hepsini cigden attim ama guzel oldu be.leli çiğden mi fırına attın
bende yapıyım
hadi canimm astrologumuzda varmis beg.bazı ilşikiler kördüğümdür
iter kakar ve çeker
olay bu
bunalrın haritasına bakmak lazım
venüsgerilemede
dayak ve düşme , kazalar şuan çok ön planda
bir dergiden teklif gelmişti
astroloji için önce düşündüm snr vazgeçtim
Aynennbabyloading87 simdi baktimda habere baya baya kultablasiyla kafasina falan vurmus.
Olayss.
Demek sılada olsan dayak yiyon
Şu fox haber ismail kucukkayaninda esi siddet sebebiyle dava acmis.
yerde falan surukleyip bogazini sıkmış kadinin.
Bu ünlülere noluyor yaw cok paradan kuduruyolar bize versinler.
hadi canimm astrologumuzda varmis beg.
hepsini cigden attim ama guzel oldu be.
Kasar eklemedim en son istersen ekle.
Birde sebzeleri karistir.
krema, 2 corba kasigi kadar un, tuz, pulbiber baska ne istersen ben yag koymadim krema yetti. Hepsini harmanla
ben cok seviyorum
Annesi zaten geline demiski ben sık sık gelip gidip sizi bosaticam demis.Aynenn
Ama adamın bütün ilişkilerinde darp var.
Burcu kratlı ya da tokat atmış.
Bi sevgilisnin parmağını kırmış.Sorunlu
Ay o İsmaile bi sasırdım kız.Hic beklemezdim.Ama annesine aşırı düşkün adamlarda hep arıza oluyr.İsmail k.da cok aşırı düşkündü.
Ben hepsini doktum.kremanın ölçüsü ne hepsimi dökülecek
Bu yemek derdi bütün kadınların derdi gerçekten şaşırıp kalıyoruzBenimde pilavdan baska yemegim yok gelince napcam bilmiyorum yolda dusuncem kafam durdu napsam diye.
Bende başladım ne yazikki yapacak bişi yok yine de çok şükür bu halimize deBende buzluktan yiyorum 10 gündür.Oluyor öyle.Kumbarayı çatlattık bu ay:)
Gececek ins cnm..
Sılaya da hak yani ayrıldın kaç ayrı kaldınKız bu sıla yine yemiş sopayı
Ay adam ruh hastası demek.Tam dövemedim bi barışayım dalayım kafa göz mü dedi naptıEvlerden ırakkk
Teşekkür ederim lahana ya bayılırım çorbaya da öyleLahana sarması ile mercimek çorbası güzel ikili bence,
Ellerine sağlık
Çok geçmiş olsun cana gelmesinde tek mala gelsinGızlarr beyim arabayı vurmuş öğlen.
Bi korktum bariyerlere vurdum dedi.Dedim sende bisey var mı?Yok hafif vurdum dedi.
Araba da çizikler varmış,dedim sana bisey olmasın.
Servise gitcek bakalım.Kaskodan yaptırmayalım ayın 20 sinde yenilemesi var.Bosa deldirmeyelim dedim..
Elde telefonla araba kullanırsa olcağı oİyi önüne biri cıkmamıs..
Canım benim güzel bileziğini güle güle kullan mutlu oldum bende elimdekileri birleştirip kolyemin madalyonunu alacağım Kasım da inşTeşekkür ederim kızlar, bundan sonra amaç ya 50 gr a tamamlamak yada 2. yi yapmak
Bir kuyumcu daha var, belki oraya da sorarım.
dibimde vardi kapattilar ya cok uygundu hersey orada.İstanbul'da olanlar çağrı marketlerde baya indirim var sebzelerde meyvelerde falan sıvı yağ çay şekerde falan
Saolasn cnm aynen bende öyle dedim.Bayağı sinirli ama emeklilik için banka aramış ona bakmaya calısrken girmiş bariyereBu yemek derdi bütün kadınların derdi gerçekten şaşırıp kalıyoruz
Bende başladım ne yazikki yapacak bişi yok yine de çok şükür bu halimize de
Sılaya da hak yani ayrıldın kaç ayrı kaldın
Teşekkür ederim lahana ya bayılırım çorbaya da öyle
Çok geçmiş olsun cana gelmesinde tek mala gelsin
Bereketli olsunElimdeki altınları toparlayarak 26.15 gr bilezik yaptım, 19 gr bilezik 6 gr altın ve biraz para verdim, 1.15 gr altın için 250 lira verdim, diğerlerinde karlı olduğum için sesimi çıkarmadım yine de kazanan benim
2 çalışan 1 sahibi duruyor, sahibi ve 1 çalışan iyi, diğer çalışan adam çarpmaya çalıısıyor gr altınları 210 dan bozup 217 den bana geri satacaktı gr gr saydırdım.
En azından elimde bütün olur altın lazım oldukça kullanıyordum toparlandı
Nasıl yapıyorsun yumurta salatasınıakşam yumurta salatası yapacağım
annem yufka ekmek göndermiş
dürüm yapmayı hayal ediyorum
çok seviyorum öyle yemeyi:)
Canım benim güzel bileziğini güle güle kullan mutlu oldum bende elimdekileri birleştirip kolyemin madalyonunu alacağım Kasım da inşnazar değer bi ayetel kürsü nas felak oku ben hep öyle yaparım
Geçmiş olsun canımGızlarr beyim arabayı vurmuş öğlen.
Bi korktum bariyerlere vurdum dedi.Dedim sende bisey var mı?Yok hafif vurdum dedi.
Araba da çizikler varmış,dedim sana bisey olmasın.
Servise gitcek bakalım.Kaskodan yaptırmayalım ayın 20 sinde yenilemesi var.Bosa deldirmeyelim dedim..
Elde telefonla araba kullanırsa olcağı oİyi önüne biri cıkmamıs..
Bereketli olsun
Topik altın görsün azcık kuruduk yeminle.
Ya ara ara böyle güzel indirim yapıyorlar bana da bı sokak var genelde pazara gitmediysem sebzeyi meyveyi alıyorum güzel oluyordibimde vardi kapattilar ya cok uygundu hersey orada.
semtimde kalmadi keske olsa
Vaaybazı ilşikiler kördüğümdür
iter kakar ve çeker
olay bu
bunalrın haritasına bakmak lazım
venüsgerilemede
dayak ve düşme , kazalar şuan çok ön planda
bir dergiden teklif gelmişti
astroloji için önce düşündüm snr vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?