Küçük Düşün Büyük Olsun!

Estagfurullah canım öyle şey olur mu.sadaka hep veririz çocuk sevindiririz.esmaül hüsnalardan bende başladım ama ayrıca ya latif çok çekiyorum ruha iyi geliyor çok şükür Rabbime.bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim burdaki 21günlük olanı yaptım bitti.seninde bileziğin hayırlı olsun canım.iyi günlerde kullanın inşaallah

Ya o zmn daha acik anlatayim safer ayinda bol sadaka tavsiye ediliyor, birde gunluk dualari var 100 adet la havle vela... ile baslayan tesbih cok iyiymis
Evet islamda bela ayi yok ama insan bir urperiyor ve gercekten tantanali zor geciyor
Ben @dilek bolu nun esmaul husna programini indirdim hatim gibi degilde bakarak cekicem o an kac tur hangisini istersem
Hem ogrenmis olurum 99 unuda bilmek istiyorum

Aaa kullanınca atılmıyor mu kaç sefer kullanıyorsun. Alayım bende teşekkür ediyorum
atiyorsun evet.
sadece hani sekli bozulmuyor.
Ama silikon kalipda kullanabilirsin
mesela silikon kaliplarimda var benim icinden cikariyorum
Her sekli var onlarin.

Ben bunlari daha cok sevdim.
desen desen renk renk

Atıyormuymuş tövbe yarrabim böyle bişeyi ilk defa duydum daha neler duyacaz acaba

Çok geçmiş olsun rabbim kazadan beladan korusun şükür eşinize bişey olmamış

Gerçekten burada bile iki arkadaşımızın başına bişey geldi venüs gerilemesimidir nedir bu kadar etkili mi ya ikinize de çok geçmiş olsun arkadaşlar
Annem düştü
Bu gerileme çok alt üst ediyor
Bende işyerinde mail atarken isimlerin uzantısını hatalı seçmişim
Bugün eşimde wstsapta hatalı seçmiş başkasına gitti msj lar

Annem düştü
Bu gerileme çok alt üst ediyor
Bende işyerinde mail atarken isimlerin uzantısını hatalı seçmişim
Bugün eşimde wstsapta hatalı seçmiş başkasına gitti msj lar
Bende 2 hafta önce balkonda düştüm ayağım kırıldı sandık. Dünde holü silmiştim halıyı sererken kaydım düşüyordum sırt üstü . Evde de bozulan kırılan bir sürü of ne oluyorsa

Hayırlı cumalar..6 Kasıma kadar şok markette sıvı deterjanlar %25 indirimde ,belki yazılmıştır daha önce..

Rabbim kolaylıklar versin canım biz de o gunleri gördük bi sene o kadar kıtlık olmustuki evimizde babamın borclarından dolayı, cok ıyı hatırlıyorum hafızama kazınmıs annem bozuk paraları bırlestırdı bunlar ekmek parası dıye ayırdı yani ucu ucuna
şimdi bos seylere para verınce ılk aklıma o gelıyor
hey gıdı gunler ustte annemin çok yakın arkadası oturuyodu o kadar darlık varki deterjan bile milim milim yukardan sepet salmıstı içine deterjan kıyma vs posetlere koymus bıraz bıraz, annem balkona cıkınca farketmıstı
ananemin arkadası tabiri caizse derdiki bu parayi önce öpücen sonra harcıcan yoklugu görünce degerini daha ck anlıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…