- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Bankalar böyle ya birde bezdirmeler yok mu neyse ki ufak atlatmış arabada maddi anlamda sıkıntı olur ama olsun canına bişi olmasınSaolasn cnm aynen bende öyle dedim.Bayağı sinirli ama emeklilik için banka aramış ona bakmaya calısrken girmiş bariyereElli kere istemiyorz bes dedik.Arıcam sikayet etcem diyo.
Düşünme yaw canın istemiş yemissinBen bu sebzelerin hepsini yemis olabilirim.
Keske olmasam.
ya lutfen kalori olmasin o krema amin.
Ama cok canim istiyordu be kac gundur.
Esim yine kacti maça.
Tutamadimmm ama cocugu kitledim aldi getirdi yemek yedi gitti.
Camasir katlicam simdi.
Ama evde acayip bir sessizlik hakim.
oturdum sessizligi dinliyorum öyle.
Oglumda pert cocuk 7+4 saat ders.
Mayişti yavrucugum.
Teşekkürler
ısıtılmış firinda 180° civari pisiriyorum.
ilk 25dk falan hic firinin kapağını acmiyorum.
Yoksa sönme yapabiliyor.
Dogumgunu malz. satan yerlerden almistim ben.
Elinize sağlık ben kaliplarin yarisini biraz geçgin dolduruyorum epey kabariyor.Malzemeleri çoğaltarak yaptım sadece taşar korkusuyla az koymusum bir dahaki sefere biraz daha cok koyarım teşekkür ederim tekrardan
Bu arada denemek isteyenler için ben malzemeyi üç katına çıkardım 3 su bardagı un ve ikişer kabartma tozu vanilya ile tam kıvam oldu lezzeti şahane bu muffinlerin dışında birde tart kalıbına havuclu tarcınlı yaptım buzluga koymak için yani normal sartlarda üç yumurta ile bi kalıp kek cıkarken bence baya baya bereketli ve çeşitli oldu deneyin :) :)
ya sorma epey doydum.Düşünme yaw canın istemiş yemissin
Afiyet bal şeker olsun lellim.
Valla beğendik ben kuru olan kekleri sevemiyorum bu yumuş yumuşdu bir dahakine biraz daha koyarım o halde ben de üzümlü kakao fındıklı limonlu havuclu tarcınlı yaptkm acayip berkerli oldu :)Elinize sağlık ben kaliplarin yarisini biraz geçgin dolduruyorum epey kabariyor.
Umarim begenmissinizdir.
Boyle hem bereketli hem de istediginizi katıp degişik tatlar elde edebiliyorsunuz.
limonlu,kayisili, havuclu, elmali, cevizli, tarcinli, portakal kabuklu vs vs.
surekli ayni tat olmuyor
Afiyetle..
Allah beterinden korusun canım geçmiş olsunGızlarr beyim arabayı vurmuş öğlen.
Bi korktum bariyerlere vurdum dedi.Dedim sende bisey var mı?Yok hafif vurdum dedi.
Araba da çizikler varmış,dedim sana bisey olmasın.
Servise gitcek bakalım.Kaskodan yaptırmayalım ayın 20 sinde yenilemesi var.Bosa deldirmeyelim dedim..
Elde telefonla araba kullanırsa olcağı oİyi önüne biri cıkmamıs..
Teşekkür ederim biri benim sanırım atlıyauım hemencik:)Gerçekten burada bile iki arkadaşımızın başına bişey geldi venüs gerilemesimidir nedir bu kadar etkili mi ya ikinize de çok geçmiş olsun arkadaşlar
Evet gordum instada olay oldu.Valla beğendik ben kuru olan kekleri sevemiyorum bu yumuş yumuşdu bir dahakine biraz daha koyarım o halde ben de üzümlü kakao fındıklı limonlu havuclu tarcınlı yaptkm acayip berkerli oldu :)
Bu arada Lelli senin bu sebze yemeğini bi kaç gün önce instagramda tulay erkan yaptı hatta hala videoları var herkes denedi hatta ondan sonra ben de bu akşam yaptım sadece fark olarak kremaya biraz sütte ekledim üstüne kaşar enfess oldu:)
Muffin kalıpları pahalı mı 15tl diyorlar 20lisineYarın ne pisirsem diye dusunuyorum simdide.
Hic bitmiyor ya
eltimin kizi gelince aksam kocasıda gelir.
yemek yapim.
az sarma sararim.
Epeydir yesilmercimekli bulgur pilavı yapmamistim.
Yarin biraz yapicam.
guvec kabinda etli patates yemegi yapicam.
Yalanci profiterol yaparim azıcikda.
Ben hep az yemek yapmaya alismisim birileri de olunca cesit ve daha fazla yapmak dusunduruyor beni.
Ben 50 tane almistim 25tl verdim.Muffin kalıpları pahalı mı 15tl diyorlar 20lisine
Teşekkür ederim biri benim sanırım atlıyauım hemencik:)
Aaa kullanınca atılmıyor mu kaç sefer kullanıyorsun. Alayım bende teşekkür ediyorumBen 50 tane almistim 25tl verdim.
ama koca yaz defalarca kullandim.
Hala var bir defa daha cikar yani.
Bunlar kalip seklinde sertler ya egrilip bukulup sekilleri bozulmuyor guzel oluyor.
kagit olanlar uygun ama.
Evet gordum instada olay oldu.
kadin yapiyor yaa.
ben un koymuyordum unu onda gördüm
Ne fark etti anlamadim ama.
sadece patatesli de yapiyorum tavugun yanina cok yakisiyor.
patatesi halka halka dizip uzerine krema baharet dokuyorum.
Evet eşinizin burnu kırılmıştı ya çok gecmiş olsun geriye donuk isim bulmiyim demişti
:) canım benim teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?