Aaa kullanınca atılmıyor mu kaç sefer kullanıyorsun. Alayım bende teşekkür ediyorum
Estagfurullah canım öyle şey olur mu.sadaka hep veririz çocuk sevindiririz.esmaül hüsnalardan bende başladım ama ayrıca ya latif çok çekiyorum ruha iyi geliyor çok şükür Rabbime.bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim burdaki 21günlük olanı yaptım bitti.seninde bileziğin hayırlı olsun canım.iyi günlerde kullanın inşaallahKazalar geciren arkadaslar gecmis olsun Y yediveren14 @babyloading87
Yazsammi haddime dusermi bilemedim ufakta olsa sadaka vermeye calisin olurmu
Birde safer ayinda yapilacaklari arastirirsaniz esmaul husna yaninda belki okursunuz babynin okudugunu biliyorum ama yediveren tercih etmezsen kizma akil vermek istemem
Estagfurullah canım öyle şey olur mu.sadaka hep veririz çocuk sevindiririz.esmaül hüsnalardan bende başladım ama ayrıca ya latif çok çekiyorum ruha iyi geliyor çok şükür Rabbime.bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim burdaki 21günlük olanı yaptım bitti.seninde bileziğin hayırlı olsun canım.iyi günlerde kullanın inşaallah
Bende esmaları yazdırdım çekiyorum işteyken.faydası olsun inş.canım bu aya
İnşaallah. Adamın burnu kırık bugün git yarın gel diyorlar yarına gidecekOlmaz olurmu hic bastigin gezdigin yerde oku
Insallah esin cabuk toparlar
atiyorsun evet.Aaa kullanınca atılmıyor mu kaç sefer kullanıyorsun. Alayım bende teşekkür ediyorum
yok ya 2.defa kullanilmiyor.Ben de bilmiyordum kullanıldığını
Atıyormuymuş tövbe yarrabim böyle bişeyi ilk defa duydum daha neler duyacaz acabaGünaydın kızlar
Bereketli,sağlıklı bir ay olsun inşallah
Evde hersey sıfırlandı desem yeridir.Bir yemeklik malzemelerim var.Un seker var.
Ama listem kabarık.
Çamasır suyundan tablete kadar son paketleri açtım.
Buay hesaplar fena sastı.
Adam evde fındık bulmuş bir paket:)Gömü bulmuş gibi sevindi aksam:)
Halbuki atıştırmalıkları gecen hafta alıp attım sepete bitmiş.
Dün patronun esi dediki kasımda hersyi atarım ben.Aralığa kadar evde bakliyat,baharat bırakmam.Yeni yıl yeni açılış demekmişBen sok:)
Hayır yeni yıl yeni umutlar da gecen hafta aldığın mercimeği niye atıyorsun yani
31 aralık la -1 ocak arasında da 24 saat var dedim dayanamadım
Atma fikri beni irite etti.Yemek yap sokak hayvanlarına ver yani,sevmedim o isi..
Çok geçmiş olsun rabbim kazadan beladan korusun şükür eşinize bişey olmamışGızlarr beyim arabayı vurmuş öğlen.
Bi korktum bariyerlere vurdum dedi.Dedim sende bisey var mı?Yok hafif vurdum dedi.
Araba da çizikler varmış,dedim sana bisey olmasın.
Servise gitcek bakalım.Kaskodan yaptırmayalım ayın 20 sinde yenilemesi var.Bosa deldirmeyelim dedim..
Elde telefonla araba kullanırsa olcağı oİyi önüne biri cıkmamıs..
Annem düştüGerçekten burada bile iki arkadaşımızın başına bişey geldi venüs gerilemesimidir nedir bu kadar etkili mi ya ikinize de çok geçmiş olsun arkadaşlar
Bende 2 hafta önce balkonda düştüm ayağım kırıldı sandık. Dünde holü silmiştim halıyı sererken kaydım düşüyordum sırt üstü . Evde de bozulan kırılan bir sürü of ne oluyorsaAnnem düştü
Bu gerileme çok alt üst ediyor
Bende işyerinde mail atarken isimlerin uzantısını hatalı seçmişim
Bugün eşimde wstsapta hatalı seçmiş başkasına gitti msj lar
Bugün cuma,sadaka verin derimAnnem düştü
Bu gerileme çok alt üst ediyor
Bende işyerinde mail atarken isimlerin uzantısını hatalı seçmişim
Bugün eşimde wstsapta hatalı seçmiş başkasına gitti msj lar
Dün girdim A101 e ne var diye,dondurma alıp çıktımCok fena yemek yedim patlamak uzereyim
Yaa a101 de dondurma kampanyasi var
Off hic yerim yokk
Bol bol domates tuketmeliyim barbunya bide meyve suyu menemen off ya hic yer yok hic
Ne kadar tuttu bileziğiniz..Ben de bilezik istiyorum ne zamandır kalın olanlardan..Altın ne durumda bu arada..Dün kuyumcuya arkadaş sordu,205 dedi gramınaAslinda cepte cok az param var ama bunlar esimin gonderdikleriydi hepsini butunledim yoksa gidiyor
Ah tam altin alma zamanida yok malesef
Rabbim kolaylıklar versin canım biz de o gunleri gördük bi sene o kadar kıtlık olmustuki evimizde babamın borclarından dolayı, cok ıyı hatırlıyorum hafızama kazınmıs annem bozuk paraları bırlestırdı bunlar ekmek parası dıye ayırdı yani ucu ucunaSelamlar
Sabahtan beri ne pişirsem diye düşünüyorum bıktım yahu şu yemek derdi öldürüyor benim
Giriyorum çıkıyorum ne pişirsem diye evde pek bişi de yok buzlukta haşlanmış lahana var onu çıkardım sarıçam şimdi birde mercimek çorbası yapicam yeter herhalde canım sıkılıyor maddi anlamda çok dardayiz gerçekten nereye kadar sürecek bilmiyorum ekmek alacak para yok o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?