Ne kadar tuttu bileziğiniz..Ben de bilezik istiyorum ne zamandır kalın olanlardan..Altın ne durumda bu arada..Dün kuyumcuya arkadaş sordu,205 dedi gramına
Dün girdim A101 e ne var diye,dondurma alıp çıktım
Kız niye geliyorlar bunlar yine:)Yarın ne pisirsem diye dusunuyorum simdide.
Hic bitmiyor ya
eltimin kizi gelince aksam kocasıda gelir.
yemek yapim.
az sarma sararim.
Epeydir yesilmercimekli bulgur pilavı yapmamistim.
Yarin biraz yapicam.
guvec kabinda etli patates yemegi yapicam.
Yalanci profiterol yaparim azıcikda.
Ben hep az yemek yapmaya alismisim birileri de olunca cesit ve daha fazla yapmak dusunduruyor beni.
Saolasın cnmKazalar geciren arkadaslar gecmis olsun @yediveren14babyloading87
Yazsammi haddime dusermi bilemedim ufakta olsa sadaka vermeye calisin olurmu
Birde safer ayinda yapilacaklari arastirirsaniz esmaul husna yaninda belki okursunuz babynin okudugunu biliyorum ama yediveren tercih etmezsen kizma akil vermek istemem
Saolasın cnm Allah korumuş valla.Gece kabuslar gördüm hep.Onunda morali bozuk.Çok geçmiş olsun rabbim kazadan beladan korusun şükür eşinize bişey olmamış
Çok geçmiş olsun baby . Korkması çok normal bende kaza yaptığım zaman korkmuştum bir süre etkisi devam ediyor ne yazıkkiSaolasın cnm Allah korumuş valla.Gece kabuslar gördüm hep.Onunda morali bozuk.
Üst geçitte bariyere carpıs.En son askerde böyle büyük kaza atlatmış.Söylemiyo ama korkmuş..
Allahım beterinden koruusun
Saolasın cnm.Çok geçmiş olsun baby . Korkması çok normal bende kaza yaptığım zaman korkmuştum bir süre etkisi devam ediyor ne yazıkki
Bende bilmiyom bezdum.Kız niye geliyorlar bunlar yine:)
Allah korusun canım.Günaydın kızlarr
Gecmis olsn dileklerinize cokk teşekkür ederim
Rabbim beterinden korusunn..
Moraller tabi bozuk.İkimiz de soktayız.Esim ben nasıl kaza yaptm sokunda,ben de ya bisey olsaydı sokundayım.Dün gece kabuslar gördüm hep..Suan cok farklı bi durumda olabilirdim .Dünya basıma yıkılmış olabilirdi diyorum.
Ben asıl soku arabayı görünce yasadm.Göcmüs sağ taraf,boya moya kalmamış.Onu görünce ya sana bisey olsaydı diye ağlamaya başladım
Bunla gelmiş geçmiş olsun,dualarımız biizi korumuş demek..
Aksam market yaptık biraz havamız değişsin diye.
30 tl gibi bisy harcadık.Yürüyerek gittik.Adam arabaya binmek istemiyor.Muhtemelen 2019 da değiştirir.Sogudum diyor.
Saolasın bacımAllah korusun canım.
Allah bir daha göstermesin kaza bela.
Bende bilmiyom bezdum.
Eşime dün dedim ki beni nekadar cok seviyorlarmış baksana bisi olsada gitsek diye bekliyorlarmış dedim.
Ya sorma diyor o da.
Hayır eşim şey diyor ben varken gelmesinler gülesim geliyor.
Sanki benim yeğenim.
Bir de bana tembihliyor söyle ben cikinca gelsinler diyehicc bana mı geliyorlar sana geliyırlar diyeydin
E iyimis iste çocukla iletişim kursun bari,gelecek bnlar yani artık o belli olduBir de bana tembihliyor söyle ben cikinca gelsinler diye
te allam.
Aksam kocasi da gelcekmi diyo.
Kiz burda olunca almaya gelir heralde dedim.
Ben mac izlicem onlami ugrascam diyo
ya cocuk cok efendi yani bunun sulalesinden bin kat iyi saygili hal hatir bilen biri.
Valla o gelsin bunlar gelmesin.
Yedigini topluyo kaldiriyo sehpa cikarip topluyo
Evi temizletirim ben ona :)
Hoşgeldiniz topiğimizeMerhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.Adam akıllı birikim yapmam lazım ınternet alısverısı çok yapıyorum ben kredi kartlarımız 5000bınden asagı gelemiyor malesefıns burda gaza gelırım gereksız harcamalarımı bugün ıtıbarıyle kesecegım.1080 tl lik dün 4.86gram altın aldım.Bu aykı bırıkım o
HoşdeldinizMerhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.Adam akıllı birikim yapmam lazım ınternet alısverısı çok yapıyorum ben kredi kartlarımız 5000bınden asagı gelemiyor malesefıns burda gaza gelırım gereksız harcamalarımı bugün ıtıbarıyle kesecegım.1080 tl lik dün 4.86gram altın aldım.Bu aykı bırıkım o
çok geçmiş olsungünaydın bu hafta raporluydum işe gelemedim acilde geçti günüm çok kötü üşütmüşüm küçük kızımda hasta bugün eşim izin aldı ben işe geldim mecburen durduk yere hastane masrafı çıktı bir sürü ilaç yazdı başka doktora gittim iyice kötü oldum oda kullanma bu ilaçları dedi ilaçlar elimde kaldı bide ona canım sıkıldı
canıms.Günaydın kızlar.
Hayırlı cumalar
Telefonumdatr_lelli ciğiminn çok önceden topikte paylaştığı esmaları buldum. Okumak isteyen olursa buraya da atıyım dedim.
Eki Görüntüle 2202408
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?