- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
çocuklar genelde farklı eve gidince uyumazlar etraf ilgisini çeker. Benim kız hala öyle ilk gün zor uyur..Acaba orssi degisik mi geliyo kuzu uyuyo.
bebeler acayipler cunku
Karanlık ve sessiz bacım.
Ondan uyuyor orda.
Bana da arkadaşlar tavsiye etmişti. O bez bağlarken kaçıyor falan diye iyi oluyor dediler külot beze geçtim. Sarıp sarmalıyordu o anlamda hoşuma gitti. Ama kolay kullanım olarak diğerinden farklı olmadığını tuvalete geçmeden önceki aşamada farkettim :) çünkü son zamanda birkaç paket normal bez de almıştım. Normal bezleri sattım. Külot bezler hala duruyor.Külot bezi bende sevmemiştim
Gereksiz geldi
Her şey çok pahalı
Allah hepimize kolaylık versin
Bizimki bazen hala yapiyo hem trip hem ağlama egiliyorum yanina diyorum annecim ağladığında bise anlamıyorum aglamadan anlatirsan dinlerim sustuktan sonra konuşuyorum üzerine çok düştükçe simariyorKesinlikle zaten şuan bendeki ağlayarak birşeyleri yaptırmaya alışmasın çabası. Şuan genelde deneme yapıyor ağlayarak. Dün sonrasında konuştuk banyoda niye çıkmak istediğini uykum gelmişti diye açıkladı. Ben de dedim güzelce ağlamadan anne uykum geldi çabuk çıkalım diyebilirdin dedim.öyle öyle oluşacak karakteri. Dünkü atraksiyondan sonra bugün iyi çok şükür
Bende hole makinede yıkanan ince yolluk istiyorum taksitci 70 ddi alicam bu ara insallah o lazım banada su sıra orda halı var supurmesi zor oluyor yıkar kaldiririm onudaİhtiyaclar listesi yine kabarık:S
Kettl
Mutfaga kilim
Cep telefonuma kılıf(ayrıca tutacak istiyorm ahsap .O acil değil)
Een en acili unuttum;Elektrik süpürgesi.
Cok acil ,hemen:S:)
Ahahahahaaa baby koptum kızzzYalnız insanlar cidden norml degil artk.
A101 de bi amca,elinde tek porcöz arkamda.
Amca dedim gec sen.Gecti tesekkür edip.
10 tl verdi kasiyere,3.95 porcöz.Kıza diyoki bana 1 lira,25 krs flan verme almam
Eee dedik
En pis para o diyo.
Elim kolum dolu.
Amca dedim simdi senle corona geyiği yapamıcz.
Kart kullan ozman dedim.
Kartı kullanıyorsn,kolonya yapıyo musun?sonra diyo bana
Yapııyorm ama konumuz o değil suan dedim
Arkam olmus kıyruk.
Almıyorm iptal et dedi kıza
Dedim amca cıkma ozman .
Yazık bu kızada.
Niye ugrastırıyosn dedim.
Dayanamam böyle seylere.
Benim oglım dr.
Hastaneleri bi gör gidip diyo bana
Oglunun dr oldugunu söylemek icin yapmadıysa ne olayım
Arkadan bi teyze ,adamı gitti sanıp manyak ya oglun drsa otur evinde dedi üstüne
En son teyzeyle kapıısıyodu ben kactım
Cıkma ozman otur evinde yahu
Ben bayağıdır yapmadım. Ama yaparken melemen gibi yapıyordum. Kvanozlara koyuyordum. Eğer kışlık yemeklere kullandığımızı soruyorsan. Bugün pazarda domates fiyatlar nasıldı haftalardır gitmiyorum. Benim de alıp yapmam lazım. Annem veriyor da bu yıl yapacakmı bilmiyorum.Kizlar domates sosu yapıyor musunuz, yapıyorsanız nasıl
Sus sus esim diyor bazen kaybolsak odada bulamiycas birbirimizi oynamasada daginik tutuyor benimkiBizimkiler farklı versiyon bacım. Öyle çocuk olduğuna inanasım gelmiyor. Şu an oturma odasının resmini çekmeyeyim. Geçen gönderdiğim yanında hiç dağınıklık sayılmaz.
Aynı şeyi söylüyorumBizimki bazen hala yapiyo hem trip hem ağlama egiliyorum yanina diyorum annecim ağladığında bise anlamıyorum aglamadan anlatirsan dinlerim sustuktan sonra konuşuyorum üzerine çok düştükçe simariyor
O da aynıSus sus esim diyor bazen kaybolsak odada bulamiycas birbirimizi oynamasada daginik tutuyor benimki
İkisini de sordum aslında ilk yapicam. Pazara erken gittim o yüzden pahalı geldi bana fiyatlar da İzmir'den aldım ben domatesi uygun olduBen bayağıdır yapmadım. Ama yaparken melemen gibi yapıyordum. Kvanozlara koyuyordum. Eğer kışlık yemeklere kullandığımızı soruyorsan. Bugün pazarda domates fiyatlar nasıldı haftalardır gitmiyorum. Benim de alıp yapmam lazım. Annem veriyor da bu yıl yapacakmı bilmiyorum.
Yemeklik olanı ben soyup kesip yağda pişirip sıcakken kavanozlara koyuyorum. Diğerini ben de hiç yapmadım. Annem verdi her kış. Kahvaltıda sos olarak kullanıyordum benİkisini de sordum aslında ilk yapicam. Pazara erken gittim o yüzden pahalı geldi bana fiyatlar da İzmir'den aldım ben domatesi uygun oldu
Genelde dondurma lekesi çıkmıyor. Kosla kullan. İlerde bebiş doğup büyüyünce çooook kullandığın birşey olacak şimdiden bilgin olsunSelam kızlar akşamüstü arkadaşım çarşıya gidelim dedi çıktık dolaştık belediyenin kafesinde çay içtik dondurma yiye yiye yürüdük iyi geldi kız kıza gezmesi özlemişim
Pantolonum dondurma oldu eve geldim lekesi çıkmadı ben de manayla beyazları yıkıyım dedim inşallah makine bitirmeden uyumam
Çarşıya çıkmışken çamaşır aldım 10 TL dondurma parası verdim 12 TL
Yaa olsun varsın benim annem çok otoriter ve titiz bir kadındı ben öyle olmak istemiyorum abartıya kaçmadan özgürce hareket edebilen bir çocuk yetistiririm inşallahGenelde dondurma lekesi çıkmıyor. Kosla kullan. İlerde bebiş doğup büyüyünce çooook kullandığın birşey olacak şimdiden bilgin olsunBenim tişörtler full leke oluyor kızınkileri saymıyorum bile
Vala benimki de aynıBizimkiler farklı versiyon bacım. Öyle çocuk olduğuna inanasım gelmiyor. Şu an oturma odasının resmini çekmeyeyim. Geçen gönderdiğim yanında hiç dağınıklık sayılmaz.
Akıllısı beni bulmazAhahahahaaa baby koptum kızzzgülerken karnım ağrıdı o derece
Okudum kızın durumunu ama alıntılayamadımSelam kızlar
Önce okuyayım dedim :)
Bugün öğlen uyumadı. Havuzu doldurdum kıza bebek top havuzda oynadı banyoda. Ben de tüy kıl yüz ayak bakımımı yaptım. Sonra eşim geldi. Yarın arkadaşa kahvaltıya gideceğiz. Aslında dün eşimin kardeşi aradı pazar günü teyzeye kahvaltıya gidelim dedi konuştum abimle dedi. Eşim de bana bugün arkadaşa gidelim dedi. Kardeşin böyle diye de ısrar da etmedim etmem de. Arkadaşa ev görmeye gideceğiz. Kahvaltıya gelin dediler. Hem çocuklar vakit geçirir biraz. Zaten sürekli görüntülü konuşuyorlar. İlerde de böyle birbirlerini sevsinler. Ortak hayatları var birbirlerini anlasınlar diye dua ediyorum.
neyse gittik hediye yağlı boya tablo aldık ev hediyesi. 100 tl
kıza oyuncak aldık 30 tl.
sonra avm ye gittik değişim yaptık. İadeden vazgeçtim bu defa da kartı evde unutmuşumçok durmadık çıktık.
markete uğradım şoktan süzme yoğurt Patates 1 tl ydi aldım. Kırmızı biber aldım. Kıza boya karıştırma kabı aldım. Toplam 17 tl bıraktım.,O arada eşim kızı zıpzıpa bindirdi. Geldim Sitedeki onur marketten cola üzüm nane erik aldım. 13 tl bıraktım.Geldik evde eşim et yaptı. Bende yanına yoğurtlu patlıcanyaptım. Makarna vardı. Kız tost istediYapmıyordum eşim yaptı verdi. Az da makarna yedi. Mutfağı topladım kızı uyuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?