yuh artık ikinci el koltuğu o fiyata kim almış o kadar parası varsa gider sıfır alır aynen katılıyorum ben mutfaktan çıkamıyorum yaptığımda yemek bulasık mutfağı toplamak pasta börek işide pek yapamam bitiremiyorum işleri iki küçük çocuk var ben bi odayı toplarken diğerlerini mahvediyorlarbabyloading87 ya bu y.odasi sevdasi nedir arkadas millette.
Benim diger evim 3+1di kaynanam y.odama namaz kilmaya girerdi
Bahaneler cocuk tv izliyo salon soguk orada resim var.
ee y.odamda da resim var arkamda kaliyor o.
git koridorda kil cocuk odasinda kil.
orda o var burda bu var.
namaz bu ya her yerde eda edersin niyet önemli.
Ya millet tuhaf olmus.
Ayrica su ig evlerinde ozellikle momlarda genelde bakicilari var temizlikcileri yardimcilari var.
Yardimcim yok diyende diyende yalan soyluyor inanmiyorum.
En azindan haftada 1 ayda 1 mutlaka aliyorlar.
Evler sikir sikir kadin 1 salon takimina 40bin verdim diyor evi purupak 2 cocuk herseyi kendim yapiyorum ! he canim he.
sen yaptigin kahveleri cekmekden açıyı ayarlamakdan gezmekden reklam yapmakda ne ara yemek temizlik yapiyosun.
Kadinin ismini hesabini unuttum iyimi.
Hatta koltugunu 30bine satmis hevesi gecmis.
Hevesimiz gecince koltuk satalim iyi bari.
Özlettim şekercimSelam kızlar
11 dolarcık aldım 5.66 den.(benim minicik minicik birikimlerim)
Su faturamız 82 gelmiş hayret ettim çünkü 100ü aşardı genelde.
Bir tencere lahana sardık. Şimdi de ıspanaklı mini pastalardan yapmayı düşünüyorum
Canım yine yeni yeniden tatlı istedi:))
Haydi bana kolay gele:)
amaaaanınnnn organik yasam diyorduk dimiGızlaar alın size organik yasam:)
Bahcede bulms asmıs komsular ağacaFareleri yiyormuş öldürmemişler:)
kadinin hsabini unuttum ya o da unlu ig. de.yuh artık ikinci el koltuğu o fiyata kim almış o kadar parası varsa gider sıfır alır aynen katılıyorum ben mutfaktan çıkamıyorum yaptığımda yemek bulasık mutfağı toplamak pasta börek işide pek yapamam bitiremiyorum işleri iki küçük çocuk var ben bi odayı toplarken diğerlerini mahvediyorlar
Teşekkür ederim bitanemÖzlettim şekercim
Dolarin bereketli olsun kuzum.
Su da zam var ya bize hep 45 gelirdi 60tl geldi.
Haracama ayni extra bisi yapmadik.
amaaaanınnnn organik yasam diyorduk dimi
Benim bahcem minnak olsa yine gelirmi?
yilan neyi sevmezi arastirmam lazim sanirim hemen.
aa az geldi diye.Teşekkür ederim bitanem
Geçen ay kardeşim çalışmıyordu ikide bir saçını yıkayıp bit kadar saçına fön çekmeye çalışıyorduŞaşırdık hatta az faturaya gözümüz alışmamış:))
Şimdi çalışıyor bizde ona yorduk az gelmesini.
Evet kuzum bizim için az çünkü ne faturalar gördü bu gözler:)aa az geldi diye.
Ben dikkat etmemisim
Bu cok iyi ozaman.
Benim kardesimde hem sabah hem aksam yikar fonler falan.
onlara kac geliyor acaba
Elektrik 140dan asagi gelmiyor anemlere.
sudan haberim yok ama.
Ates yakmışlar komsular ondan cıkmıs korkup..Özlettim şekercim
Dolarin bereketli olsun kuzum.
Su da zam var ya bize hep 45 gelirdi 60tl geldi.
Haracama ayni extra bisi yapmadik.
amaaaanınnnn organik yasam diyorduk dimi
Benim bahcem minnak olsa yine gelirmi?
yilan neyi sevmezi arastirmam lazim sanirim hemen.
Tülay mı kız o?Soy adı aklıma gelmedi.Hollanda da mı ne yasıyokadinin hsabini unuttum ya o da unlu ig. de.
40bine almis 30bine satmis.
Yeni bakiyordu kayserili.
Vallahi benimde bitmiyor.
Tülay ErkanTülay mı kız o?Soy adı aklıma gelmedi.Hollanda da mı ne yasıyo
babyloading87 ya bu y.odasi sevdasi nedir arkadas millette.
Benim diger evim 3+1di kaynanam y.odama namaz kilmaya girerdi
Bahaneler cocuk tv izliyo salon soguk orada resim var.
ee y.odamda da resim var arkamda kaliyor o.
git koridorda kil cocuk odasinda kil.
orda o var burda bu var.
namaz bu ya her yerde eda edersin niyet önemli.
Ya millet tuhaf olmus.
Ayrica su ig evlerinde ozellikle momlarda genelde bakicilari var temizlikcileri yardimcilari var.
Yardimcim yok diyende diyende yalan soyluyor inanmiyorum.
En azindan haftada 1 ayda 1 mutlaka aliyorlar.
Evler sikir sikir kadin 1 salon takimina 40bin verdim diyor evi purupak 2 cocuk herseyi kendim yapiyorum ! he canim he.
sen yaptigin kahveleri cekmekden açıyı ayarlamakdan gezmekden reklam yapmakda ne ara yemek temizlik yapiyosun.
Kadinin ismini hesabini unuttum iyimi.
Hatta koltugunu 30bine satmis hevesi gecmis.
Hevesimiz gecince koltuk satalim iyi bari.
Hehh evet yaTülay Erkan
Hehh evet yaO kadına kocasını aldatıyo dedilr yalan doğru bilemeyiz tabi de.Savcılıga falan verdiydi.Ama büyük görmemiş kadın
Kocasını aldattığını sanmam da tabi hiç belli olmaz içine girmedikce aşırı görmemiş ben bazen hayret ediyorum işleri güçleri gösteriş oda olmasa zaten geçinemez evindeki her şey sponsorlardan hesabında reklam yapıyor alıyor her şeyini bedavaya doğru düzgün yemek bile yapmıyor sürekli gezmelerde yardımcısı mutlaka vardır yoksa ne mümkün 4cocukla bu düzenHehh evet yaO kadına kocasını aldatıyo dedilr yalan doğru bilemeyiz tabi de.Savcılıga falan verdiydi.Ama büyük görmemiş kadın
Para cok geliyor:)bende takip ediyorum sürekli biyerleri değiştiriyo falan
evi de gayet güzeldi tek tek yaptırdı yeniden
Tabi cnm.Günahını almaya girer o kadarı aama cok itici gelmişti bana.Ailesini zorla cekiyır falan.Annesi falan istemyir zorla çekiyor.Kocasını aldattığını sanmam da tabi hiç belli olmaz içine girmedikce aşırı görmemiş ben bazen hayret ediyorum işleri güçleri gösteriş oda olmasa zaten geçinemez evindeki her şey sponsorlardan hesabında reklam yapıyor alıyor her şeyini bedavaya doğru düzgün yemek bile yapmıyor sürekli gezmelerde yardımcısı mutlaka vardır yoksa ne mümkün 4cocukla bu düzen
Gerçekten öyle doğal görünmeye çalışıyor güya alakası yok onu kişi abartı benceTabi cnm.Günahını almaya girer o kadarı aama cok itici gelmişti bana.Ailesini zorla cekiyır falan.Annesi falan istemyir zorla çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?