Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yeminle oturur ağlarım,su grafiğe bakarak Benim mutfak masrafı 2 haftalık 265 tl den fazla yaaaValla ben biyerde hata yapıorm demek
haftada 200 ben cok diyince biraz tepki almistim.
Hala cok oldugunu dusunuyorum.
yani bana cok kalabalik aileleri baz almiyorum.
Ayliga vur bakalim ne cikacak.
Yani aldiklarin belki ayi cikartir sana bir de öyle dusun

haftada 200 ben cok diyince biraz tepki almistim.
Hala cok oldugunu dusunuyorum.
yani bana cok kalabalik aileleri baz almiyorum.
Ayliga vur bakalim ne cikacak.
Yani aldiklarin belki ayi cikartir sana bir de öyle dusun
ayın 20si benim genel gider 440 tl suan.Ama bunun içinde,Deterjan benim ıvır zıvır kapkacak alışverişim hepsi var.Salt mufak yazacağım tabloya bundan sonra.
Herhalukadr benim gider cok.Kadın Yakıt makıt dahil 265 tl demiş.
Ben de yakıt 80 tl + sadece
Kendi sahsi giderim 162 tl
faturalar(ben kredilerim var ufak onları yazıyrom bu kaleme) 676 tl
20 günlük 1380 tl benim toplam gider

Bende kasim ayinda mutfak giderime bi bakicam.
Bu ay guzel gittim.
Hatta zulama deterjan yag aldigim halde.

Bende kasim ayinda mutfak giderime bi bakicam.
Bu ay guzel gittim.
Hatta zulama deterjan yag aldigim halde.
Benimde stoklık şampuan alışverişim falan oldu buay.Onlar dahil ama marketi kısmam lazım.İndirimde diye atlamasam herseye:)
Bu giderin içinde öğle yemeği de var tabi.O gün ne harcadıysam yazıyorm.Öğle yemeğini maasda + olarak alıyorz biz.Genelde evden yedim buay tmam ama ona da bi bütce ayırıyorm sonuçta.Akmıcak seyler getiriyrm.Aksmki yemeği getirme sansım pek olmuyor.Öyle bakınca cok uçmamışım:)

Şahsen kendi adıma konuşayım üretmeyi bilmiyorum daha doğrusu yeni yeni öğreniyorum misal bir kilo eti iki günde bitirmek yerine 5,6parcaya bölüp sadece yemeklerde kullanıyorum aynı şekilde tavukda öyle daha önce bir tavuğu bı günde yapıp ziyan ettiğimi bilirim 200tl bence de çok biz genelde aylık yapıyoruz mutfak alışverişini deterjan falanca dahil 300tl yüzden buluyor ay içerisinde de bitenlere ekleme yapıyoruz peynir olur yoğurt için süt olur misal bir paket çay bize 2ay gider yine iki 3kilo şeker öyle bilmiyorum demekki herkesin yediği içtiği bir deil

Bazı minimal sayfaları takip ediyorm ig(minimalist sayfalar genelde birikim hesabı da oluyor aynı zmanda) gerçekten cok abartanlar var,misafire sayıyla poğaça börek yapanlar mesela.2 şer tane diyo kadın,misafir 3.yü istese muhtemelen yok:)Cocuguna kadar sayılı muz alıp biz yemicez bu hafta diyenler(yokluıktan değil,hepsi bes falan ödüyor)Ben yeme içmeden kısamam esimle zten mümkün değil Bizim aksm kahvesinde pestilimiz,kuruyemsimiz hep vardır.Yada cmrts balık yada et farketmez mangal menümüz vardır.İnternet alışverişlerinden kıstm ben busene iyi oldu..

mutlu yıllar lellicim, dileklerin kabul olsun ve süper bir yaş olsun

ben de 33teyim güzelim cennet yaşımızdayız

Yaa zaten bı çocuktan bide boğazdan kisilmiyor ne yazikki bende kismam sayılı muz falan bana göre deil incik boncuktan giyimden kisilir işte ne bileyim aksesuarlardan kozmetikten kısilabilir boğazdan kisincada bu sefer sağlıksız beslenmeye gidiyor iş sadece biraz daha bilinçli tüketebilir iz ben kendi adıma konuşuyorum eskiden çok ziyan ederdim ama şimdi çok şükür bı düzene koydum yiyeceklerinde az olsun ama sağlıklı olsun isterim birikim yapcaz diyede fazla kasmakta iyi deil sonra başka yerden patlak veriyor

Cocuklu evde gayt başarılı bi rakam ama 150 tl haftalık.Tebrik ederim:)
Bazen artırdığını bile oluyor tabi bazende aştığım oluyor bu miktarı
Dışarda yemek falan yemeyiz pek ne eşim ne de ben sevmiyoruz çok nadirdir yani oda lahmacun pide tarzı şeyler yiyoruz benimki birazda mecburiyet gerçi mecburiyet olmasa da dikkat ederim cimrilik derecesinde değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…