Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bir oyuncağını yanına alıp çiş yaptırıyor gibi yapabilirsin. Ben çiş yapan bebeğini almıştım çok faydalı oldu.Bu ayıcık falan da olabilir. Bir de iki kitap almıştım sürekli okuyorduk. Çok şükür benim pandemi dönemindeydi. Dışarı çıkamadık. O dışarda kaçırmayı atlattık.

Aaa biz yeğenlerimde şu yöntemi kullanmıştık. Tuvaleti artık tuvaletine yapıcaz diye anlasmistik sifon cekilirken el salliyorduk. Onlarda evine gidiyor dimi anneanne diyordu miniklerim

Aaa biz yeğenlerimde şu yöntemi kullanmıştık. Tuvaleti artık tuvaletine yapıcaz diye anlasmistik sifon cekilirken el salliyorduk. Onlarda evine gidiyor dimi anneanne diyordu miniklerim
Zaten o sifon çekme işi eğlenceye dönüştü. Hala çekince bye bye kakalar diyor

Ben istiyorm dubleks anca emeklilikde
Nerden bulcam dubleks parası

Bende alisincaya kadar çok dışarı çıkmak istemiyorum o yüzden o sekilde de denetim resimler gösterdim bende
Tuvalet eğitimi için faydalı oluyor inşallah kaçırmaz sırf ondan halıları yıkamaya vermedim daha

Pazar yaptık geldik oglusla pahalanmaya başlamış pazar
1 kilo domates 5tl
Roka 1tl
Salatalik 3
Balık mezgit 20tl
Kuru sogan 2 tl
Yarabandi 1tl
Limon 1 file 2.5 tl
Oğluma küçük seker 2 tl
Havuç 2.5 tllik
Kıvırcık 5 6 tl 'ydi ucuz bakım diye pazar sonuna geldim evde az var roka karışık salata yaparim bime girdik donuste su küçük yogurt 3 mandalina küçük su kumbara için 8 tl verdik

Esimin verdiği ev hasligindan ekleyip 250 zulaya attim bozukluk var daha 25 fln onlarida sucu ve sütcuye kullanırım 7-8 tl oglus a kaptırdık sayarken sipa buda benim kumbarama diye alıp kaçıyor aldıklarını yerleştirdim kahve yaptim dun benimki tatlı almıştı gelirken tatli eşliğinde kahve içiyorum diyet yapıyorum he aksam atıştırmak yok balık salata az ekmek yeter oglusu yikiycam kalkıp tesbihim var cekicem balıktan sonra duş alırım ben kokuyor yine

Bereketli olsun zolalar. Benim kız da bozuk para varmı kumbaraya atalım diyor. Birşey istese para yok dediğimde ama benim param varki onunla alırız diyor

Geldi hatunnn özluyoruz beğ.
Bugun gorustuk sadece 1 odayi bizabilecegini evin tamamina yansitamayacagini soyledi muteahhit.
Bozacagi odayida mutfak ve salona eklicek.
Bende istemedim mutfak zate 10.30m2 napim daha buyugunu 4.m2 de balkonu olacak mutfagin ust de de mutfak olunca kalsin dedim.
Altin 1 odasini kiler niyetine kullanicam
kiler dolabi, camasirlik ve utu masasi.
Öyle karar verdim.
1 oda oglana, 1 oda salon, y.odasinida bizim bazayi 2ye bolup 2 ayri yatak seklinde koyariz dolabida yorgan, kislik, battaniye koymak icin kullaniriz diye dusundum.
Ust kata y.odasi ve kiza oda alicam.
mutfagin arasina ada tezgah yaptirabilirim dedigin gibi 2 bar taburesiylede gayet sık olur.
Ki ust icin muteahhit istediginiz gibi yaparim dedi.
bakalim hayirlisi

Canım 80 m2 ye 3+1 bence hiç olmaz. Minicik odalar hiç hiç kullanamazsın.
aslinda cok minik olmuyor yani olctuk bugun bu evi neti 100m2 buranin.
Burdan salon, koridor, y.odasi daha kucuk olacak.
Ayrica ebevyn var burda orada olmayacak.
buranin en kucuk odasi 7.5m2 oranin 8m2..
burayla oranin mutfagi ayni iste koridordan salondan falan kisiyor alan dar olunca.
Ama sorun diil ust katin salonu genis olacak..
Benimde isim orayla zaten.

sagolun kizlar fikir icin tamamen tüm odalara yansitamiyormus muteahit kolonlar var malum benimde isime gelmiyor öyle.
Kafamda bir plan yaptim bakalim o sekilde kullanicam.
uste daha odaklanicam orayi yenilemeyi dusunuyorum daha zevkime göre yaptiririm.
zaten acikcasi omurluk oturma fikrim yok orada kaynanam falan aradan cikinca tasinmayi dusunuyorum.
suan da da 2.500tl kira getirisi olur o dublexin bana.
Veririm kiraya alirim bir ev kredisini oderim.
Yani belki oturacagim 5-10 sene tabi omur yeterse.
Ben mahalle arasi oldugundan sevmiyorum orayi metroya vs yakin ama ben daha cadde kenari ya da site istiyorum.
Bakalim hayirlisi olsun.

Firina izmir kofte verdim pesine elmali tarcinli findikli kek vericem.
Pilav var.
Salata yaparim.
Aksam şu market isini halletmem lazim.
Kiz banyo yapcak, esim mac izlicem diyo 2mak. camasir yikandi
Bulasik mak. bosalcak.
pufs. su evle bas edemiyorum yanmisim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…