Kuran okunamiyor ama abdest alinamadigindan.Allah dememek için hiç bir mazeret olmaz ki, her anımızda diyebiliriz ben böyle biliyorum.
Ha hatim olur mu bilemem
O konudapure hazel yetkili cnm.O iyi bilir banka islerini.Gelince cvplar..
Doğum gününüz kutlu olsun eşinizle evladinizla daha nice senelere inşallahpasta almislar sofra falan kurmuslardi
yarin dogum gunum aslinda aradan cikti neyse yarin gelmezler(saat 00:17 gerci artik bugun :))
bluz ve kislik şal almislar hediye olarak.
Begendim guzeller
Nice senelere lelli :))))))))pasta almislar sofra falan kurmuslardi
yarin dogum gunum aslinda aradan cikti neyse yarin gelmezler(saat 00:17 gerci artik bugun :))
Begendim guzeller
çok ama çok tesekkür ederim.Doğum gününüz kutlu olsun eşinizle evladinizla daha nice senelere inşallah
çok tesekkurler Allah razi olsunNice senelere lelli :))))))))
Canim neydi soruÇok teşekkür ederim canım :) o vakitpure hazel arkadaşı bekliyorum
Ama rahat durmadım 0,29 gr altın aldım sonra altın düştü 4 tl zarara girdim. Sağlık olsun ilk alış ilk tecrübe
Merhaba :) soru şuydu ben bugün ilk defa Bankadan altın hesabı açtım ama altını ne zaman almalı Nasıl almalı nelere dikkat etmeli diyeydi nasıl alındığını öğrendim sanki bir kere alım yaptım :)Canim neydi soru
İsın ugraştirici kismini halletmissin.Merhaba :) soru şuydu ben bugün ilk defa Bankadan altın hesabı açtım ama altını ne zaman almalı Nasıl almalı nelere dikkat etmeli diyeydi nasıl alındığını öğrendim sanki bir kere alım yaptım :)
Amaç uzun sürede birikim yapmak al sat yapmak istemiyorum çocuğumun paralarını hep harcadık bu zamana kadar. Artık onun paralarına dokunmak istemiyorum
Çok teşekkür ederim canım :) şimdi şey geliyor aklıma 30 tl olsa bile gram alabilir miyim yada hesapta biriktireyim miktar artınca mı alayım.İsın ugraştirici kismini halletmissin.
Gerisi kolay.
Hesabina paran oldukca gr alabiliyosun. Ilk gramini allmissin bereketli olsun
Haftasonlari ve mesai saatleri dışında alma ( 09.00 -17.00 haftaici) alis satis arasindaki fark fazla olur .
Uzun süreli birikim oldugu icin hic telas yapma ki altin uzun vadede kazandirir derler hep
Senin altinin şuan hesapta gr olarak görükür. Mesela 5 gr. Tl olarak cekmek istersen sat yaparsin. Altin olarak almaknistersen şubeye gidip alirsin. Hangi bankadan actinÇok teşekkür ederim canım :) şimdi şey geliyor aklıma 30 tl olsa bile gram alabilir miyim yada hesapta biriktireyim miktar artınca mı alayım.
Açıkçası elde altın Yok ya bir değişik geldi bana. Benim altınım nerede şimdi
Vakıfbank’tan açtım canım.Senin altinin şuan hesapta gr olarak görükür. Mesela 5 gr. Tl olarak cekmek istersen sat yaparsin. Altin olarak almaknistersen şubeye gidip alirsin. Hangi bankadan actin
Güler yüzlü tatlı dilli güzel kalpli biricik arkadaşımpasta almislar sofra falan kurmuslardi
Begendim guzeller
Yeni yaşınız kutlu olsun canım saglıklı mutlu huzurlu bereketli ne yıllara inşallahpasta almislar sofra falan kurmuslardi
Begendim guzeller
Lellim iyiki doğmuşsunpasta almislar sofra falan kurmuslardi
Begendim guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?