Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canim neydi soru
Merhaba :) soru şuydu ben bugün ilk defa Bankadan altın hesabı açtım ama altını ne zaman almalı Nasıl almalı nelere dikkat etmeli diyeydi nasıl alındığını öğrendim sanki bir kere alım yaptım :)
Amaç uzun sürede birikim yapmak al sat yapmak istemiyorum çocuğumun paralarını hep harcadık bu zamana kadar. Artık onun paralarına dokunmak istemiyorum

İsın ugraştirici kismini halletmissin.
Gerisi kolay.
Hesabina paran oldukca gr alabiliyosun. Ilk gramini allmissin bereketli olsun
Haftasonlari ve mesai saatleri dışında alma ( 09.00 -17.00 haftaici) alis satis arasindaki fark fazla olur .
Uzun süreli birikim oldugu icin hic telas yapma ki altin uzun vadede kazandirir derler hep

Çok teşekkür ederim canım :) şimdi şey geliyor aklıma 30 tl olsa bile gram alabilir miyim yada hesapta biriktireyim miktar artınca mı alayım.
Açıkçası elde altın Yok ya bir değişik geldi bana. Benim altınım nerede şimdi

Senin altinin şuan hesapta gr olarak görükür. Mesela 5 gr. Tl olarak cekmek istersen sat yaparsin. Altin olarak almaknistersen şubeye gidip alirsin. Hangi bankadan actin

Senin altinin şuan hesapta gr olarak görükür. Mesela 5 gr. Tl olarak cekmek istersen sat yaparsin. Altin olarak almaknistersen şubeye gidip alirsin. Hangi bankadan actin
Vakıfbank’tan açtım canım.
Evet 0,29 alt gözüküyor ve 63.77 tl ye almışım.
Aklıma döviz almakta vardı ama altın hesabı açtım elimin altında olmasın istedim açıkçası
Biraz da çooook diplerde az biraz param var onlarıda mı hesaba atıp altın alayım diyorum ama Az dediğim 2,800 tl kadar

pasta almislar sofra falan kurmuslardi
yarin dogum gunum aslinda aradan cikti neyse yarin gelmezler(saat 00:17 gerci artik bugun :))
bluz ve kislik şal almislar hediye olarak.
Begendim guzeller
Güler yüzlü tatlı dilli güzel kalpli biricik arkadaşım
doğum günün tekrardan kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlara

yarin dogum gunum aslinda aradan cikti neyse yarin gelmezler(saat 00:17 gerci artik bugun :))
Begendim guzeller
Yeni yaşınız kutlu olsun canım saglıklı mutlu huzurlu bereketli ne yıllara inşallah

Begendim guzeller
Lellim iyiki doğmuşsun
Rabbim colugunla ccocugunla sağlıklı uzun ömürler versinYok yasa sen emiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…