Küçük Düşün Büyük Olsun!

Külot bezi bende sevmemiştim
Gereksiz geldi
Her şey çok pahalı
Allah hepimize kolaylık versin
Bana da arkadaşlar tavsiye etmişti. O bez bağlarken kaçıyor falan diye iyi oluyor dediler külot beze geçtim. Sarıp sarmalıyordu o anlamda hoşuma gitti. Ama kolay kullanım olarak diğerinden farklı olmadığını tuvalete geçmeden önceki aşamada farkettim :) çünkü son zamanda birkaç paket normal bez de almıştım. Normal bezleri sattım. Külot bezler hala duruyor.

Bizimki bazen hala yapiyo hem trip hem ağlama egiliyorum yanina diyorum annecim ağladığında bise anlamıyorum aglamadan anlatirsan dinlerim sustuktan sonra konuşuyorum üzerine çok düştükçe simariyor

İhtiyaclar listesi yine kabarık:S
Kettl
Mutfaga kilim
Cep telefonuma kılıf(ayrıca tutacak istiyorm ahsap .O acil değil)
Een en acili unuttum;Elektrik süpürgesi.
Cok acil ,hemen:S:)
Bende hole makinede yıkanan ince yolluk istiyorum taksitci 70 ddi alicam bu ara insallah o lazım banada su sıra orda halı var supurmesi zor oluyor yıkar kaldiririm onuda

Ahahahahaaa baby koptum kızzz gülerken karnım ağrıdı o derece

Kizlar domates sosu yapıyor musunuz, yapıyorsanız nasıl
Ben bayağıdır yapmadım. Ama yaparken melemen gibi yapıyordum. Kvanozlara koyuyordum. Eğer kışlık yemeklere kullandığımızı soruyorsan. Bugün pazarda domates fiyatlar nasıldı haftalardır gitmiyorum. Benim de alıp yapmam lazım. Annem veriyor da bu yıl yapacakmı bilmiyorum.

Bizimkiler farklı versiyon bacım. Öyle çocuk olduğuna inanasım gelmiyor. Şu an oturma odasının resmini çekmeyeyim. Geçen gönderdiğim yanında hiç dağınıklık sayılmaz.
Sus sus esim diyor bazen kaybolsak odada bulamiycas birbirimizi oynamasada daginik tutuyor benimki

Selam kızlar
Önce okuyayım dedim :)
Bugün öğlen uyumadı. Havuzu doldurdum kıza bebek top havuzda oynadı banyoda. Ben de tüy kıl yüz ayak bakımımı yaptım. Sonra eşim geldi. Yarın arkadaşa kahvaltıya gideceğiz. Aslında dün eşimin kardeşi aradı pazar günü teyzeye kahvaltıya gidelim dedi konuştum abimle dedi. Eşim de bana bugün arkadaşa gidelim dedi. Kardeşin böyle diye de ısrar da etmedim etmem de. Arkadaşa ev görmeye gideceğiz. Kahvaltıya gelin dediler. Hem çocuklar vakit geçirir biraz. Zaten sürekli görüntülü konuşuyorlar. İlerde de böyle birbirlerini sevsinler. Ortak hayatları var birbirlerini anlasınlar diye dua ediyorum.
neyse gittik hediye yağlı boya tablo aldık ev hediyesi. 100 tl
kıza oyuncak aldık 30 tl.
sonra avm ye gittik değişim yaptık. İadeden vazgeçtim bu defa da kartı evde unutmuşum çok durmadık çıktık.
markete uğradım şoktan süzme yoğurt Patates 1 tl ydi aldım. Kırmızı biber aldım. Kıza boya karıştırma kabı aldım. Toplam 17 tl bıraktım.,O arada eşim kızı zıpzıpa bindirdi. Geldim Sitedeki onur marketten cola üzüm nane erik aldım. 13 tl bıraktım.Geldik evde eşim et yaptı. Bende yanına yoğurtlu patlıcanyaptım. Makarna vardı. Kız tost istedi Yapmıyordum eşim yaptı verdi. Az da makarna yedi. Mutfağı topladım kızı uyuttum.

İkisini de sordum aslında ilk yapicam. Pazara erken gittim o yüzden pahalı geldi bana fiyatlar da İzmir'den aldım ben domatesi uygun oldu

İkisini de sordum aslında ilk yapicam. Pazara erken gittim o yüzden pahalı geldi bana fiyatlar da İzmir'den aldım ben domatesi uygun oldu
Yemeklik olanı ben soyup kesip yağda pişirip sıcakken kavanozlara koyuyorum. Diğerini ben de hiç yapmadım. Annem verdi her kış. Kahvaltıda sos olarak kullanıyordum ben

Selam kızlar akşamüstü arkadaşım çarşıya gidelim dedi çıktık dolaştık belediyenin kafesinde çay içtik dondurma yiye yiye yürüdük iyi geldi kız kıza gezmesi özlemişim
Pantolonum dondurma oldu eve geldim lekesi çıkmadı ben de manayla beyazları yıkıyım dedim inşallah makine bitirmeden uyumam
Çarşıya çıkmışken çamaşır aldım 10 TL dondurma parası verdim 12 TL

Genelde dondurma lekesi çıkmıyor. Kosla kullan. İlerde bebiş doğup büyüyünce çooook kullandığın birşey olacak şimdiden bilgin olsun Benim tişörtler full leke oluyor kızınkileri saymıyorum bile

Yaa olsun varsın benim annem çok otoriter ve titiz bir kadındı ben öyle olmak istemiyorum abartıya kaçmadan özgürce hareket edebilen bir çocuk yetistiririm inşallah

Bizimkiler farklı versiyon bacım. Öyle çocuk olduğuna inanasım gelmiyor. Şu an oturma odasının resmini çekmeyeyim. Geçen gönderdiğim yanında hiç dağınıklık sayılmaz.
Vala benimki de aynı
Artı olarak benimkinde yerleri yalama modu var
Moptan da huylandım.Silmek icin ıslak mendil aldm.
Ucuna takıp mopluyırm.
Bana robot almayanlar utansın ne diyim

Okudum kızın durumunu ama alıntılayamadım
Bana sanki 2 yas sendromu gibi geldi bacım
Kardesimin kız 18.ayda bi basladı 3 yasa kadr agladı
Vara yoga tepine tepine aglıyordu
Allah yardımcın olsn geciyor ama iyi haber

Selam kızlar anca fırsat buldum öğlen gün yaptık aile arası gibi 2 eltim kayinvalidem az kişi oldu güzel oldu kısır yapmıştım eltim pogaca pide yapmıştı tatli aldirdilar kahvalti edip ev topladim kayinpederim aldı gittik onlar daha kahvaltidaydi az ordad a atistidik az diyet şaştı aksam dikkat ettim çok bise yemedim kaynanam marmelat ev yapımı salça verdi 1 er kavonoz oglus a 20 tl verdi 150 gün verdim giderken ekmek aldim 5.5 ödedim bugün bu kadar yarin mevlüt var aksam üzeri uğrayıp taki vericem orayada kardeşim birakca k araba yok ters yerde vesaik le uzak geliyor kahvaltiya gelebilirim ddi kardeşim pacanga var buzluktan onlari yaparım

Günaydınlarr
İyipazarlar
Sabah 7 zil caldı
Koci geldi sandım bi tur kaynadım
Baktım camdan bi kız 20 li yaslarda
Abla kapıyı acarmısın diyo
Yeminle o an seytan dedi in asagı sacınu basını yol
Ablacım dedim sen napıosn ya pazar sabahı yedide
Kız uyandı tabi
Öpücük atıyo bana kız abla kusura bakma diyo
Bak 2 saat gecti hala sinirlijyim.
Kız tabi feryat figan kalktı
Kahvaltı ettik oynadık uyuttum simdi.
Ama uyumaz fazla.
Kahvaltıya menemen yapcam
Cünkü siz uyurken ben gece 5 poset biber dogradım
Biraz da sabah icin ayırdım.
Cay koyayım barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…