Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gızlarrr günaydınnnn
Dünü harcamasız kapadım desemmmm
İnsanlık için küçük benim için büyük adım
Sabah 8.45 markete verdim.
Bi süre indirim bakmıcam.Evde hersey var sükür.En azından gün aşırı markete uğrasam kar bana.Bugun avmye gitcektim gitmicem.Gratis indirimi varmış,dayanamam alırım.
Tramisu yapcam evde malzemem var,onla oyalıcam kendimi

Peyman 70 gr natürel (cig kuruyemiş cıkarmıstı)5.40 a alıyrdık.Bu sabah baktım 9.20 tl sok oldum.
SOnra tadım baktım 6.20 ye aldımız yine 70 gr paket 8.90 olmuş.Gercekten sinir olmamak isten değil.Migrosa gidiyosn kendi markasının sütü yok raflarda neden diyrsun?Millet koliyle alıyomus!Yalan bence.Sütas sütü 5.25 yapmışlar,%50 indirimli güya indirimli fiyata satılsn elindeki ürünler diye!
Gratis indirimi de balonmuş.Kızlar yazdı bizim whatsaptan simdi.Rol on falan varmış indirimli.Sisirmisler fiyatları indrmisler diyorlar.Nereye sikayet edeceğiz bunları hic bilmiyorm.

Perakendecilikte amaç önce üst seviye ürün satmaktır . Ben dev bir kuruluşta çalıştım daha önce eğitimlerde toplantılarda önce yüksek fiyatlı ürün vereceksin müşteriye baktın olmuyor mu nabza göre şerbet ile düşüreceksin ama olabildiğince yüksek bir birşey lazım denirdi. Migros’un amacı da bu zaten . Ayrıca dert stok eritip ciro Çıkartmak sene sonu yaklaşıyor ve sayım yapacaklar depoyu boşaltıyorlar amaç bu

Onu anladım zaten de ,insanlar bide kuyruk oluyor ya kasalarda.Ona tahammül edemiyorm ben.Ya zaten normalde de aynı rakama aldıgmz urun nesine can hıras dalıyosun

Ay birde başka topikleri okuyunca,benim motivasyon düşüyor.Bunu anladım.Zaten alısverise yer arıyormHerkesin bütçesi ayrıdır ,gelir gideri farklıdır tabi ama indrimde 500 tl 2 kazak aldım ihtiyaçtı falan yazıyorlar. Ben aa cok kısıyorm demek ben moduna giriyormZaten yer arıyorm sapıtmaya

Onu anladım zaten de ,insanlar bide kuyruk oluyor ya kasalarda.Ona tahammül edemiyorm ben.Ya zaten normalde de aynı rakama aldıgmz urun nesine can hıras dalıyosun
Dimi ama ya Migros’tan su alacaktım öyle kasalar dolu raflar boşş sanki birşey varmış gibi. Tövbe tövbe ya eşim suyu bıraktırdı bak sen bunu almaya çalışırsan millet sana güler diyerek

Bende bazı topikleri okuyunca sanki açlıktan ölmemiz filan gerekiyormuş gibi hissediyorum . Bu işin sınırı yok ya bazen cimrilikten ölenler de var kazağa 250 tl verecende tamamen bu yaşama şartları çalışma şartları gibi gibi unsurlara bağlı sanırım

Mutlu yıllar lelli sağlıklı huzurlu bereketli yaşlar dilerim
sagol canim tesekkur ederim
İyiki doğdunnnn lelliiiiii
tesekkurler
Nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber tr_lelli
Cok tesekkur ederim canim minnoslari öperim cok
Güler yüzlü tatlı dilli güzel kalpli biricik arkadaşım
doğum günün tekrardan kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlara
Canımmm guzummm
Çok tesekkur ederim guzel yuregine saglik.
tr_lelli mutlu yıllar nice yaşlara sevdiklerinle
tesekkurler

Yeni yaşınız kutlu olsun canım saglıklı mutlu huzurlu bereketli ne yıllara inşallah
tesekkur ederim
Lellim iyiki doğmuşsun
Rabbim colugunla ccocugunla sağlıklı uzun ömürler versinYok yasa sen emiii
Aminnn canim Allah razı olsun

Yasam sartları konusuna bi acıdan katılıyorm.Bi acıdan katılmıyorm.Benim evime 5 bin girer ayda,seninkine 10 bin.Onda okeyiz.500 tl kazak benim attığım, okuduğumu yazınca polemik oluyor çünkü.Ama bir birikim hesabına ,haftada 3-5bin alışverişini yazınca bence konu sapıyor.Motivasyonu düşüyor insanın.Aa ben cok kısıyoruma geliyorm ben.
Cimrilikleri okumayı daha cok seviyorm ama ben
Ay o Tlcdeki aşırı pintiler ne güzeldi ya

Günaydın...
Doğum gunu cociii oldum beğnnn.
yıl olarak 33ü devirirkene..
Yolun yarisina bisi kalmamis yaw.
Huzur, sağlık, helal kazanç, Bereket diliyorum bende kendim icin.

Kendime not:

Ömür bir masal gibidir.
Ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar güzel yaşandığı önemlidir..

Günaydınlar herkese mutlu hafta sonları olsun bugün bizim market alışverişi yapmamiz lazım hafta içi kv kp gelicek evde un şeker hiç bişey kalmadı liste yaptım listenin dışına çıkmazsak hepsi ihtiyaç zaten ama yinede 200 300 tutar gibime geliyor yapcak bişey yok Allah can sağlığı versin
tr_lelli doğum günün kutlu olsun eşinle evladınla sağlıklı mutlu yıllara inşallah

Ya şöyle düşün o 500 tl onun kazancına yaşam şartlarına göre çok uygun olmuş olabilir ben cimriliği sevmem valla hiç tarzım değil birikim yapacaksın birşeyler yapacaksın ama cimrilik bazında değil . Benim kv bence cimri mesela beni delirtir .bende birikim yapıyorum yapmasam arabayı değiştiremez tatile gidemez ve kaliteli yiyecek yiyemezdik. Ama o saçmalıyor hayatımda duymadığım marka yiyecekler alıyor içinde ne olduğu belli olmayan filan anladın mıneyse bence sende cimriliği sevmiyorsun ama kendini bunun için zorluyorsun kendini kandırma

Çok tesekkur ederim Sağolun

Ayy kiZlar dün sahibinden.com da memleketteki satılık evlere bakıyordum 122 bin e 3+1 120metrekare 2in katta ebeveyn banyosu olan bı ev vardı satılmış çok üzüldüm alacak param yoktu ama ne biliyim girip resimlere bakıp hayal kuruyorum şöyle yaparım böyle yaparım diye neyse kısmet artık bir gün benimde olur öyle bı evim insallahh

İnşallah

Bir donem bende cok bakiyordum.
cok zevklidir bakmasi alna hayalim surekli ertelendikce gecti hevesim.
Umarim gonlunuze gore olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…