Ayne şöyle düşün o sizin anneniz degil eşinizin annesi içinde birazda nankörlük varsa hiç yaranılmaz eşinle evliliginin tadını çıkar gez toz keyfine bak onlar öyle yapıyorlar çünkü bu yıllara birdaha gelmeyeceksinEşimle aram bozuluyor bakıyorum ki olacak gibi değil . Ben normal davranacağım haftada 1 ararım eşimle zaten hergünkonuşuyorlar . Ki ben kendi annemle de haftada bir telefonda konuşurum biz annemle WhatsAppta msjlaşıyoruz. Ben kendime evime filan bakacağım her zaman olduğu gibi
canım benım makınanında kartusu bıttı hatta aylar oldu daha hala alamadk yaa phılıps kazanlı utu benımkı bizde alcaz ıns bu aySelam kızlarr ütüm için internetten kireç toplama kartuşu siparişi vermiştim dün o geldi . Ama ütüye takmaya zamanım olmamıştı. Bugün eskiyi çıkartıp yeniyi taktım ama uyarı geçmedi. Servisi aradım getirin bakalım bi dediler . Eşim arabayla işe gitti o gelince gidip bi yardım isteyeceğin inşallah kartuşa filan sorun yoktur . Evi sildim süpürdüm toz banyo WC halı uğraştım. Komşum mantı yapıyordu yardıma gittim. Kv ye trip atmak istemiyorum artık anlamıyor boşuna eşimle aram bozuluyor . He diyip geçeceğim ya bıktım düşünmekten.Kv yi aradım baktım arayacak kafa yok bari ben arayayım dedim görümceme girmiş ağrısı varmış görümcemin çamaşırı da leke olmuş. Dinlenmiyor dolanıyor olacağı bu yani. Pazar’a gitmişler dün analı kızlı . Kv orada yürüdü şu bu diyor . Bende yatacak dinlenecek başla çare var mı anne dedim . Ben böyle birşey yapsam gelin yatmadı şöyle böyle dedikodu ederler neyseyemek masa herşey hazır ya eşim gelse servise gitsek of
Evet öyle haklısınız kiAyne şöyle düşün o sizin anneniz degil eşinizin annesi içinde birazda nankörlük varsa hiç yaranılmaz eşinle evliliginin tadını çıkar gez toz keyfine bak onlar öyle yapıyorlar çünkü bu yıllara birdaha gelmeyeceksin
Yaaaa kötü birşey oldu ama . Kartuşu n11 den bi satıcıdan aldım . Üzerinde Arçelik filan yazan minicik bir kutuda geldi. Ben dalgınlık ile o kutuya atmışım. Bugün sabah aynı kullanım klavuzunda anlattığı gibi poşeti çıkarttım 5 dk suda beklettim taktım ışık sönmedi. Satıcıya msj attım o kartuşun orijinal olduğunu söyledi . Bende ürünü ve ütümü servise bıraktım. Yarın arayacaklar . Eğer kartuşta sorun varsa iade edeceğim ama kutu yok ya . İade alırlar mı acaba. Satıcı ürün kullanılır durumda olmalı dedi. 60 tl ödedim allahım inş sorun çıkmaz o para çöpe gitsin istemiyorumcanım benım makınanında kartusu bıttı hatta aylar oldu daha hala alamadk yaa phılıps kazanlı utu benımkı bizde alcaz ıns bu ay
Ben kayinvalidemler hoc aramam. Evlendigimizde 2 günde bir arardım. Sonra sürekli para eşya isteyince soğudum. Az canımı sıkmadılar. Esimle bir suru tartismamiz oldu.Eşimle aram bozuluyor bakıyorum ki olacak gibi değil . Ben normal davranacağım haftada 1 ararım eşimle zaten hergün konuşuyorlar . Ki ben kendi annemle de haftada bir telefonda konuşurum biz annemle WhatsAppta msjlaşıyoruz. Ben kendime evime filan bakacağım her zaman olduğu gibi
satıcısına baglı canım sorun cıkaran bi tip degılse alırYaaaa kötü birşey oldu ama . Kartuşu n11 den bi satıcıdan aldım . Üzerinde Arçelik filan yazan minicik bir kutuda geldi. Ben dalgınlık ile o kutuya atmışım. Bugün sabah aynı kullanım klavuzunda anlattığı gibi poşeti çıkarttım 5 dk suda beklettim taktım ışık sönmedi. Satıcıya msj attım o kartuşun orijinal olduğunu söyledi . Bende ürünü ve ütümü servise bıraktım. Yarın arayacaklar . Eğer kartuşta sorun varsa iade edeceğim ama kutu yok ya . İade alırlar mı acaba. Satıcı ürün kullanılır durumda olmalı dedi. 60 tl ödedim allahım inş sorun çıkmaz o para çöpe gitsin istemiyorum
Yaaaa kötü birşey oldu ama . Kartuşu n11 den bi satıcıdan aldım . Üzerinde Arçelik filan yazan minicik bir kutuda geldi. Ben dalgınlık ile o kutuya atmışım. Bugün sabah aynı kullanım klavuzunda anlattığı gibi poşeti çıkarttım 5 dk suda beklettim taktım ışık sönmedi. Satıcıya msj attım o kartuşun orijinal olduğunu söyledi . Bende ürünü ve ütümü servise bıraktım. Yarın arayacaklar . Eğer kartuşta sorun varsa iade edeceğim ama kutu yok ya . İade alırlar mı acaba. Satıcı ürün kullanılır durumda olmalı dedi. 60 tl ödedim allahım inş sorun çıkmaz o para çöpe gitsin istemiyorum
Bende artık normal davranacağım haftada 1 yeterli . Yoksa çok yüz göz olacağız belliBen kayinvalidemler hoc aramam. Evlendigimizde 2 günde bir arardım. Sonra sürekli para eşya isteyince soğudum. Az canımı sıkmadılar. Esimle bir suru tartismamiz oldu.
Hiç aramam. Belki 3 ayda bir bayramda vs. ancak ararım. Ama geldiklerinde annemlerden ayırmam. Sohbet ederiz iyi geçiniriz. Alıştılar artık coooktandir böyle. Huyumu ve neye kızdığımi biliyorlar farkındalar.
Evet inş sorun yoktur kartuşta herşey normal olursatıcısına baglı canım sorun cıkaran bi tip degılse alır
ama genelde onemsıyorlar
BiZ seninle özel hayatta da konuşuyoruz ya durumları biliyorsun bende ne yapmam lazım kestiremiyorum İnan . Deneye yanıla bir şeyler yapmaya çalışıyorumBenim bir duzenim yok canim
Bazen kizdimmi aramam o arar illa bsy denk gelir bazen ben sık ararim cekinmem
Biz tanistigimizda ona bobrek kanseri teshisi kondu bizi tanistiran teyzesinin kizi benden rica etmisti teyzeme cok moral oluyor sıksık ararmisin demisti ben ztn ariyordum ama o zmnlar dikkat ettim ve kimseye soylemedim hala esim bilmez
Esim babam beni 1 kere ne askerde ne ogrenciyken aradi der ama beni arar bende ararim 2 dk bile surmez ama gonlu olur
Çok geçmiş olsunMerhaba kizlar
Sonunda cuma geldi
Ben hala toparlayamadim
Ana sozu dinlemedim insallah basima is acmam
Benim kucukken gecirdigim eppstein bar virusu var cok zor bsy. Sanirim tekrarladi kimi kaynaklar tekrarlamaz desede ucuk virusu grubundan ve tekrarlarmis ilk teshisi koyan dr da ztn tekrarlar demis
Bu hafta ne yasaksa yaptim
Ve ilac kullandim
Ilac karacigeri ve dalagi mahveder organ buyumeye gidermis
Tek ilaci dinlenmek agir kaldirmamak ve yurumek asla agri kesici bile verilmiyor
Su an dalagim sis midem bulaniyo ve canim cekiliyo
Her gittigimde basima bsy geliyo ptesi kesin gidicem ama hsonu iyi olmaliyim iyilesmeliyim evlilim yildonumu
Çok üzgünümMerhaba kizlar
Sonunda cuma geldi
Ben hala toparlayamadim
Benim kucukken gecirdigim eppstein bar virusu var cok zor bsy. Sanirim tekrarladi kimi kaynaklar tekrarlamaz desede ucuk virusu grubundan ve tekrarlarmis ilk teshisi koyan dr da ztn tekrarlar demis
Ve ilac kullandim
Tek ilaci dinlenmek agir kaldirmamak ve yurumek asla agri kesici bile verilmiyor
Her gittigimde basima bsy geliyo ptesi kesin gidicem ama hsonu iyi olmaliyim iyilesmeliyim evlilim yildonumu
BiZ seninle özel hayatta da konuşuyoruz ya durumları biliyorsun bende ne yapmam lazım kestiremiyorum İnan . Deneye yanıla bir şeyler yapmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar
Sonunda cuma geldi
Ben hala toparlayamadim
Ve ilac kullandim
Bencede git canımCok tesekkur ederim arkadaslar hala cok atesliyim sanirim acile gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?