elline saglık cok lezzetli görünüyorlarD dimple81 kuzuma sesli anlatirken cok karisti mevzulartam detayli anlatamadim seklini zabah bende acma yaptim gorselledim bacima.
Kiz yakin olsak valla 2 kosu gelir yapardim.
Bir dahakine yaristircaz acmalari bacimsu ona gore hazirlan.
su tepsiyi zabanan gömdükpisman olsam mi yaptigima bilmiyom.
Yapin bu acmalari yaptirin siddetle tavsiye.
Eki Görüntüle 2678816
Canım bacımD dimple81 kuzuma sesli anlatirken cok karisti mevzulartam detayli anlatamadim seklini zabah bende acma yaptim gorselledim bacima.
Kiz yakin olsak valla 2 kosu gelir yapardim.
Bir dahakine yaristircaz acmalari bacimsu ona gore hazirlan.
su tepsiyi zabanan gömdükpisman olsam mi yaptigima bilmiyom.
Yapin bu acmalari yaptirin siddetle tavsiye.
Eki Görüntüle 2678816
yaaa gozunuz aydin ozaman kiiiEvet kuzum
sagol canimelline saglık cok lezzetli görünüyorlar
yaparsin yaparsin cozdun isi sen.Canım bacım
Keşke yakın otursak
Bize her şey vız gelirdi
Sayende anladım
Ama ben seninle yarışamam
Sen benim idolümsün
Canım keçi boynuzu pekmezini yiyebiliyor mu bana kokusu çok ağır geldi. Faydalı diye aldım ama yiyemedim. Bir de diğer pekmezlere göre çok tatsız.Sacımı boyadım iyi oldu ama 1 kutu daha istermis.
10 gün sonra flan alır yine boyaırm
Alyaya sütlac yapıyorm
Dün aksm koci yerken baktı durdu cocuuum.
Dedim kızım ben sana yarın yapcm
Süte karsı hala temkinliyim.
1 bardk süt 1 bardak su koydm oyuzden.
Gaz yapar diye korkuyorm
Seker atmadım tabi
Aslında koymasam da olur du ama,hepten cock sütlü pirinc yemesin diye keciboynuzu pekmezi attcam indirmeden once.
Üzerine ceviz de atarım benim cocuuum cevizsiz mi yesim
Erik suyu kaynatıyorm biyandan da
Muftak 750 derece
Ben 6.aydan sonra irmiklere flaan kattım.Canım keçi boynuzu pekmezini yiyebiliyor mu bana kokusu çok ağır geldi. Faydalı diye aldım ama yiyemedim. Bir de diğer pekmezlere göre çok tatsız.
Yok canım kavanozlu organik keçi boynuzu pekmezi marketten aldım. Kakaolu gibiBen 6.aydan sonra irmiklere flaan kattım.
Yiyor cok sükür.
Acaba köy pekmezi mi seninki?
Onlar cidden agır oluyor cünkü.
teşekkür ederim canım, dimple sagolsun yolladı.yaaa gozunuz aydin ozaman kiii
Gelsin bebelerrrr
sagol canim
tarif sen soruyodum dimi verdimi dimple? atim tarifi
yaparsin yaparsin cozdun isi sen.
Bir dahakine hashaslisini yapican daha.
Hamur ayni hamur 6 bezeli katlar vardiya resim attigim onlarin arasina siviyagla acilmis hashas ezmesi suruciz bi yap ye daha disardan almazsin o derece diyorum.
oo buzlugu tepe tepe doldururduk imece usulu
Hummm ben koskanın aldm norml yada ben alıstıgım icin öyle geliyorYok canım kavanozlu organik keçi boynuzu pekmezi marketten aldım. Kakaolu gibi
Sınırlarını deniyor, net olmak lazım bu dönemde ama insan bazen öfkesine hakim olamıyor maalesefKesinlikle zaten şuan bendeki ağlayarak birşeyleri yaptırmaya alışmasın çabası. Şuan genelde deneme yapıyor ağlayarak. Dün sonrasında konuştuk banyoda niye çıkmak istediğini uykum gelmişti diye açıkladı. Ben de dedim güzelce ağlamadan anne uykum geldi çabuk çıkalım diyebilirdin dedim.öyle öyle oluşacak karakteri. Dünkü atraksiyondan sonra bugün iyi çok şükür
Kış günü evin sıcaklığına bayılıyorum. Yaz günü de akşam serin esiyor o da harika. Sadece camları komple açamıyoruz çocuktan dolayı. Komple açsak oo ben soğuğu sevmem ağustos kızıyım bacımOrda yalniz kaldi.
Diger evde biz vardir girip cikiyoduk zirt pirt ses oluyoduk.
Evet canim istiyorki gelin yiyip icelim.
Ahh sicak ev belasi tovbe ettim bir daha evim soguk falan diye dert yanarsam kovun beni
Hamilemisin? ben mi oyle anladin onceki msj da.
Acaba orssi degisik mi geliyo kuzu uyuyo.
bebeler acayipler cunku
gecmis olsun bacim
Bizimkiler farklı versiyon bacım. Öyle çocuk olduğuna inanasım gelmiyor. Şu an oturma odasının resmini çekmeyeyim. Geçen gönderdiğim yanında hiç dağınıklık sayılmaz.Damyktchen yine bebesiyle beni catlatıyor
Anam masallah ne uyumlu bebe
eline ne versen pek seviyor
Pirinc koymuıs tepsiye,oynamıs cocuk
Ben yapınca basımıza gelecekler; 1.sn de agzına alacak
10. sn de tepsiyi ters cevirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?