Ben biraz dolar Euro almak istiyorum aslında en mantıklısı altın diyorlar ama ben dolar altın Euro karışık almak istiyorumİnşAllah.
Bende öyle tezcanlıyım.Ben ne alsam ben aldıktan sonra hiç düşmediği kadar düşüyor:)
Ayy çok sevindim.Çok güzel bir haber bu.Havadan ev sahibi oluyorm galiba:)Babamın eski 2 evi vardı.10 senedir boşta o derece viran.
Arastırmıs imar barısına başvurmuş.Benden edevlet sifresi istedi.Hayrdır dedim.Evleri dedi sizin üzerinize yapcam .Yaptırın oturun,isterseniz satın peşinat yapın dediYan yana evler 1ini bana,1 ni kardeşime yaptırcakmıs.
Gecen hafta kiradalar demişti esimin akrabalarAllah büyük:)
Saolasun canımmAyy çok sevindim.Çok güzel bir haber bu.
İnşAllah en kısa zamanda oturursun canım kendi evine
Var böyle insanlar maalesef. Sanki bilmiyorlar ev fiyatlarını boş boş konuşuyorlar. Kalp kırıyorlar ancak.Saolasun canımm
Aminnn inss.Valla 5 senelik evliyim.6 ya girdik hatta.1 gün demedim biz niye kiradayz.?
Ama etraf bunaltıyor,kiradakiler bile araba alıyor demişti eniştesi kocamın bi bayram.Ne alaakaya arabaya yetti param belki.Herkes ister evi olsun ama bu insanlara niye dert oluyor anlamıyorm.
Ay inşallah hadi hayırlısı olsun gönlünüzdeki eviniz olur inşallahHavadan ev sahibi oluyorm galiba:)Babamın eski 2 evi vardı.10 senedir boşta o derece viran.
Arastırmıs imar barısına başvurmuş.Benden edevlet sifresi istedi.Hayrdır dedim.Evleri dedi sizin üzerinize yapcam .Yaptırın oturun,isterseniz satın peşinat yapın dediYan yana evler 1ini bana,1 ni kardeşime yaptırcakmıs.
Canınızı sıkmayın rabbim yoktan verir işte boş boş konuşurlar ev alsanızda bişeyler bulurlar üzecek takma boşverSaolasun canımm
Aminnn inss.Valla 5 senelik evliyim.6 ya girdik hatta.1 gün demedim biz niye kiradayz.?
Ama etraf bunaltıyor,kiradakiler bile araba alıyor demişti eniştesi kocamın bi bayram.Ne alaakaya arabaya yetti param belki.Herkes ister evi olsun ama bu insanlara niye dert oluyor anlamıyorm.
Hayırlı olsun inşallah enişteye neyse sizin aldığınız arabadan kiradaysam kiradayim sanki aşımız ekmeğiniz kâriniz boş sinir oluyorum şöyle tiplere belki arabayı yatırım amaçlı aldınız hayret bişi ya boş verin siz onları Allah büyük bı kapıyı kapatır diğerini açarSaolasun canımm
İns cnm.Hemen olmaz tabi üstüne almak falan sanırım.Hayırlısı hakkımızda:)Ay inşallah hadi hayırlısı olsun gönlünüzdeki eviniz olur inşallah
Erkeğin fesadı en fenası:)Hic bisey bulamazsa Allah size önce bi çocuk versin diyor,yine lafı sokuyor adam:)Dua mı beddua mı belli değil:)Hayırlı olsun inşallah enişteye neyse sizin aldığınız arabadan kiradaysam kiradayim sanki aşımız ekmeğiniz kâriniz boş sinir oluyorum şöyle tiplere belki arabayı yatırım amaçlı aldınız hayret bişi ya boş verin siz onları Allah büyük bı kapıyı kapatır diğerini açar
Rabbim en kısa zamanda bana ve isteyen herkese de ev almayı nasip etsin inşallah sevindim adiniza
Terbiyesiz yahu art niyetli gerçekten her neyse boylelerine mesafeli olmak en iyisiErkeğin fesadı en fenası:)Hic bisey bulamazsa Allah size önce bi çocuk versin diyor,yine lafı sokuyor adam:)Dua mı beddua mı belli değil:)
Aynen öyle bacım.Amin insallah
Geçmiş olsunAnnem düştü
Bu gerileme çok alt üst ediyor
Bende işyerinde mail atarken isimlerin uzantısını hatalı seçmişim
Bugün eşimde wstsapta hatalı seçmiş başkasına gitti msj lar
ayy canım cok sevındım ınan hayırlı ugurlu olsunHavadan ev sahibi oluyorm galiba:)Babamın eski 2 evi vardı.10 senedir boşta o derece viran.
Geçmiş olsungünaydın bu hafta raporluydum işe gelemedim acilde geçti günüm çok kötü üşütmüşüm küçük kızımda hasta bugün eşim izin aldı ben işe geldim mecburen durduk yere hastane masrafı çıktı bir sürü ilaç yazdı başka doktora gittim iyice kötü oldum oda kullanma bu ilaçları dedi ilaçlar elimde kaldı bide ona canım sıkıldı
Allah gönlüne göre versin inşallah...hayırlı olsunHavadan ev sahibi oluyorm galiba:)Babamın eski 2 evi vardı.10 senedir boşta o derece viran.
Ooo süper valla hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin hangi semtte pekiHavadan ev sahibi oluyorm galiba:)Babamın eski 2 evi vardı.10 senedir boşta o derece viran.
canımm cok sevindim yaHavadan ev sahibi oluyorm galiba:)Babamın eski 2 evi vardı.10 senedir boşta o derece viran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?