- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
Allah rahmet eylesın canımDün mevlütte sunu farkkettim,Allah korusun yarın düşüp ölsem aarkamdan almış almış doldurmuş evi derlerBu yaz battal boy poşetlerle attım hep fazlalıkları ama yine de benim tabak çanaklarım,incik cıncıklarım cok.Dün köyde kadınlar evi temizliyodu gittiğimizde,biz de yardım ettik.Yaslı insanlar tabi almış koyms köseye herseyi.Att at bitmedi.
Ama bisey oldu.Kvdemler dagıtmalık örtü almışlar ama yetmedi bi 10 tane falan acık kaldı.Bütün köy gelmiş saolsun.
Kadıncagğuz mevlütlerde verilen yemenileri hep saklamış onları buldular yetmeyenlere onları dağıttık ayıp olmasın diye.Ahh dedim bak kadın iste.Öldükten sonra bile kendi isini kendi gördü kadın
Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun insallahAllah rahmet eylesın canım
benım de aklıma sey geldi
ben ananemle buyudum vefat edene kadar, dolaplarının içini devamlı katlar duzeltırdı ölünce dolap acıldıgında dagınık görmesinler derdi ölüm ne zaman gelır belli olmaz derdi aman anane derdim ben ölmüşüm ev dagınık olsa nolur
bi dayım 32yasında vefat etmıs ananem olmeden 2hafta evvelmi ne ruyasında görmüş dayımı bize hiç anlatmadı öldükten sonra bi arkadası dedi dayım ruyasında eve gelmıs otur oğlum acsındır yemek ye demıs yok anne gıdım gelim senı almaya gelcem demıs
biz uzuluruz dıye bize anlatmamıs anneme tek tek yorganları bastan kaplatmıstı evi temızletti hayrını yaptı ölümü beklediiyiliklerini yazsam sayfalar yetmez inan Allahım cennetıyle mukafatlandırsın
kac kısı geldi yıyecekler getırdi ölünce hiç tanımıyoruz hep dedıler teyze bizi yedırmıstı burdan gecerken dıye
Tabi dana ciğeri daha güzeldir ama arada yapıyorum tavuk ciğerini dana ciğeri gibi olmaz ama yiyoruz bizde arada işteAynı şekilde ek olarak biber vardı sadece demek ki damak tadı...
Ciğeri çok sever çok yaparım ama tavuk ciğer ilk defa denemiştim bana uymadı
ya bende sabahları daha erken kalkmam lazm ama kalkamıyorum anca kahvaltı edıp ustumu gıyıyorumAllah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun insallah
Annemden alışkanlık evden mutfak temiz çıkarım hep,yatak toplamadan çıkmam.AMa salon dağınık oluo hele h.sonuna yaklaşırken.Kısın camasırlık oluyo salonda,yerimyok .Dedim ardiyeyi bosaltcm bukıs bu camasırlık oraya gircek.Ölüm var kalım var vallaEvi de toplamamış gitmiş demesinler:)
Allah rahmet eylesin...günaydın haftasonu vefat eden teyzemin yemeği vardı cumartesi ordaydık dönüşte markete gittik pirinç azalmıştı kırmızı mercimek bitmişti kızıma beslenme saati için süt kahvaltılık falan derken 260 lira orda gitti bimdende günlük süt pil falan almış eşim ne kadar tuttu bilmiyorum
Ben cokk erken kalkıyorm yaya bende sabahları daha erken kalkmam lazm ama kalkamıyorum anca kahvaltı edıp ustumu gıyıyorum
yatak falan cogu zaman toplamıyorum ya ölüm var kalım var benım de aklıma hep o gelır daha dıkkat edıcem bundan snra ınsAllah
Aynen öyle herzman ig evleri gibi derli tplu olmıyor evler maaelesf..Selamm..
Ortadan dalıyim.
Evet ev temiz hep derli toplu olmali
mutfakda bulasik olmamali.
Ama malesef hic de öyle olmuyor.
Bir de onceden daha sık girilir cikilirdi evlere.
Hani cat kapı dedigimiz.
Neden öyle bir samimiyet varmis? anlamis degilim.
Ben ozamanlarda sevmiyordum bu çat kapi muhabbetini.
Ama ailenle birlikdesin birsey diyemiyorsun.
Suan izin vermem vermiyorumda.
Sabah geri uyudum mesela.
Hic bisi yapmadim.
Simdi yapicam islerimi.
Suan cat kapi biri gelse acmam kapiyi sanirim.
Haber vermeyi ögrensinler.
Gerci öyle kimse yok etrafimda.
Yataklari bile kapatmasam mi ki aksama ne kaldi surda diyorum :)
Bugunde böyle hergunumuz aynimi olacak napalım.
Yemek yapmaya calisiyorum suan yemegim olmazsa olmaz.
Cunku yemek secen 2 erbaşla yasamak böyle bisi.
Önce yemek diyosun bir aradan ciksin.
Ama sunu da atlamicam.
Evime cat kapida gelen arkadaslarim oldu.
y.odamin kapisini cekerim sevmem o odayi acik ya da gorunsun.
Benim böyle takintim var.
Biride bana y.odasini gostersin pek sevmem.
Girmem.
İnsanin mahremi girilmemesi bakilmamasindan da yanayim.
Ev gezmelerde meshurdur ya
Bi arkadasim ev alinca bizde ev gormeye gidince dogal olarak bize evini gezdirdi(hı bi de kafasina gore gezen tipler vardir dangul dungul evlerden ırak) kadinin y.odasina ben bakmak istemedim.
Neticede odasi o gostermek istedi o da bitti ebevyn banyosu giyinme odasini falan gosterdi.
Kadinda art niyet yok sevdigim bir arkadasim yanimizdaki diger abla merak etti bende yanlarindayim bakmis bulundum.
Banane kadinin giyinme odasindan ebevyn banyosundan arkadas demiyorlar hic ya.
Dolap iclerine, yatagin ortusunu kaldirip nevresimine bakanlar varmis
Duydum gordum evlersen ırak olsunlar aman aman.
Bereketli olsun cnmSelam kızlar
11 dolarcık aldım 5.66 den.(benim minicik minicik birikimlerim)
Su faturamız 82 gelmiş hayret ettim çünkü 100ü aşardı genelde.
Bir tencere lahana sardık. Şimdi de ıspanaklı mini pastalardan yapmayı düşünüyorum
Canım yine yeni yeniden tatlı istedi:))
Haydi bana kolay gele:)
hayırlı olsun birikimin canımSelam kızlar
11 dolarcık aldım 5.66 den.(benim minicik minicik birikimlerim)
Su faturamız 82 gelmiş hayret ettim çünkü 100ü aşardı genelde.
Bir tencere lahana sardık. Şimdi de ıspanaklı mini pastalardan yapmayı düşünüyorum
Canım yine yeni yeniden tatlı istedi:))
Haydi bana kolay gele:)
O kadar titiz ve temiz olan nekadar tanidigim varsa hastalar.Aynen öyle herzman ig evleri gibi derli tplu olmıyor evler maaelesf..
Biz de isteriz olsun ama yaşanan aalan illaki dağılıyor.
Bide benim kimseye ay bak nekadr titizim kanıtlama cabam yok valla.İgda görüyorm buzdolabu düzeni paylasıyr kadınlar.Ya buzdolabı düzeni nedir?Sen aldıkları gösteriş olsn diye atmak için bahane üretiyrsun bence.
Benim evi biz 2+1 ken 1+1 e cevirdik arada sürgülü kapı vardı daraltıyodu salonu gerek yok dedim .Ama simdi biri gelince namaz kılmaya,bebek altı değistrmeye yatak odama giriyor mecbur hic hoslanmıyormGörümcemler özellikle girince cıkmıyolar o odadan 1 saat
Teşekkür ederimBereketli olsun cnm
Su 82 cok değil mi?
Ellerine sağlık.
Teşekkür ederim.hayırlı olsun birikimin canım
ne şekilde aldın doları
internet bankacılığı ile mi
herhangi bir kesinti oluyormu internetten alsak
ben de yeni yeni yeniden birikime başlamak istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?