Küçük Düşün Büyük Olsun!

olur insallah ben merak ediyorum ama cesaretim yok.
Sonucu banada soylermisiniz bitince
Söylerim tabi daha önce pormantom koyuydu onu eve gelen boyacı boyadi gayet güzel oldu bende kullanmadığım sehpadan başladım olmazsa Atacagim olursa kullanacağım bu deneme bı kaç şeyim var boyanacak bakalım hayırlısı eğer becerirsem mutfak dolabınida boyayacagim dolabın kendi yeni modeli eski klasik dolaplardan sinir oluyorum üç kuruş fazla verip yeni model yaptırmamış eşim

kalebodur boyuyan var instada tezgah falan nasil hevesleniyorum ama korkuyorum.
sehpa evet atilir en kotu ama kalebodur falan olunca is korkuyorum.
acaba deformasyon olur mu?
portmantonuzu nasil boyadi boyayan kisi?
direk kat katmi boyadi.
soyulma falan oldumu.
Ben kalebodur boyamak istiyorum

daha bir ay oldu boyayali şimdilik bişi yok siliyorum falan ama iyi şimdilik önden biraz zımpara yaptı sonra boyadı 3er saat arayla 3kat boyadı güzel oldu yani ben beğendim seramikler de nasıl durur bilmiyorum ama boyayan çok benimde takip ettiklerim var

ya canımsın lelli:)
bazen öyle içten yazıyorsun ki... Allah gönlüne göre,güzel ve hayırlı şeyler versin inşallah hep... doğru diyorsun; herşey ve zaman öyle bir geçer ki...

amaaaa cok yazmışsınız kızlar, çok geride kaldım, 70 küsur sayfa kendime görev addedip, hepsini okumadan da günlük sohbetlere giremiyorum yapı icabı. okuduğum 4 başlık var zaten şu kk da, bi yetemiyorum yahu ona bakınca o başlık kalıyor, ona bakınca o kalıyor:)) biri bu işe el atmalı
neyse 15 gün sonra belki aranıza katılırım diyim:))

Bende o tarz şeylerde hep denerim güzel olur ama börekten deneyeyim ya dur

Selam kızlarr ütüm için internetten kireç toplama kartuşu siparişi vermiştim dün o geldi . Ama ütüye takmaya zamanım olmamıştı. Bugün eskiyi çıkartıp yeniyi taktım ama uyarı geçmedi. Servisi aradım getirin bakalım bi dediler . Eşim arabayla işe gitti o gelince gidip bi yardım isteyeceğin inşallah kartuşa filan sorun yoktur . Evi sildim süpürdüm toz banyo WC halı uğraştım. Komşum mantı yapıyordu yardıma gittim. Kv ye trip atmak istemiyorum artık anlamıyor boşuna eşimle aram bozuluyor . He diyip geçeceğim ya bıktım düşünmekten.Kv yi aradım baktım arayacak kafa yok bari ben arayayım dedim görümceme girmiş ağrısı varmış görümcemin çamaşırı da leke olmuş. Dinlenmiyor dolanıyor olacağı bu yani. Pazar’a gitmişler dün analı kızlı . Kv orada yürüdü şu bu diyor . Bende yatacak dinlenecek başla çare var mı anne dedim . Ben böyle birşey yapsam gelin yatmadı şöyle böyle dedikodu ederler neyse yemek masa herşey hazır ya eşim gelse servise gitsek of

O konuda pure hazel yetkili cnm.O iyi bilir banka islerini.Gelince cvplar..

yaaa cok hoşsunuz. Kocaman Aminn.
Siz nezaman isterseniz gelin Keyifli okumalar.

Reçel bile yapıyorum börek olmayacak gibime geliyor
Siz onuda yaparsınız maşallah çok beceriklisiniz ben bir içli köfteyi bilmiyodum ilk yaptım eşime kötüde olmuşsa kıkını çıkarmicaksın dedim öyle öyle ögrendim şimdi çok güzel yapıyorum ikincisinde üçüncüsünde yaparsınız bereketli lezzetli oluyo evde yapınca

Hastayken tesbih çekiliyormuydu ben bilmiyordum

Yaaa çok teşekkür ediyorum benimde aklımda içli köfte var az birşey yapıp denemek istiyorum

Ne canını sık nede umursa bildigini yap degiştiremesin eşinle iyi ol he he de geç tükenirsin canım benim

Ne canını sık nede umursa bildigini yap degiştiremesin eşinle iyi ol he he de geç tükenirsin canım benim
Eşimle aram bozuluyor bakıyorum ki olacak gibi değil . Ben normal davranacağım haftada 1 ararım eşimle zaten hergün konuşuyorlar . Ki ben kendi annemle de haftada bir telefonda konuşurum biz annemle WhatsAppta msjlaşıyoruz. Ben kendime evime filan bakacağım her zaman olduğu gibi

sonunda CUMAAAAA :):)
çok sıkıldım 2 gün kafam dağılsın yani
pazar günü süpriz misafirim var
haftaya da var:)
allah eksikliğini vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…