Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy ancak gittiler.
Kaynanam gelmeden yeli geldi
olaylar olaylar.
Kucuk eltimde kaynanamla konusmuyormus ya.
Ayy daha neler öğrencem duu bakalım.
Oysa ablasinin torunu alirken ayila bayila almisti ogluna.
Dibi dusmustu resmen.

Resmen ful hd izletiyor bana kurban oldugum her bisi bir bir.
Bunlaridami göreceğdim.

Eltimin kizi esime ben babannemi silmistim dedi.
Esim o senin babannen nasil öyle dersin diye söylendi.
Kız hakli herkesi bezdirmis.

Başim ağrıdı yeminle.

❄❄❄❄❄❄
*Cumartesi Zikiri*
❄❄

*Duâlarımızın kabulünü engelleyen şeylerden biri, ümitsizliktir Ümitsizliğe kapılma sebebi ise çoğu Zaman evham ve vesvesedir..*

*Bugün, evham, vesvese ve her tür manevi kirden temizlenme niyetine bu İsmi Şerifi 170 kere okuyup Duamızı edelimm*

*يَا قُدُّوسُ جل جلا له*
*Ya Kuddüsü Celle Celalühü*
*Özel halde okunur*

*El Kuddus İsmi Şerif'in Manası*
*Hatadan, kusurdan, eksiklik ve acizlikten temiz, pak ve müberra, mukaddes ve münezzeh demektir. Ayrıca, bütün mahlukatı maddi ve manevi kirlerden ayıplardan temizleyip arındıran anlamına gelmektedir.*

❄❄

*Her gün 170 kere ” Ya Kuddûs celle celâlühû ” ve ardından ” Sübbûhü’n-Rabbü’l Melâiketi ve’r-ruh ” okuyan; dilediklerini emri altına alır, herkes tarafından sevilir*

*❄Günde 100 defa okuyan kalbin manevi hastalıklarından kurtulup, insanlar arasında sevilen, saygı duyulan kişi olur. Vesveseden kurtulur. Şeytanın hilelerinden uzak olur*
❄❄❄❄❄

Allah kabul eylesin insAllah.
Ne dileklerimiz , isteklerimiz var ise.

Kücuk erbas derse bizde buyuk erbasla kahvalti ettik
Evin isi duruyor.
Nereden baslicam bilemedim.
2 petek yaktim yine aksamdan beri yaniyor.
Hava sicakligi bu hafta dusuyormus.

Ve yine yemeğim yok..
Yine bir ben ne pişirceğm yaw günü daha.

Oğlum dayisindan anneanensinden 10'ar tl almis yani vermisler.
Valla yolunu iyice buldu bu.
Bana yeter mi? dediler bende yeter dedim keşke yetmez deseydim diyor

Anasını sollayip geçti sipa.

Ay benimde yemeğim yok.
Anneme çökcem esim mesaide:)
Bu çocuk cok fenaa

Günaydın gençler.
Aksam arkadslara gittik.Caya.
Muhtemeln haftaya cmrtsi ben alırım simdiden ne yapsam telasına düştüm:)Börek ve kabak tatlısı cepte:)
Yemeğim yok.
Aksm patates salatası ve taze fasulye yapmıştım.Yanına özellikle makarna /pilav yapmadım.Taze fasulyenin dibini sıyırdı benim adam:)
Bu ay kociye fazla yardım ettim.Parasız kaldım.Fazladn 300 tl verdim.83 tl elektriği ödedim.Daha diyoki senin maasta benim karta 450 tl yatıralım.Benim maas yetismicek.E kira dedim.Kira yerine mi geccek dedim.Beklemiyordu az bozuldu sanki:)
Azcık yok param demem ve mutfak masrafına ortak etmem lazım kendisini.
Aksm konuşuyorlar kızlar.Doğum izninde es yardımını alıyormuş arkadaşımız.2 aydır vermiyorsun dedi herkesin içinde:)
Ben diyemem ,fazla kibarlk yapıyrum galiba.Kafamda deli sorular:)
Arabayı kaskodan yaptırmayalım bozmayalım falan diyo.E nolcak dedim.Cekeriz karttan dedi.
Öyle olursa buay da ev ödemeleri,faturalar bana kaccak:)
Ayhh bilmiyorm cok doluyum:)

Bende bu koca varken kenara para falan atamam.. o kredi kartları bitmedi Allah bitmedi yani her sorduğumda nedense 2100 tl borcumuz oluyor. ben çalışmıyorken bu adam evi 2000 tl ile geçindiriyordu mutfağa da yetiyordu gezmemize de yetiyordu anlamıyorum şuan elektrik su kira onda zaten mutfağa doğru düzgün alışveriş yapmıyorum hep adet olarak alırız atmayalım diye yani toplasak 200 anca gidiyordur.

her sorduğumda param yok der bende salmayı düşünüyorum artık. şu yaşıma kadar kendime 500 tl ye hiç mont almadım ama beyefendi gidip kendine 500 tl lik (belki daha fazla bile olabilir) mont alacakmış yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…