- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Saolasn cnm Amin.Hayırlı olsun
Tez zamanda olur alırsınız inşllah
Demek ki kadın bunu düşünüyormuş
Gönlünüze göre olur inşllah
Kesinlikle zaten şuan bendeki ağlayarak birşeyleri yaptırmaya alışmasın çabası. Şuan genelde deneme yapıyor ağlayarak. Dün sonrasında konuştuk banyoda niye çıkmak istediğini uykum gelmişti diye açıkladı. Ben de dedim güzelce ağlamadan anne uykum geldi çabuk çıkalım diyebilirdin dedim.öyle öyle oluşacak karakteri. Dünkü atraksiyondan sonra bugün iyi çok şükürKuzu dönem dönem oluyo sabırlı olmak ve ne istediğini anlayıp dinlemek lazım o dönemde her istediği olunca öyle gidiyor
Annesine söyle bence ev konusunda gazlasın onu. Malesef bu konuda büyüklerin sözünü daha çok dinliyorlar. Hiç sevmediğim şey ama mesela ben eşime yanlış yaptığı bir davranışta bişey desem ters anlayabildiği oluyır ama teyze şöyle davranma böyle yap deyince düzelttiği oluyor. Karı sözü dinlerlerse ölürlerSaolasn cnm Amin.
Valla vermese bile o yola soksun da.
Bizimkinin ev isine girmeye pek niyeti yok
Heyecanlanmıs annesi öyle diyince.
Orda yalniz kaldi.Insan ariyordur konuşmaya canim sıkılıyordur belki sizi bahane ediyor bebeği özlüyor olmasin
Ahh sicak ev belasi tovbe ettim bir daha evim soguk falan diye dert yanarsam kovun beniBenim evde çok sıcak özellikle kış günü yaz günü akşamları serin bazı şeyler kelebekleniyor mesela irmik buzdolabında tutuyorum. Ama unda sorun yaşamasım.,
Hamilemisin? ben mi oyle anladin onceki msj da.Günaydın kızlar
Bugün 2 tane düğün var yarın da 1 tane düğün var hiç istemiyorum kalabalığa karışmayı
Yemeklerine gitmeyi düşünüyorum en azından ayrı masalarda insanlara temas etmeden görünür geliriz
İş yerinde masami eşyalarımı desenfektanla temizledim is çıkışı markete gidip kolonya mendil filan alcam ofise getirmek icin artık daha da tedbirli olmam lazım
Dün fazlasıyla hastaneye maruz kaldım yarın tekrar gidip acilde kan vermem lazım çok korkuyorum hastaneye gitmeye virüs yüzünden
Acaba orssi degisik mi geliyo kuzu uyuyo.11.20 de kvdemi aradım naptınız diye
Uyuyo daha dedi ben sok
Arkadan aradı 2 dk sonra
Telefona uyandı dedi.
E uyansın bi zahmet
ben gündüz 2,5 saat uyusa serefine sampanya patlatırım evde
gecmis olsun bacimGünaydın tünaydın
Kahvaltımızı yaptık ona tost yaptım. Zar zor gözüne damlanın birini damlatabildim şükür. Uyurken de damlatırım. Havuz istedi. Gözün kızarmış dedim. O halde klorlu su daha kötü yapar. Hava da çok güzel niyetim de vardı ama bu yıl bu havuz işine hep engel çıktı. Vardır bunda da hayır.
ikinci damlayı damlattırmadı şart koştum. Tv açmadım. Evdeki havuzunu soldurayım banyoda eğlensin dedim ama damlatmadı.
Teminden bu yana tepeme tırmanışta düşecek tehlikeli işler peşindeyapma diyorum dinleyen kim. Şimdi de uykum var dedi. Yattı. Uyusun evi süpürürüm. Çöpleri çıkarmam lazım.
yemek de bilmiyorum eşim gelince bakarız. Zaten kaç gün yemek hazırladım yok aç değiliö yok yemem dün gelmiş acıktım diyor yemek de yapmamıştım.Kaç gündür aç değilim dedin ben de yapmadım dedim. Kıymalı makarna istedi yaptım yoğurt komposto yedik.
bugün eşim gelince şu iadeleri de yapsrım.
oFF OOFF diyormmmD dimple81 kuzuma sesli anlatirken cok karisti mevzulartam detayli anlatamadim seklini zabah bende acma yaptim gorselledim bacima.
Kiz yakin olsak valla 2 kosu gelir yapardim.
Bir dahakine yaristircaz acmalari bacimsu ona gore hazirlan.
su tepsiyi zabanan gömdükpisman olsam mi yaptigima bilmiyom.
Yapin bu acmalari yaptirin siddetle tavsiye.
Eki Görüntüle 2678816
birlikte olaydi bacim keske..oFF OOFF diyormmm
Eline saglıkk bacımmm
Yaa keskeeebirlikte olaydi bacim keske..
Evet kuzumOrda yalniz kaldi.
Diger evde biz vardir girip cikiyoduk zirt pirt ses oluyoduk.
Evet canim istiyorki gelin yiyip icelim.
Ahh sicak ev belasi tovbe ettim bir daha evim soguk falan diye dert yanarsam kovun beni
Hamilemisin? ben mi oyle anladin onceki msj da.
Acaba orssi degisik mi geliyo kuzu uyuyo.
bebeler acayipler cunku
gecmis olsun bacim
Külot bezi bende sevmemiştimBu defa bez babyturco aldım 24 tl 38li 4 no.
Mühendisinoğlu temiz icerik demisti.
Begenirsem buna devam ederiz
Molfix de pahalandı
Sleppy külot bez uyguna geliyor
Ama ben sevemedim külot bez isini:S
Hele kısın komple külotlu corap falan cıkar ,tekrar giydir.
Ben suan eline kumanda vererek Alyaya alt değistiriyorm
Sadece kumandayla duruyor.
30 sn den fazla tutamyırz
Bu alanda bir rekor varsa benimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?