Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayne şöyle düşün o sizin anneniz degil eşinizin annesi içinde birazda nankörlük varsa hiç yaranılmaz eşinle evliliginin tadını çıkar gez toz keyfine bak onlar öyle yapıyorlar çünkü bu yıllara birdaha gelmeyeceksin

canım benım makınanında kartusu bıttı hatta aylar oldu daha hala alamadk yaa phılıps kazanlı utu benımkı bizde alcaz ıns bu ay

Evet öyle haklısınız ki

canım benım makınanında kartusu bıttı hatta aylar oldu daha hala alamadk yaa phılıps kazanlı utu benımkı bizde alcaz ıns bu ay
Yaaaa kötü birşey oldu ama . Kartuşu n11 den bi satıcıdan aldım . Üzerinde Arçelik filan yazan minicik bir kutuda geldi. Ben dalgınlık ile o kutuya atmışım. Bugün sabah aynı kullanım klavuzunda anlattığı gibi poşeti çıkarttım 5 dk suda beklettim taktım ışık sönmedi. Satıcıya msj attım o kartuşun orijinal olduğunu söyledi . Bende ürünü ve ütümü servise bıraktım. Yarın arayacaklar . Eğer kartuşta sorun varsa iade edeceğim ama kutu yok ya . İade alırlar mı acaba. Satıcı ürün kullanılır durumda olmalı dedi. 60 tl ödedim allahım inş sorun çıkmaz o para çöpe gitsin istemiyorum

Merhaba kizlar
Sonunda cuma geldi
Ben hala toparlayamadim
Ana sozu dinlemedim insallah basima is acmam
Benim kucukken gecirdigim eppstein bar virusu var cok zor bsy. Sanirim tekrarladi kimi kaynaklar tekrarlamaz desede ucuk virusu grubundan ve tekrarlarmis ilk teshisi koyan dr da ztn tekrarlar demis
Bu hafta ne yasaksa yaptim
Ve ilac kullandim
Ilac karacigeri ve dalagi mahveder organ buyumeye gidermis
Tek ilaci dinlenmek agir kaldirmamak ve yurumek asla agri kesici bile verilmiyor
Su an dalagim sis midem bulaniyo ve canim cekiliyo
Her gittigimde basima bsy geliyo ptesi kesin gidicem ama hsonu iyi olmaliyim iyilesmeliyim evlilim yildonumu

Ben kayinvalidemler hoc aramam. Evlendigimizde 2 günde bir arardım. Sonra sürekli para eşya isteyince soğudum. Az canımı sıkmadılar. Esimle bir suru tartismamiz oldu.
Hiç aramam. Belki 3 ayda bir bayramda vs. ancak ararım. Ama geldiklerinde annemlerden ayırmam. Sohbet ederiz iyi geçiniriz. Alıştılar artık coooktandir böyle. Huyumu ve neye kızdığımi biliyorlar farkındalar.

satıcısına baglı canım sorun cıkaran bi tip degılse alır
ama genelde onemsıyorlar

Benim bir duzenim yok canim
Bazen kizdimmi aramam o arar illa bsy denk gelir bazen ben sık ararim cekinmem
Biz tanistigimizda ona bobrek kanseri teshisi kondu bizi tanistiran teyzesinin kizi benden rica etmisti teyzeme cok moral oluyor sıksık ararmisin demisti ben ztn ariyordum ama o zmnlar dikkat ettim ve kimseye soylemedim hala esim bilmez
Esim babam beni 1 kere ne askerde ne ogrenciyken aradi der ama beni arar bende ararim 2 dk bile surmez ama gonlu olur

Bende artık normal davranacağım haftada 1 yeterli . Yoksa çok yüz göz olacağız belli

BiZ seninle özel hayatta da konuşuyoruz ya durumları biliyorsun bende ne yapmam lazım kestiremiyorum İnan . Deneye yanıla bir şeyler yapmaya çalışıyorum

Çok geçmiş olsun

Çok üzgünüm

Geçmiş olsun canım

merhaba hanımlar gratiste bugün ve yarın tüm ürünlerde %50 indirim var
sabah erkenden kaçtım gittim o saatte bile çok doluydu

sadece ihtiyaç olan stokluk diş macunu, saç bakım ürünleri ve şemsiyem kırıldığı için şemsiye aldım
bir de 2 tane dudak kalemi aldım 3 liradan o kadar da olsun seviyorum dudak kalemi kullanmayı
gereksiz bir şey almadım insanlar sepetlerce doldurmuşlardı çok kuyruk vardı
alışverişim 81 lira tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…