Küçük Düşün Büyük Olsun!

inşallah canım dilediğin gibi bir evin olur.

Kızlarrr ne yiyeceğiz ya dünden az birşey pilav ve sulu köfte var ama 3 kişiyiz yetecek kadar değil...
Eşime yazayımda tavuk alsın kendime yapayım.. 1 aydır yemiyorum ama dayanamıcam daha fazla...
Yemek derdi beni çok yoruyor bulamıyorum çeşit...yarın pazar var gideyim de yeşillik yemeklik birşeyler alayım

Mutlu seneler canım
Güle güle kullan:)
Çok tesekkur ederim.
ouf bende bunaldım bu dertden.

Çok tesekkur ederim.

ouf bende bunaldım bu dertden.
Benim yemekler 2 gün gidiyor zaten...oyüzden önümüzdeki hafta için türlü malzemeleri alacağım dolmalık biber beyaz lahana alayım uufff sararım lahanayı ne güzel oluyor olsa da yesek hemen
Birazda elma muz tamamdır...yarın için balık alacağım zaten

Ben bu gün patates kavurdum soğanlı yumurtali kahvaltılık ve çay ile yiyeceğiz bazlama da vardı temizlik yaptım yemek yapamadım eşimden erken geliyor bu gün de böyle olsun ne yapalim
Eline saglik patates kavurmasi en sevdigim.
Ben yapim yarin fikir oldu sagolasin

Canım benim evde yemek seçen birisi ya da birden fazla kişi varsa cidden yorucu oluyor.
Ne pişirsen yense oooo çok daha keyifli olur.
Biraz şanssız im ben...

Canım benim evde yemek seçen birisi ya da birden fazla kişi varsa cidden yorucu oluyor.
Ne pişirsen yense oooo çok daha keyifli olur.
Biraz şanssız im ben...
Gerçekten yemek seçen biri olduğunda zor...benim de 3 yaşında çocuk olduğu için mecbur hep sulu yemek tarzı bir şeyler olması gerekiyor onda zorlanıyorum bende

Buyrun gelin koca bi tencere sardım beraber yeriz.:))

tr_lelli dogum gunun kutlu olsun

Bugun gratisten 123 liralik urun kaptik
3 deodorant 2 roll on 1 el kremi sac tonigi gul suyu kisisel saglik urunu parfum aldik bir kismi esimin bir kismi benim birde susamli cubuk biskuvi fln is yeri icin aldim goz alti kapatici son anda aklima geldi ama aramadim kucuk subeydi daha rahatti buyuk bir yerde 3 yerde kuyruk kavgasi vardi ciktim
Esime ayakkabi istiyorduk istedigimiz model renk 300 den 187ye dusmus boynerden aldik 1 tanede kazak aldim mont istanbulda bakicaz
Ben 1 spor ust 1 ince kazak ve 1 esofman ustu aldim kalin gomlek bulamadim netten bakicam
Sonrada cok sevdigimiz bir yere yemege gittik
Yildonumu kutlamalari bitmis oldu
Esim kolye almis cok begendim, fotograf cikarmis ben yaptiricaktim gecen yil kitapcik bastirmistim o yuzden caymistim ayni seyi yapmis nasil temiz kalpli
Bende kitap imzalatmistim baska bsy arayamadim hastalik cok sarsti sofra da kuramadim dun eve baygin gelince kipirdayamadim.
Bugunume bin sukur her haftasonu beni dinlendirmeye ugrasiyor, neyim var bir ogrenseydim iyiydi..

Ellerinize sağlık nasıl severim anlatamam Rabbim sağlıkla yedirdin inş
Amin. İnşaallah canım. Benim lahana bereketliydi kapuska oldu çocuklar çerez gibi yedi turşu oldu 2çeşit 1,5tencerede sarması çıktı. Birde kalanlardan ekşili yaptım kısır yanında iyi olur. Rabbim herkese ağız tadı,yuva huzuru versin inşaallah

Geçmiş olsun inş.canım. Bişeyin yoktur umarum. Nice yullarınız olsun sizinde bir yastıkta kocayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…