- 21 Ağustos 2015
- 32.170
- 97.669
- 798
- 38
İhtiyaclarım olanlara bakcam alcm inşallah buay.Estagfurullah canım hepimizin zaman zaman yasadigi sıkintilar.
Elbise falan icin butiklere baksan vaktin olunca.
Daha uygun geldiler bana avmlere göre.
Bulunca aliyorum ben artik illa bir yerde lazım oluyor.
3 senedir belli aralıklarla dr a gittim.Bazen 2 ayda bir bazen 3 ay arayla.Ortlama 200 tl muayeneler.3 dr değiştirdim her drda 500 tl testlere gidiyor.CÜnkü hepsi yeniden test istiyor.Bütün bu ücretleri ben kendim ödedim.Dra giderken paran var mı diye sorar evet,ben zaten randevularımı maasa göre aayarladıgımdan var derim.Hata mı yapıyorum diye düsünüyorm açıkçası.Normal doğum yaparsan ücretsizmiş artık özelde diyo bana gecen.Ücretsiz diye mi normal doğım yapayım yani dedim
Umarım tez zamanda alırız mutlu haberleri cnm
Yok salma canım önce karları onun elinden al sende salarsan altından kalkamasınız bir taraf öbür tarafı törpülemese inan çok kötü oluyor kardeşimden biliyorum onun eşide böyleydi söyleye söyleye azcık duruldu bakim ama çok borçları var kk ye şimdi kardeşim düşünüyo zorlanıyor beyefendimizin umrunda degil
hsg anestezili mi?Ben anestezisiz çektirmiştim burtomda 390 tl di.AMa 2 sene önce:)ben geçen ay hsg çektirdim 900 tl verdim. dediğiniz gibi zaten maaş zamanına ayarlıyorum. özel hastane ücretsizmiymiş yaa keşke olsa valla ne güzel olur :)
benim diğer gittiğim doktorlardan sadece birisi iyiydi ama o da ilgilenmedi mecbur buna paraları bayılıyorum :)
inşallah Allah hayırlısını nasip etsin
hsg anestezili mi?Ben anestezisiz çektirmiştim burtomda 390 tl di.AMa 2 sene önce:)
Bizim yeni drumuz doc.cok memnunuz ama tabi ücretleri farklı oluyr.Kredi kartımda 4200 tl ye kadr acil sağlık harcama limitim var.Kartta limit olmasa da hastanede eksiye düşüp çekiyor.Genelde ondan kullandım takstlendirip ödedim.
Amin inss cnm
ohh hazir yemek can'dır.
Afiyet bal seker olsun.
Bu iyice cirkef oldu ya
Beni aştı artık.
:)tr_lelli senin oğlanı okuduktan sonra eşim bugün bana dışarı çıkarken paran var mı dedi.Senin oğlan geldi aklıma ben de yok dedim kaptım 50₺ halbuki param vardı ama ondan para almak hoş oluyor
:)
İyı etmişsin valla.
Hep var var dedik azcıkda yok diyelim.
Yetmez dicek simdi benim oğlan.
Yeni akım
İns cnmevet anestezili çektirdim. ben konyada yaşıyorum konyanın en iyilerinden doktor. inşallah hayırlısıyla bana da faydalı olur :)
bende şimdi eşime yazdım kartlarını bana ver kapattırayım diye. maaşımdan hiç bir şey kalmıyor ama yine de ayarlamaya çalışacağım..
Erkekler biraz daha rahat bu konuda gerçi her konuda siz yinede iradeli olun derim inanın borcu bile biz düşünürüz nasıl yaparız ederiz diye eşimde öyle mesala çocukların okul işi olsun gelecekleri olsun hep ben düşünürüm rahat benim eşimde kardeşime dedim ilk işin onun elinden bütün kartları al diye okadar saçma sapan yerlere harcıyoki ne alınacaksa sen al dedim baya bir kızmış geçen eşine inşallah faydası olur öderler borçlarınıbende çok düşünüyorum, en az 10 defa kapattır şu kk dedim dinletemedim hemen kavgaya başlıyor. geçen sene çalışırken kapatmıştım tüm borcu oysa ki..
Erkekler biraz daha rahat bu konuda gerçi her konuda siz yinede iradeli olun derim inanın borcu bile biz düşünürüz nasıl yaparız ederiz diye eşimde öyle mesala çocukların okul işi olsun gelecekleri olsun hep ben düşünürüm rahat benim eşimde kardeşime dedim ilk işin onun elinden bütün kartları al diye okadar saçma sapan yerlere harcıyoki ne alınacaksa sen al dedim baya bir kızmış geçen eşine inşallah faydası olur öderler borçlarını
Kız çocuğa takılacak altın ne yaparki onunla araba değiştiriyorBnimkinin sahsi masrafı yok,ben ısrar etmesem kıyafet bile almaz kendine.Allah için simdi.
Ama bana güvenmesi beni de rahatsız ediyor.
Kumbaraya para atma alışkanlığı yok ama ver 3 tl ver 5 tl diye sürekli çekiyor.E sen de at.
Çocuk için uğraşıyoruz.Ben 4 sene olcak okadr beklemişim,çalısmam bi süre diorum.Adam dogmamıs çocuğa takılcak altınlarla araba değiştirme derdindeBürsss dedim artık
Yani verdikçe kıymet azalıyor.Ben bunu anladım.
Yok iptal etme canım benim sen niye isteklerinden vazgeçiyorsun o geçsin bi zahmet biraz zorlu bir süreç ama başarırsın o kavga ederek sizi bastırmaya çalışıyo siz isteklerinizden hayallerinizden vazgeçmeyin asla önceden bende çekinirdim eşimden şimdi hiç umrumda bile degil bildigimi dogruysa yaparım bazen konuşuruz çok ezdin sindirdin beni derim o söylerse ben daha çok söylüyorum ve artık susuyor yeter artık dedim biyerdenKartlara baktım toplam borç 5600 inanabiliyormusunuz? biz bir de çocuk istiyoruz. doktor randevumu iptal ettim adam hesabını kitabını bilmiyor çocuk olsa ne yapacak acaba?
Bayılırım ben soğanlı yapıyorum kıyma soğan biber ve yumurtayla eşim seviyor ya bu yemek derdi bunaltiyor insanı ki sizinkiler bu konuda seçici daha da zor bir de her şey ateş pahasına yanına yaklasilmiyor pırasanın kilosu 5 TL 7 TL çok severim ama henüz açılışı yapmadik belki uçuzlar birazKıymali menemen yapiyorum ya aksam icin.
pisircek bisi kalmadi ya da aklima gelmiyor.
Kal geldi anacım.
Bende sogan biber katiyorumBayılırım ben soğanlı yapıyorum kıyma soğan biber ve yumurtayla eşim seviyor ya bu yemek derdi bunaltiyor insanı ki sizinkiler bu konuda seçici daha da zor bir de her şey ateş pahasına yanına yaklasilmiyor pırasanın kilosu 5 TL 7 TL çok severim ama henüz açılışı yapmadik belki uçuzlar biraz
Bu gün çağrı markete gittim domates biber salatalık limon muz elma nar yeşil soğan soğan patates bir tavuk yarım kilo fıstık içi 3kilo şeker birde dana ciğeri 30 lu yumurta aldık 120 lira odedik bu aldıklarimiz 2 hafta yeter bize pazartesiden 2lt süt alıp yoğurt yapicam inşallah
Esimin maaşı yatmış
912 lira kredi
400 lira kk
300 lira faturalar
Bizde öbür aya kadar 250 TL kaldı ne yapicaz bilmiyorum böyle aman hasta falan olmayalım da
Maşallah siz iyi idare ediyorsunuz ya bende pazara giderim her hafta iyi oluyorBende sogan biber katiyorum
Öyle ya pahali ama yine pazarda bir tık daha uygun ve tazecik aliyoruz.
1 hafta yeter bana artık
Bugunude atlattim yarına Allah kerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?