Küçük Düşün Büyük Olsun!

Havadan ev sahibi oluyorm galiba:)Babamın eski 2 evi vardı.10 senedir boşta o derece viran.
Arastırmıs imar barısına başvurmuş.Benden edevlet sifresi istedi.Hayrdır dedim.Evleri dedi sizin üzerinize yapcam .Yaptırın oturun,isterseniz satın peşinat yapın dedi Yan yana evler 1ini bana,1 ni kardeşime yaptırcakmıs.
Gecen hafta kiradalar demişti esimin akrabalar Allah büyük:)

Ayy çok sevindim.Çok güzel bir haber bu.
İnşAllah en kısa zamanda oturursun canım kendi evine

Ayy çok sevindim.Çok güzel bir haber bu.
İnşAllah en kısa zamanda oturursun canım kendi evine
Saolasun canımm
Aminnn inss.Valla 5 senelik evliyim.6 ya girdik hatta.1 gün demedim biz niye kiradayz.?
Ama etraf bunaltıyor,kiradakiler bile araba alıyor demişti eniştesi kocamın bi bayram.Ne alaakaya arabaya yetti param belki.Herkes ister evi olsun ama bu insanlara niye dert oluyor anlamıyorm.

Var böyle insanlar maalesef. Sanki bilmiyorlar ev fiyatlarını boş boş konuşuyorlar. Kalp kırıyorlar ancak.

Ay inşallah hadi hayırlısı olsun gönlünüzdeki eviniz olur inşallah

Canınızı sıkmayın rabbim yoktan verir işte boş boş konuşurlar ev alsanızda bişeyler bulurlar üzecek takma boşver

Hayırlı olsun inşallah enişteye neyse sizin aldığınız arabadan kiradaysam kiradayim sanki aşımız ekmeğiniz kâriniz boş sinir oluyorum şöyle tiplere belki arabayı yatırım amaçlı aldınız hayret bişi ya boş verin siz onları Allah büyük bı kapıyı kapatır diğerini açar

Rabbim en kısa zamanda bana ve isteyen herkese de ev almayı nasip etsin inşallah sevindim adiniza

Erkeğin fesadı en fenası:)Hic bisey bulamazsa Allah size önce bi çocuk versin diyor,yine lafı sokuyor adam:)Dua mı beddua mı belli değil:)
Aynen öyle bacım.Amin insallah

ayy canım cok sevındım ınan hayırlı ugurlu olsun
en guzellerini hakedıyorsun

Geçmiş olsun
Ciddi bir şey değildir umarım

Allah gönlüne göre versin inşallah...hayırlı olsun

Ooo süper valla hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin hangi semtte peki

babyloading87 hayirli olsun cok sevindim hadi hayirlisi

Yaaa ben yine harcadim harcadim geldim
2 tane cornet classic meyve soleni ve karaorman mini 2 de oreo mini bulabildim
Millet manyak oreolarimi almis hep 2 gunde bitmis
Yrn 1 subeye daha bakicam oreo almam lazim
Soktan 1 siyah 1 renkli perwol aldim anneme
1 de viking bulasik sivi

Son düzenleme:
canımm cok sevindim ya
Ayy Rabbim gönlune göre versin insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…