Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun inş.canım. Bişeyin yoktur umarum. Nice yullarınız olsun sizinde bir yastıkta kocayın

Tesekkur ederim noldugunu biliyorum ama anlayacak rapor verecek dr bulamiyorum pazartesi son sansim yoksa 3 hafta daha sabredicem
Ayni yastiga hep yatabilsek ah.. hep bi arada olmasakta cok sukur bugunumuze..

Canım instagramda gördüklerimle gaza gelip bende kapıları boyamıştım hatırlarmısın bilmiyorum.

Cadence marka boya kullandım.
Söylenilen bütün kurallara uydum.
Buna rağmen kapiler en ufak bir darbede boya atıyor.

Ben asla tavsiye etmiyorum boya yapacak olanlara

tr_lelli , dogum günün kutlu olsun. Ailenle Mutlu ve huzurlu Nice yillar dilerim.
cok tesekkur ederim canım
Mutlu yıllar dilerim lellim
İyi ki doğmuşsun, iyi ki tanımışım seni
tr_lelli
canımmm iyiki bende tanimisim seni.
sağol canim.
ozaman hic bulasmamalı sagol canim.

E Esila09 tesekkürler

Neguzel yagmur yagiyor.
Pazara cikmadim.
bir kac gun daha idare edebilirim.

Buzdolabima göz attim.
Kasar p, beyaz p, zeytin, recel, yumurta, cokokrem gibi kahvaltiliklarimiz bize bu haftada cok rahat yeter.
hafta sonu zaten kuymak, yumurta, krep gibi seyler yenir hep
Bakliyatimda var.
Tavuk da 1 seferlik daha var ama bu hafta yapmicam tavuk.
5 pkt.kesme sekerim var 3.45 fiyatliyken almistim.
Ne iyi yapmisim.
Toz seker indirimde bulunca alabilirim 2kg kadar kalmis.
Tatli falan yapiyorum bana gidiyor.

Bu hafta corba - guvec
sulu kofte - pilav
orman kebabi- pilav seklinde kafamda menu olsuturdum.
2ser gunluk.

Oglum icin extra makarna, corba, kurukofte, hamburger, pizza yapabilirim ama istegine bagli.
Soruyorum isterse yapıyorum.
Esim ev yemegi yer yemez hamburger pizza.

2 mak. camasir yikandi asildi.
Makarna yaptim.
Balik gelecek onu kizarticam.
Kapilari silip toz aldim.
wc kalebodurunu sildim.
Oglumla ödev yaptik ayrica test kontrol yaptim.
Tefriciyemi cektim 100 tane.

Bugun ev supurmicem.
Temizlik mola artik.
Dua ve esmalarimi cekip uzanicam esim gelene kadar.

Maşallah bayağı iş halletmişsiniz bende geç kalktım haftalar sonra yatakta tenbellik derken 2 saattir falan ayaklandım evi süpürdüm bir iki odanın mutfağın camlarını öyle siliverdim mikrifiber bezler sağolsun çamaşırları çıkardım asacagım ütüşer var yerler silinecek ...yemek yapılacak ama kahve keyfimi yaptım sabah da geç kalktım buna da şükür bir izin olunca ne yapacagını şaşırıyor insan
birşet soracagım aklımda ne zamandır kurutma makinesi istiyorum en uygun olanını tabi ki kış geldi yine burası sürekli yağmurlu bir memleket bende as yopla işini yapamıyorum çalılıyorum yoğun şeklide önerisi olan var mı acaba

Slm larrr 11 de uyandık kahvaltı yaptık..
Evi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu cifledim temizledim ogluşla beraber yıkandık mis gibi şimdi çorba koydum ocağa yanına ne yapıcam bilmiyorum...
Ve pazarım kaldı evde hiç bir şey yok dolap ağlıyor resmen eşimi ikna edebilir miyim bu saatten sonra bilmiyorum gidip marketten almak istemiyorum açıkçası pazar gibi güzel olmuyor ve tabi ki çok daha pahalıya geliyor herşey

Selamlar kızlar

İş bitmiyor yahu koştur kostur evi süpürdüm sildim 2makina çamaşır attım bı makina katladim yerleştirdim yazlıkları kaldırdım kisliklari çıkardım İstanbul buz bu gun bayağı soğuk
Aksam menüm
Tavuk suyuna şehriye çorbası
Pirinç pilavı
Birde tavuk ciğeri yapicam
Salata ve ayran

Me
Menün çok güzelmiş :)
Uzun zamandır tavuk ciğeri yemediğimi hatırladım.
Ellerine sağlık afiyet olsun yiyenlere

Nasıl yapıyorsunuz ben bir defa sote şeklinde yaptım pek beğenemedim
Bende sote yaptım ciğerleri yıkayıp doğrayıp tencereye koydum biraz kavrulduktan sonra biraz yağ koyup soğan dogradim küp küp biraz pişirdim sonra biraz domates sosu ekledim pul biber ve tuz attım 10dakika kadar daha pişirdim pilavla servis ettim çok güzel olmuştu siz nasıl yaptınız acaba

Aynı şekilde ek olarak biber vardı sadece demek ki damak tadı...
Ciğeri çok sever çok yaparım ama tavuk ciğer ilk defa denemiştim bana uymadı

Günaydın hanımlarr
Suraya pazar gününü Sıfır harcamayla geçirmiş bir kız bırakıyorm Görün de feyzz alın derrmisimm
Dün teyzenin 7 mevlüdü vardı sabah 10.00 da çıktık yola,17.00 de eve geldik.Alısverisi bırak kahvemi bile yapmışım içememişim yarım kalmış:)Koltukta uyumuşum.
Sabah esimi mesaiye yolladım ,biraz salonda değişiklik yaptım(huuyumdur 2ayda bir o salon 4 döner)Toz aldım 10 a kadr bi süpürge klmıstı.Gelince hemen yemekleri ısıttım,yemek sonrası süpürgeyi attım sonrasını hatırlamıyorm
Ben dün kendi Esmalarııımı okuyamadım ona üzüldüm ama mevlut dinledim.Yasin okudular,Esmaları ilahı gibi okudular içim rahatladı:)Allah kabul etsin..

Dün mevlütte sunu farkkettim,Allah korusun yarın düşüp ölsem aarkamdan almış almış doldurmuş evi derlerBu yaz battal boy poşetlerle attım hep fazlalıkları ama yine de benim tabak çanaklarım,incik cıncıklarım cok.Dün köyde kadınlar evi temizliyodu gittiğimizde,biz de yardım ettik.Yaslı insanlar tabi almış koyms köseye herseyi.Att at bitmedi.
Ama bisey oldu.Kvdemler dagıtmalık örtü almışlar ama yetmedi bi 10 tane falan acık kaldı.Bütün köy gelmiş saolsun.
Kadıncagğuz mevlütlerde verilen yemenileri hep saklamış onları buldular yetmeyenlere onları dağıttık ayıp olmasın diye.Ahh dedim bak kadın iste.Öldükten sonra bile kendi isini kendi gördü kadın

Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…