düşünüyorum asla yapamam gibi geliyor
tohumdan mi dikeceksin fidemi?
hic maydanoz dikmedim ben
Furından çıkınca üzerine su serp ve sofra bezi ört yymuşarbende aynen öyle yapıyorum ama kek yapıyorum hiç güzel olmuyor yumuşacık puf olması gerekirden azıcık kabarıyor ve ekmek gibi sert oluyor
bugün fırın aldırdım anneme onunla denicem inşallah dediğini not aldım inşallah bu sefer güzel olurPenguen
malzemeler oda sicakliginda olsun
sirasiyla mikserle cirparak kat.
en son kurulari katarken ele .
unu ve k.tozunu kesinlikle eleyerek koy.
firinin ayarinida en sonuna kadar acma.
170-180° de pissin.
derecesi cok yuksek olur ise disi piser ici pismez.
Birde firini ilk 20-25dk. asla acma.
kabarmissa bile coker.
tuce_tuce benim özürümde kurabıye
ya hamurda yogurdum hashaslı bile yaptım bana gör zor bişeama gel gelelım kurabıye bı turlu olmuyo sanki elimden kayıp gıdıyo ya gıcık oluyorum kalıpta aldm koydm ettım yok yapamdıkca ıyıce gıcık oldum daha yapmıyorum
Tohum çok geç çıkıyor maydonoz kış ayında olur mu bilemedimtohum dan ekeceğim
Guneydeyiz Her mevsim oluyor maydanozTohum çok geç çıkıyor maydonoz kış ayında olur mu bilemedim
Anladım doğrudur oralar daha sıcak bölgeler olduğu için olabilir geç çıkıyor ama mesela şimdi ekseni Aralık ocağı bulur büyümeleriGuneydeyiz Her mevsim oluyor maydanoz
Tohum çok geç çıkıyor maydonoz kış ayında olur mu bilemedim
Aynen demekten ne zarar gelir inşallah olur afiyetle tuketirsinizüstüne poşet geçirip sera yaaprım :)
tşk ederimAynen demekten ne zarar gelir inşallah olur afiyetle tuketirsiniz
olur insallah ben merak ediyorum ama cesaretim yok.Kızlar ya koyu renkli bı sehbam vardı onu boyamaya kalktım inşallah becerebilirim Polisan x1ile beyaza boyuyorum ilk katı attim bakalim
O kesin tarifleri benle paylaşsana canım ya lutfenevet ondada bir kaç banko tarifim var, onları yapıyorum
Ben yapmaktan çok pişirmekte sıkıntı çekiyorum ya yanıyo ya çig kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?