Küçük Düşün Büyük Olsun!

2 kardesiz kız kardesim var
Kardesimle birbirlerini doldurup duruyolar calısmamam icin .Sorun o
Siz çalışmayınca onların eline ne geçecek acaba , ben anlamıyorum insanları. Bi kadının koca eline bakması bence çok zor hep çalıştığım için mi yada eşim Her şeye laf söylediği için mi bilmiyorum bisey demek istemek istemiyorum artık 2 gündür iyice emin oldum

Sabah bana saydıran annem
Wp gruplarından(teyzeler vs) su msjı atmıs simdi
Sanırsın cok düsünür borcluyu harclıyı
boşver sabret bakalım her gelen gün yeni bir kapı acar Allah güzel şeyler nasip etsin hepimizin hakkında ne yapalım bu yasananlarda da bi hayır vardır

Dısarıya karsı modern,cagdas görüslü olup aslında kadına kocası bakmak zorunda zihniyetinde benimkiler.
SEn calısınca hanlar apartmanlar mı dikiyonuz sanki_Calısma diyorlar iste

Anlıyorum.
Psikolojik siddet bizim evde de var.
Ben iste bu yüzden calısmaya direniyorum.
Kocam sıkı benimde.
Calısmazsam ekonomik siddette baslar biliyorum.
Suan bile her aldıgıma kulp bulan bi tip.
Calıstıgım sürece rahatım.
Onun dısında her erkek gibi ben bilirim havasında:)
He sensin diyip geciyorum.
Cünkü anamın evine gitsem ,psikolojik siddetin dibini yasarım biliyorum

Ben alınca gözüne büyük görünüyor ama başkasına gelince çok rahat saçıyor o parayı o zaman sıkıntı yok . Dün bana diyo ki istediğini alıyosun bisey demiyorum sana diyor alıyosun dediği de trendyolda vs indirim oluyor ya ordan belki bikac bisey almışımdır. Ne kadar yapıyor sanki toplasan calistimda aldım dedim sen mi aldın bunu söylemek çok güzeldi. Araba aldık bozuk çıktı sattık 1 ayda 6 bin zararımız oldu sonra yeni model istedi birikmiş parayı verdim ben ona hiç laf etmedim canın sağolsun dedim o bana gelince para hesabı yapiyo aslında sorunu şu başkasına bisey diyemiyor ailesi bunu pasifize etmiş evde bana laf söylemeyi marifet sayıyor her konuda öyle benim dediğimin tersini savunur ve kendi istediği olsun ister kendini öyle tatmin ediyor

Dısarıya karsı modern,cagdas görüslü olup aslında kadına kocası bakmak zorunda zihniyetinde benimkiler.
SEn calısınca hanlar apartmanlar mı dikiyonuz sanki_Calısma diyorlar iste
Benim annemde öyle kira geliri var kardeşim çalışıyor babam emekli ama yine çalışıyor ayda eve 10 binden fazla para giriyor ama sorsan yok der ben asgari ücrete çalıştım yemek kartım ile eve alışveriş yapıyordum ona bedava gibi geliyordu beni somurmenin peşindeydi hep. Yok yok dedi biriktirmiş kardeşim arabaya biseyler yapmak isteyince çıkartıp 10 bin vermiş bana gelince 10 tl nin hesabını yapar . Bunları görünce insan soğuyor herseyinde üst üste gelmesi yorucu oluyor gerçekten. Ben arkadaşlarımda görüyorum anneleri torun olacağı için çok hevesliler neler neler alıyorlar benimki sen aldın nasılsa diyor çok olur diyor kendi bisey almamak için.

Cocuk olunca düzelir insallah.
Benimkinde 1 tık düzelme oldu kız büyüdükce:)
Kız icin alıncak diyorm .
Bide ben ihtiyac halinde sakınmadım
Araba kasko trf ,bakımları dogum paramdan bile verdim.
Eline nakit verdim dogum paramda.
Azcık da olsa anladı .
Anlamazsa da keyfi bilir napim:)

Valla almasa daha iyi.
Benimkiler besiğine ,park yatagına kadar aldılar.
Sonra basıma kakınc oldu hep.
Ben sunu anladım ailende olsa mesafe konacak.
Yoksa yüzgöz olunuyor.
Hepp yaza krese baslar rahat ederiz diyordm.
Yazı bekleyemeceğiz sanırım .
Kısmet artk.

Bende veriyorum daha geçen ay rapor para mi arabanın tamirine verdim .
Kıymetini bilmiyorki , ben ne desem maddi manevi muhalefet bana .
Ben çok alınıyorum biriktiriyorum icimde sussam bile unutmuyorum

Benimkiler de beşik alcaz dediler gittim kendim aldım istemedim .
Bence idare et moralini bozma küçücük yavruyu sokağa birakcak hali yok kendini düşün yaza kadar idare etsen kreş parasını biriktirsen oda kâr

Benimkiler de beşik alcaz dediler gittim kendim aldım istemedim .
Bence idare et moralini bozma küçücük yavruyu sokağa birakcak hali yok kendini düşün yaza kadar idare etsen kreş parasını biriktirsen oda kâr
Annem agır konusuyr
Cidden artk dayancak gücüm kalmadı.
Bak cocuk 2 saattir uyuyor ama yine de zor geliyor

Annem agır konusuyr
Cidden artk dayancak gücüm kalmadı.
Bak cocuk 2 saattir uyuyor ama yine de zor geliyor
Herkese günaydın canım çok üzdün beni ya eski espirili halinden eser de yok kıyamam. Ama şu var sen bebek sahibi olmak için çabaladın annenin daha özverili olması gerek aslında neden böyle yapıyor.

Herkese günaydın canım çok üzdün beni ya eski espirili halinden eser de yok kıyamam. Ama şu var sen bebek sahibi olmak için çabaladın annenin daha özverili olması gerek aslında neden böyle yapıyor.
Valla su son 2 ayda cöktüm.
Virüstn değil moral bozuklugundan ölcem
töbe töbe.
Sabah okadr ugrastın cocuk icin,simdi kaccak delik arıyorsun dedi inanabiliyor musun?
İse cocuktan kacmak icin gidiyormusum.
İnsan sunu düsmanına söylemez,söyleyemez.

Canım ya annenin başka bir problemi mi var acaba. Çünkü yarım gün zorlamaz zaten uyuyor kendi kendine oyun da oynar biraz. Dikkat etmesi gereken en fazla 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…