1 alana 1 bedava yoktu da,meselâ cartedor manolya 14,50...küçük magnumlar 12,95 idi1 alana 1 bedava her yerde vermemişler alabildiniz dimi bende bugün alacağım
1 alana 1 bedava yoktu da,meselâ cartedor manolya 14,50...küçük magnumlar 12,95 idi
Gecmis olsun canım..günaydın bu hafta raporluydum işe gelemedim acilde geçti günüm çok kötü üşütmüşüm küçük kızımda hasta bugün eşim izin aldı ben işe geldim mecburen durduk yere hastane masrafı çıktı bir sürü ilaç yazdı başka doktora gittim iyice kötü oldum oda kullanma bu ilaçları dedi ilaçlar elimde kaldı bide ona canım sıkıldı
Evet geçen sene ben de o şekilde aldığımı hatırlıyorum,yine olsa iyi olacak,ailecek dondurmacıyızAslında var, ama şubeler vermiyor, manolya da buna dahil
sadece biraz inatlaşıp kendilerine alıyorlar
geçen yıl meyve şöleni, oreo, max almıştım
1 ay boyunca devam edecek
bilmiyorum ki boşuna kullanırsın dedi boğazında enfeksiyon var dedi acildeki diğeri yok dedi kime inanacağımı şaşırdımGecmis olsun canım..
Hayda neden kullanma dedi?
Valla bende antibiyotik kullanıyrm ama memnun değilim.Salı dan beri kullanıyorm ama sanki agrı kesici iciyormAğrıyı kesiyor bi süre ilaç saatine yakın yine basa sarıyorm
Deneme tahtasına cevirdiler insanlarıbilmiyorum ki boşuna kullanırsın dedi boğazında enfeksiyon var dedi acildeki diğeri yok dedi kime inanacağımı şaşırdım
sanada çok geçmiş olsun midem çok ağrıyor ilk defa böyle kötü oldum
Hoşgeldiniz hayırlı olsun birikiminizMerhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.Adam akıllı birikim yapmam lazım ınternet alısverısı çok yapıyorum ben kredi kartlarımız 5000bınden asagı gelemiyor malesefıns burda gaza gelırım gereksız harcamalarımı bugün ıtıbarıyle kesecegım.1080 tl lik dün 4.86gram altın aldım.Bu aykı bırıkım o
Geçmiş olsun rabbim şifa versinbilmiyorum ki boşuna kullanırsın dedi boğazında enfeksiyon var dedi acildeki diğeri yok dedi kime inanacağımı şaşırdım
sanada çok geçmiş olsun midem çok ağrıyor ilk defa böyle kötü oldum
amin cümlemizeGeçmiş olsun rabbim şifa versin
Bizde çoğu zaman son kullanma tarihine bakmadan alıyoruz. Söylediginiz iyi oldu daha çok dikkat edelim bundan sonra.Hanımlar beyaz çamaşırları makineye atığımda kazandaki delikler gibi yuvarlak siyah lekeler çıkıyodu mahvoldu çamaşırlar simsiyah heryeri makinamda yeni servisi çagırdım içinden yag aktı zannetim servis kullandıgım toza baktı kullanma tarihi geçmiş dedi hiç duymamıştım detarjanda son kullanma tarihi oldugunu marketler böyle indirim yapıyolar dedi çok şaşırdımm
Hanımlar beyaz çamaşırları makineye atığımda kazandaki delikler gibi yuvarlak siyah lekeler çıkıyodu mahvoldu çamaşırlar simsiyah heryeri makinamda yeni servisi çagırdım içinden yag aktı zannetim servis kullandıgım toza baktı kullanma tarihi geçmiş dedi hiç duymamıştım detarjanda son kullanma tarihi oldugunu marketler böyle indirim yapıyolar dedi çok şaşırdımm
Ben gıdaya dikat ederdimde deterjan aklıma bile gelmezdievet hatta kullanabileceğiniz max süreyi göz önüne alarak almak mantıklı
ben çoğu aktüel ürünün son kulllanma süresi geçmiş olanlar olduğunu düşünüyorum, çok kontrollü olmak lazım
ama raf indirimleri manktıklı, hiç sorun yaşamadım
Hic aklima gelmezHanımlar beyaz çamaşırları makineye atığımda kazandaki delikler gibi yuvarlak siyah lekeler çıkıyodu mahvoldu çamaşırlar simsiyah heryeri makinamda yeni servisi çagırdım içinden yag aktı zannetim servis kullandıgım toza baktı kullanma tarihi geçmiş dedi hiç duymamıştım detarjanda son kullanma tarihi oldugunu marketler böyle indirim yapıyolar dedi çok şaşırdımm
uleyhnn en parasiz zamanimda altin boyle düsermi beg.Amarylliss ekonomi haberlerini sunar:))
Dolar:5.47
Euro:6.26
Gram altın:217 tl
Çeyrek altın:359 tl
Ohh masallahhhhEvi supurdum toz aldim.
ortaligi topladim.
Banyo ve wc cifledim.
duş aldim.
yogurt mayaladim
mercimek köftesi, sarma ve sakizli muhallebi yaptim.
buzlukda da gül böregi vardi onu cikardim.
Hamur kizarticam birazda yogurdum.
Yemek falan yapmicam.
Dunden esime gore balik buglama ve pilav var.
Oglum sarma yer.
Damada da sarma mercimek köfte falan veririz.
o yemek secmiyor.
Yoruldum daha yemek falan yapamam kahvaltilik yesinler.
Dün 221 den aldım 4.80 küsür aldın çıkacak dıye aldım bırden fırladı ah ah su telasim hep basıma bela sımdı 215 olmuş gramAmarylliss ekonomi haberlerini sunar:))
Dolar:5.47
Euro:6.26
Gram altın:217 tl
Çeyrek altın:359 tl
İnşAllah.Dün 221 den aldım 4.80 küsür aldın çıkacak dıye aldım bırden fırladı ah ah su telasim hep basıma bela sımdı 215 olmuş grampara bitti altın düştü 15ındede böyle olur ıns hemen dolar alcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?