- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
Kız kocam diyoGünaydın
Anasının kızı baksana internette satış yapmayı öğrenmiş minnoş
Kız kocam diyo
Alya okadar konusamıyo daha:)
Hicc
Ayy ben kız söyledi sandim
Orası beni ilgilendirir deseydin
Hepsi aynı bacım benimkide aynı vıklıyo anneme olan borç simdi zoruna gidiyondünden beri midem agrıyo neler ettı dedim patrondan iste oda buna söylenmiş ne arsası borçmu istenir diye alırken alıyon dedim sözde annem sizin olsun dicekGünaydınlar
Asaplarım bozuk
Kocam 2 gün normale döndü ,sabah yine aynı nemrut adamla karsılastım
Benim param yok dedim
Ay demez olaydım
Calısmasan daha iyi
Naptınki maası
Yine cok harcamaya basladın bik bik yedi beni
Tmm dedim verme
Cıkarmıs 20 tl veriyor bana
Kenara koyuyorm diyemiyrm tabi
Bu adama daha da hayatta demem.
Gece kalktım net kesilmis 109 tl
Uzamasın konu diye söylemedim
Bugun net kesilmis sen naptın maası dicem
Kızı gelip götürüyomus ben calısıyorm diye
Mazot yakıyomıs
E annemin haftasımda git servisle dedim bende.
Kaldı öyle.
Kendi de biliyor ama maksat laf söylesin
Tabi ben market yapıp poset poset alırken iyi
2 gün markete yolladık
Dün su söyledik
Ödedi gördü.
Zor geliyor
Aylardır ben herhafta su parası veriyorm
Gık demedim.
Ay sinir etti beni sabah sabah
Kusura bakmayın bacımlar.
Hey AllahımHepsi aynı bacım benimkide aynı vıklıyo anneme olan borç simdi zoruna gidiyondünden beri midem agrıyo neler ettı dedim patrondan iste oda buna söylenmiş ne arsası borçmu istenir diye alırken alıyon dedim sözde annem sizin olsun dicek
Annemde bir lira vermez bişey getirmez sabah aradım ben alacağımı bilirim verecek diyo offf parça parça TL şeklinde veriyim dedim tmm dedibuhran geçiriyorum
tşk ederim canımSonunda gelebildim
İyi geceler kizlar
İki gündür yoğun geçti bugün de eşim evdeydi, doktora vs gitti anjiyo demişlerbakalım arastiricaz Allah dermansiz dert vermesin
Doktordan sonra alışveriş vs yaptık hem mutfak hem oğluma kıyafet, ay ne pahalı hetsey ya
D dimple81 geçmiş olsun neyse ki şimdi iyiymiş
yedirenk79 canım hiç misirci dikkatimi çekmedi nasıl bı korlukse bu perşembe alırım çocuklar çok seviyo
Ay diyet vs diyerekten kapuska yaptım yarın için ama nasıl canım istiyo utanmasam yicem şimdi de eşim dalga geçer
sağ ol gülümsevindim cnm abin icin.
ben asiyorum ama senin ×2 tabiminik minik asmak da iki saat suruyor tatlislarin esyalarini
gecmis olsun canimSonunda gelebildim
İyi geceler kizlar
İki gündür yoğun geçti bugün de eşim evdeydi, doktora vs gitti anjiyo demişlerbakalım arastiricaz Allah dermansiz dert vermesin
Doktordan sonra alışveriş vs yaptık hem mutfak hem oğluma kıyafet, ay ne pahalı hetsey ya
D dimple81 geçmiş olsun neyse ki şimdi iyiymiş
yedirenk79 canım hiç misirci dikkatimi çekmedi nasıl bı korlukse bu perşembe alırım çocuklar çok seviyo
Ay diyet vs diyerekten kapuska yaptım yarın için ama nasıl canım istiyo utanmasam yicem şimdi de eşim dalga geçer
Bizim eve gelseler suan kizi benim elimden alirlarPencerelerde çocuk güvenlik kilidi. Balkon varsakapalı balkon olmalı. Deterjanlar üst dolap raflarında. Ve tehlike oluşturan dolaplarda çocuk kilidi. Bıçaklar yukarı dolaplarda. Mobilyalarda köşe vs gibi yerlerde çocuğu koruyacak korumalık. Bu yaşa göre değişir bence. Genel olarak güvenli ev olmalı. Bizde yakınında okul park ve hastane konusunu da soruyorlardı ona sorarlarmı bilmiyorum. Bir de çocuk odasının ısınma ve güneş almasına dikkat etmişlerdi. Ayrı oda da istiyorlardı. Hatırladığım bunlar.
benimkide diyo onu artik.Kız kocam diyo
Alya okadar konusamıyo daha:)
Baya serindi sabah evetKızlar kombiyi actınız mı?
Sanki sabaha karsı soguk oluyor,acsam mı bilemedim.
Ooo nice mutlu yıllara kuzumBi de ben bugun 35 oldum
yolun yarisimiydi ki
Artik collegene falan baslim yaslaniyozz beğ.
Doğum günün kutlu olsun lellim, daha nice güzel yaşların olsun. Çekirdek ailenle beraber musmutlu yıllar diliyorum topik sahibimize.Bi de ben bugun 35 oldum
yolun yarisimiydi ki
Artik collegene falan baslim yaslaniyozz beğ.
Ben gecenin bi yarısı polar pijamayı aldım giydim dolaptan:SDoğum günün kutlu olsun lellim, daha nice güzel yaşların olsun. Çekirdek ailenle beraber musmutlu yıllar diliyorum topik sahibimize.
Kızlar ayrıca hepinize teşekkür ederim gerçekten içime sindi. İnşallah uzun yıllar da kullanırım. Baby biz daha gündüz otururken camı aralıyoruz, henüz doğalgazı açmadık küçük kızım üşüyor doğru düzgün yemek yemiyor onun için üşüyorsun diyorum alakası yok anne diyor. Onun odasına kilerden elektrikli sobayı çıkarıp koyucam istediği zaman yaksın.
Burada bir çok sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz. Birlikte dua ediyoruz. Allah gönlüne göre versin inşallah.Hanımlar kalbim pır pır bugün yarın kpss sonuçları açıklanır. Lütfen duanizi benden esirgemeyin kimin duasının kabul olacağı hiç belli olmazNedense buraya yazmak içimden geldi ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?