Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne kadar tuttu bileziğiniz..Ben de bilezik istiyorum ne zamandır kalın olanlardan..Altın ne durumda bu arada..Dün kuyumcuya arkadaş sordu,205 dedi gramına

Ben burda tanıdık kuyumcudan aldım.
Önce 22 ayar gr altın ve para ile aldım, 14 gr civarıydı
Sonra yine bileziği ve gr altınları verdim, 19 gr aldım
Dün de 19 gr + 6 gr + 250 lira ile aldım. 26,15 gr aldım
Ben başladığımda altın 150 civarıydı
Tekrar böyle devam edeceğim çünkü gr altın olduğunda hediye için rahat davranıyorum en azından lazım olduğunda kendimi sıkar alırım.
Normal satış fiyatını sormamışım ama 206 22 ayar 219 24 ayar bileziğin gr na arada bir fiyat söylerler

Kız niye geliyorlar bunlar yine:)

Saolasın cnm
Aynen bende dedim esime cuma saati dağıtcak bisy fabrikada

Çok geçmiş olsun rabbim kazadan beladan korusun şükür eşinize bişey olmamış
Saolasın cnm Allah korumuş valla.Gece kabuslar gördüm hep.Onunda morali bozuk.
Üst geçitte bariyere carpıs.En son askerde böyle büyük kaza atlatmış.Söylemiyo ama korkmuş..
Allahım beterinden koruusun

Saolasın cnm Allah korumuş valla.Gece kabuslar gördüm hep.Onunda morali bozuk.
Üst geçitte bariyere carpıs.En son askerde böyle büyük kaza atlatmış.Söylemiyo ama korkmuş..
Allahım beterinden koruusun
Çok geçmiş olsun baby . Korkması çok normal bende kaza yaptığım zaman korkmuştum bir süre etkisi devam ediyor ne yazıkki

Günaydın kızlarr
Gecmis olsn dileklerinize cokk teşekkür ederim
Rabbim beterinden korusunn..
Moraller tabi bozuk.İkimiz de soktayız.Esim ben nasıl kaza yaptm sokunda,ben de ya bisey olsaydı sokundayım.Dün gece kabuslar gördüm hep..Suan cok farklı bi durumda olabilirdim .Dünya basıma yıkılmış olabilirdi diyorum.
Ben asıl soku arabayı görünce yasadm.Göcmüs sağ taraf,boya moya kalmamış.Onu görünce ya sana bisey olsaydı diye ağlamaya başladım
Bunla gelmiş geçmiş olsun,dualarımız biizi korumuş demek..
Aksam market yaptık biraz havamız değişsin diye.
30 tl gibi bisy harcadık.Yürüyerek gittik.Adam arabaya binmek istemiyor.Muhtemelen 2019 da değiştirir.Sogudum diyor.

Kız niye geliyorlar bunlar yine:)
Bende bilmiyom bezdum.
Eşime dün dedim ki beni nekadar cok seviyorlarmış baksana bisi olsada gitsek diye bekliyorlarmış dedim.
Ya sorma diyor o da.

Hayır eşim şey diyor ben varken gelmesinler gülesim geliyor.
Sanki benim yeğenim.

Allah korusun canım.
Allah bir daha göstermesin kaza bela.

hicc bana mı geliyorlar sana geliyırlar diyeydin

hicc bana mı geliyorlar sana geliyırlar diyeydin
Bir de bana tembihliyor söyle ben cikinca gelsinler diye
te allam.
Aksam kocasi da gelcekmi diyo.
Kiz burda olunca almaya gelir heralde dedim.
Ben mac izlicem onlami ugrascam diyo
ya cocuk cok efendi yani bunun sulalesinden bin kat iyi saygili hal hatir bilen biri.
Valla o gelsin bunlar gelmesin.
Yedigini topluyo kaldiriyo sehpa cikarip topluyo
Evi temizletirim ben ona :)

E iyimis iste çocukla iletişim kursun bari,gelecek bnlar yani artık o belli oldu
Ohh miss calıssın azBen bukızın sülalesine cok calıstım,az da sen calıs damat de

Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.Adam akıllı birikim yapmam lazım ınternet alısverısı çok yapıyorum ben kredi kartlarımız 5000bınden asagı gelemiyor malesefıns burda gaza gelırım gereksız harcamalarımı bugün ıtıbarıyle kesecegım.1080 tl lik dün 4.86gram altın aldım.Bu aykı bırıkım o

günaydın bu hafta raporluydum işe gelemedim acilde geçti günüm çok kötü üşütmüşüm küçük kızımda hasta bugün eşim izin aldı ben işe geldim mecburen durduk yere hastane masrafı çıktı bir sürü ilaç yazdı başka doktora gittim iyice kötü oldum oda kullanma bu ilaçları dedi ilaçlar elimde kaldı bide ona canım sıkıldı

Hoşgeldiniz topiğimize
Birikiminiz bereketli olsun.

Hoşdeldiniz
çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…