- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Ben bayadır dışarda bir şey yemiyorum pahalı geldi. Fiyatlar hep boyle mi.Günaydınnlar
Sabah Kestele kahvaltıya geldik
At ciftliğine
90 tl 2 porsiyon bosnak böregi ,2 cay,2 türk kahvesi.
İnegole gectik ordan.
Mobilya bakıyorz niyeyse
Burdanda anamlrla Sapanca yapcaz
At ciftlikleri pahalı geneldeBen bayadır dışarda bir şey yemiyorum pahalı geldi. Fiyatlar hep boyle mi.
Ümit alana mı? GittinizGünaydınnlar
Sabah Kestele kahvaltıya geldik
At ciftliğine
90 tl 2 porsiyon bosnak böregi ,2 cay,2 türk kahvesi.
İnegole gectik ordan.
Mobilya bakıyorz niyeyse
Burdanda anamlrla Sapanca yapcaz
Bereketli olsun kuzu verdikleri ve aldiklarin kışın iyi oluyo reçel marmelatGood morning kızlar
Sabah 10 da uyandım
Türlü yaptım
Et kavurdum
Kahvaltı hazırladım
Hafta içine iki çeşit yemeğim olsun dedim
Duş alırsam dinlenme günü yarın mesai başlar
Dün eşim ile alış verişe gittik
Dedim kartım kesilmedi
O da ben alırım dedi
Eksikleri aldım hemen
Birde bana cam cezve aldı
Aman boşver ben kırarım dediysem de yok hediyem olsun dedi.
Öyle aldım
Kayınvalide geldi
O da biber kurutmuş kavurmalık onu verdi ve şeftali reçeli, leblebi,bahçeden domates, biber,gözleme,üç kilo şeftali(oranın meşur) Kara dut, nohut
Verdi sağ olsun
Tşk ederim camımBereketli olsun kuzu verdikleri ve aldiklarin kışın iyi oluyo reçel marmelat
inan abarti baska bisi diil 30tl kahvaltiyi 60tl kisi basi kakaladilar bize..Ben bayadır dışarda kahvaltı yapmıyorum. Korona geldikten sonra dışarda bir iki defa yedim. Malûm virüs. Ama şoklardayım
Benim kardeşim doktor. Halk sağırlığı doktoru olan arkadaşı denetimlerde yaşadıklarını anlatınca kahvaltıdan soğuduk. Ayda 1 kere falan güzel et restoranlarına gidiyoruz biz ama şok oldum.inan abarti baska bisi diil 30tl kahvaltiyi 60tl kisi basi kakaladilar bize..
Kiza dun bisi oldu uyumadi okey tamam uyuma dedik ama uykusu var belli agliyo durmuyo sallayinca daha cok agliyo yatinca agliyo kucakda agliyonapcaz bilemedik.
Tam 11e kadar boyleydi.
sonra dedim esime ben yatiyorum babali kizli takilim aglasin ben uyudum o da uyumus pesime
gece 3.5 uyandi.
Bi de 7 de uyandi sonra 9 da uyandi.
Sabah geri uyumalar basladi az biraz devami gelir insallah
O ara kahvalti yaptik.
Sabah beri esimi taciz ediyolar gorumcemler.
Ayy nasil dedikoducular haber alcaklar guya eltimin tayfadan.
Gorusmuyolar ya merakdan da olcekler.
Kaynim esime demis ki gel ben bu ise karsiyim de benide yollama.
cocuk Almanyadaki gorumcemden para istemis o parayala kiza evlenme teklif etmis gorumcem bilmiyomus amaben sok.
Onun bunun verdigi parayla dugun yapacak bacaksiz.
Esime dedim vallahi hepsini arar agzima geleni sayarim ortalik karisir git konus ben yokum ne haliniz varsa gorun de cik gel dedim(aksam gidilecekmis) esim gitti simdi.
Ben onaylamiyorum beni karistirmayin dicek.
Bakalim gorumcelerde gazladi biraz esimi karisma diye
Yalniz baslarinaa halletsinler elti kizi icin ins. ordadir ona soylicem laflar var dedi.
Nasiplensin o da amcasindan.
Aksam disari cikicaz dun kiz sapitinca cesaret edip cikamadik.
Bu aksam sapitsada cikicam valla bogaldum.
Bana tatli ısmarla dedim
acikcasi diyorum ki acaba bizden onceki yiyenlerin artiklarimidir ki bence öyledir.Benim kardeşim doktor. Halk sağırlığı doktoru olan arkadaşı denetimlerde yaşadıklarını anlatınca kahvaltıdan soğuduk. Ayda 1 kere falan güzel et restoranlarına gidiyoruz biz ama şok oldum.
Disariyi seviyor benim ki ama tirstik valla aksam.Aslında dışarı çıkınca birden susuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?