Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hepsi aynı bacım benimkide aynı vıklıyo anneme olan borç simdi zoruna gidiyondünden beri midem agrıyo neler ettı dedim patrondan iste oda buna söylenmiş ne arsası borçmu istenir diye alırken alıyon dedim sözde annem sizin olsun dicek
Annemde bir lira vermez bişey getirmez sabah aradım ben alacağımı bilirim verecek diyo offf parça parça TL şeklinde veriyim dedim tmm dedi buhran geçiriyorum

Hey Allahım
Bu borc ödecek yani belli
Zamanında vermiyorlar,kenara bisey atmıyorlr.
Sonra biz suclu oluyoruz
Bütün modum düstü
Kendime kızdım niye ondan para istedim diye.
En azından annen tlyi kabul etmis.
Az az ödersiniz.
Sıkma canını.

selam kızlar
geldim işe önce işleri toparladım
şimdi de çay ve kek keyfi yapıyorum öğlen yürüş ve yemek çeki ile alış veriş yapacağım
iş çıkışı eşimi almam gerek
yarın arbayı ona vereceğim çok zor git al gel
çok vıy vıylanıyor
kendi oğlanı bırakıp alsın
bende binerim dolmuşa gelirimaslında cuma akşamı alış veriş yapabilriim
kayınpedere de beni alırmsın derim :)

KK kesilmesini bekliyorum artık
her ay 5.000 e yakın geliyor
2021 nisan benim borç bittirme hedefim
allahın izniyle toparlıyorum
tabi ilave bir şey çıkmazsa

tşk ederim canım
çok şükür daha iyi

minik minik asmak da iki saat suruyor tatlislarin esyalarini
ben asiyorum ama senin ×2 tabi
gecmis olsun canim
Bizim eve gelseler suan kizi benim elimden alirlar ozaman.
10kat pencerede kilit vs yok.
heryer koseli moseli odasida yok garibimin.

Selammm sabah dut cayimi ictim esimi yolladim Peygamber efendimizin dogumu yani Rebiülevvel ayi bu zamanlar.
Bende hayati ve ashabini okuyorum okumustum ama cok oldu.

Rebiülevvel ayında belalardan korunmak için günahlara tövbe etmeli, çokça istiğfar çekmeli, kaza namazı kılmalı. Ayrıca sadaka vermeli ve salavatlar ile meşgul almalıdır.
Bolca salavat cekelim insallah.

sonra hava soguk diye geri uzandim az kiz kalkti tabi.
Oglana kahvalti yer kizi doyur.
Simdi kiz geri uyudu.
Bende uzancam az.
Bugun yemegim var.
Sadece supurge yapicam toz alicam.
Su havada uzanim az en sevdigim havalar geldi.

Bi de ben bugun 35 oldum
yolun yarisimiydi ki
Artik collegene falan baslim yaslaniyozz beğ.
Doğum günün kutlu olsun lellim, daha nice güzel yaşların olsun. Çekirdek ailenle beraber musmutlu yıllar diliyorum topik sahibimize.
Kızlar ayrıca hepinize teşekkür ederim gerçekten içime sindi. İnşallah uzun yıllar da kullanırım. Baby biz daha gündüz otururken camı aralıyoruz, henüz doğalgazı açmadık küçük kızım üşüyor doğru düzgün yemek yemiyor onun için üşüyorsun diyorum alakası yok anne diyor. Onun odasına kilerden elektrikli sobayı çıkarıp koyucam istediği zaman yaksın.

Ben gecenin bi yarısı polar pijamayı aldım giydim dolaptan:S

Hanımlar kalbim pır pır bugün yarın kpss sonuçları açıklanır. Lütfen duanizi benden esirgemeyin kimin duasının kabul olacağı hiç belli olmaz Nedense buraya yazmak içimden geldi ne olur dua edin
Burada bir çok sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz. Birlikte dua ediyoruz. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…