Gözumden kacan bir cok detayda olmustur.Saol cnm bende bakinmam lazim
Koska organik var aklimda suan.
Ama üzüm pekmezi daha faydaliymis bilgin var.mi?
Saol cnm
Canim gece uyumadi bende uyumadim.Lellim kuzun nasıl oldu?
Ouyy canım kıyamam ya..Çok geçmiş olsun.. Acil şifalar..Saol cnm
Cok uzuldum dun matematikden yeni konuya gecmisler
Obeb,okek hic de sevmem o konuyu.
Ödevlerini ve yazdiklarini aldim arkadastan video acipda izlettim anlatan ögretmenlerden.
Hasta gidemezdi ama yeni konuya gecmeleri kotu oldu.
Birde benim pek anlamadigim ders olunca
Canim gece uyumadi bende uyumadim.
Suan uyuyo
Alsin uykusunuda uyaninca ilac vericem.
Okula gitmesi gerek.
Gecmis olsun canim.Ouyy canım kıyamam ya..Çok geçmiş olsun.. Acil şifalar..
Kış geldi artık:/:hastalıklarda başladıbenimde eşimle betüş hasta ayakta atlatmaya çalışıyorlar..
Evet canım..Bu yılda etütte..Sorma kuzucum da bizle çalışıyor sanki.. Sabahın 7 sinde ayakta..Akşam 9 gibi yatırıyorum.. bazı uyyor bazı 10 u buluyor uyuması..Napayım kıyamıyorum ama işte mecburiyetler..Gecmis olsun canim.
Betus yine etutde dimi?
Evet devam edicem canimSen calismaya devam ediceksin dimi kuzu.
Aynen benim kk vardi kirdim attimmerhaba arkadaşlar....
krediden borçtan vs konuşulmuş.... ben de aynı durumda olsam, önce kredi kartlarını temizler, faizden borçtan kurtulur, sonra birikime başlardım.... borcum varken huzursuz olurum ben... :)
Canım bazilari acimsi oluyo yani buruyo tadı yakiyotr_lelli canm bize annem Ardıç pekmezi içirirdi o da çok etkiliydi bir de boynuz pekmezi çok faydalı öksürüğe benim kp sürekli hasta olur öksürür ona bize geldiğinde her sabah yarım fincan boynuz pekmezi içiririm baya düzelir..
Ardıç biraz buruk ben de küçükken hiç sevmezdim :) ama boynuz çok güzel :))Canım bazilari acimsi oluyo yani buruyo tadı yakiyo
Onu sevmiyo
O hangisiydi onuda bilmiyorum.
Her yerde neler dönüyor canm bizde de işe gelmeyenler oluyormuş rapor yok izin yok o halde biz 5 dk geç kalmayalım diye uğraşırken..merhaba canlar,
sabah gorevım vardı gıttım geldım cok şukur
bu gorevle ilgılı bır seyler yazmak ıstıyorum size ıcımı dokmek ıstıyorum
iş yerınde bize bı kaç yere bakmamızla ılgılı gorevler verılıyor kimisı bıraz yakın kımısı bıraz daha uzak ama her yer ıcın aynı ücretı alıyoruz. ve tabı bazı uyanık elemanlar da var bu elemanlar kendılerıne yakın yerlerı secıp aynı ucretı alma peşindeler Allah ıslah etsın onlar yanı amir kendılerıne uzagı verıyor ancak bunalr allem edıp kallem edıp yakın yerı almayı becerıyor ben ve bır kac kişi de hiççç oralı olmuyor ne hallerı varsa gorsun dıyerek.
sonra Allah o kadar buyuk ki sözde bana uzak olan yer bana ozel arac gonderıyor benı aldırıyor hatta gerı bırakıyor sagolsun
ama onlar kendı araclarıyla gıdıp gelıyorlar yanı hem emek hemde para harcamış oluyorlar...
yaaa işte boyle her seyın kurnazlıgını düşünürsen tepetaklak oluverırsın demek gelıyor ıcımden Allah gercekten cok buyuk kendı pisliklerınde bogulsunlar dıyorum balkada bısey demıyorum.
Ben Allahın adaletine inanıyorum canım..Ama bu dünyada çıkıyor ama ahirete saklıyor..Her işyrinde var öyle uyanık geçinen tiplerden..:)merhaba canlar,
sabah gorevım vardı gıttım geldım cok şukur
bu gorevle ilgılı bır seyler yazmak ıstıyorum size ıcımı dokmek ıstıyorum
iş yerınde bize bı kaç yere bakmamızla ılgılı gorevler verılıyor kimisı bıraz yakın kımısı bıraz daha uzak ama her yer ıcın aynı ücretı alıyoruz. ve tabı bazı uyanık elemanlar da var bu elemanlar kendılerıne yakın yerlerı secıp aynı ucretı alma peşindeler Allah ıslah etsın onlar yanı amir kendılerıne uzagı verıyor ancak bunalr allem edıp kallem edıp yakın yerı almayı becerıyor ben ve bır kac kişi de hiççç oralı olmuyor ne hallerı varsa gorsun dıyerek.
sonra Allah o kadar buyuk ki sözde bana uzak olan yer bana ozel arac gonderıyor benı aldırıyor hatta gerı bırakıyor sagolsun
ama onlar kendı araclarıyla gıdıp gelıyorlar yanı hem emek hemde para harcamış oluyorlar...
yaaa işte boyle her seyın kurnazlıgını düşünürsen tepetaklak oluverırsın demek gelıyor ıcımden Allah gercekten cok buyuk kendı pisliklerınde bogulsunlar dıyorum balkada bısey demıyorum.
Her yerde neler dönüyor canm bizde de işe gelmeyenler oluyormuş rapor yok izin yok o halde biz 5 dk geç kalmayalım diye uğraşırken..
Allah herkese gönlündeki gibi nasip ediyor kötülük varsa bugün çıkmasa yarın çıkar..
Ben Allahın adaletine inanıyorum canım..Ama bu dünyada çıkıyor ama ahirete saklıyor..Her işyrinde var öyle uyanık geçinen tiplerden..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?