- 27 Şubat 2013
- 14.843
- 42.383
- 798
Ayy ne güzel olur Ankaraya gelseniz ben hiç yalnız birakmam
Aynenn çok sağolsun çok şey sordum her sorduğumu yorulup sıkılmadan cevapladı.ya senin yazilarin hep cok iyi niyetli ve tatli
Bir oyuncağını yanına alıp çiş yaptırıyor gibi yapabilirsin. Ben çiş yapan bebeğini almıştım çok faydalı oldu.Bu ayıcık falan da olabilir. Bir de iki kitap almıştım sürekli okuyorduk. Çok şükür benim pandemi dönemindeydi. Dışarı çıkamadık. O dışarda kaçırmayı atlattık.İnşallah ilk zmanlar iki defa yere yaptı
Sonra tuvalete çocuk resmi yaptım klozet kullanan
Yanına da boş kareler çizdim anlattım.
Her yaptığında gulen yüz yapistiriyoeuz
Kvlere gittiğimizde orda gulen yüz olmadığından zorlandı alışık değildi.
Dün parka gittik yine biraz daha iyi idi
Eve dönerken sıkıntı oldu
Oyun oynarken dalıp yaptı
Bir de iki yaş inadı var ne desem ı ı diyor
Montessorikulubu var i ile başlayan sosyal medya da
Pinterst de olur yaşını vs ingilince yaz activities diye ekleyince çok guzel şeyler çıkıyor
Aaa biz yeğenlerimde şu yöntemi kullanmıştık. Tuvaleti artık tuvaletine yapıcaz diye anlasmistik sifon cekilirken el salliyorduk. Onlarda evine gidiyor dimi anneanne diyordu miniklerimBir oyuncağını yanına alıp çiş yaptırıyor gibi yapabilirsin. Ben çiş yapan bebeğini almıştım çok faydalı oldu.Bu ayıcık falan da olabilir. Bir de iki kitap almıştım sürekli okuyorduk. Çok şükür benim pandemi dönemindeydi. Dışarı çıkamadık. O dışarda kaçırmayı atlattık.
Zaten o sifon çekme işi eğlenceye dönüştü. Hala çekince bye bye kakalar diyorAaa biz yeğenlerimde şu yöntemi kullanmıştık. Tuvaleti artık tuvaletine yapıcaz diye anlasmistik sifon cekilirken el salliyorduk. Onlarda evine gidiyor dimi anneanne diyordu miniklerim
Evet kız tek katı 80 m280 m2 miş alt kat doğrumu okudum uykulu uykulu. 3+1 sigdirdim ben hatta ust kati hic saymadim tum aileyi alt kata sığdırdım
Ben istiyorm dubleks anca emeklilikdeBen dubleks de hiç istemedim. Üşenirim üst kata çıkmaya temizlemeyeHele benim kızla artık merdivenleri turlardık mecalim kalmazdı. Açık mutfağıda öyle. Bu evimin mutfaktan kapı gibi boşluk koymuşlardı. Biz kapattırdık.,yemek kokusu sigara içen olunca onun kokusu ya da birisi gelip kaldığında rahat olnaz diye düşünmüştüm
Bende alisincaya kadar çok dışarı çıkmak istemiyorum o yüzden o sekilde de denetim resimler gösterdim bendeBir oyuncağını yanına alıp çiş yaptırıyor gibi yapabilirsin. Ben çiş yapan bebeğini almıştım çok faydalı oldu.Bu ayıcık falan da olabilir. Bir de iki kitap almıştım sürekli okuyorduk. Çok şükür benim pandemi dönemindeydi. Dışarı çıkamadık. O dışarda kaçırmayı atlattık.
İnşallah nasip olur bana dubleks olmasa bile bahçem olsun istiyorum birkaç oda kafa dinlemeye gitmek içinBen istiyorm dubleks anca emeklilikde
Nerden bulcam dubleks parası
İnsallah o da olur canımİnşallah nasip olur bana dubleks olmasa bile bahçem olsun istiyorum birkaç oda kafa dinlemeye gitmek için
Amin canım inşallah hepimizin hayalleri gerçek olurİnsallah o da olur canımRabbim gönlüne göre versin
Bereketli olsun zolalar. Benim kız da bozuk para varmı kumbaraya atalım diyor. Birşey istese para yok dediğimde ama benim param varki onunla alırız diyorEsimin verdiği ev hasligindan ekleyip 250 zulaya attim bozukluk var daha 25 fln onlarida sucu ve sütcuye kullanırım 7-8 tl oglus a kaptırdık sayarkensipa buda benim kumbarama diye alıp kaçıyor aldıklarını yerleştirdim kahve yaptim dun benimki tatlı almıştı gelirken tatli eşliğinde kahve içiyorum diyet yapıyorum he aksam atıştırmak yok balık salata az ekmek yeter oglusu yikiycam kalkıp tesbihim var cekicem balıktan sonra duş alırım ben kokuyor yine
Geldi hatunnn özluyoruz beğ.tr_lelli seni biraz tanidiysam 3+1 yaptirirsan bunalirsin o evde. Sana ferah ferah olacak mekan.
Onun için alt kat 2+1 olsun.
Üst kata TLCdeki programlar gibi bir Amerikan mutfak canlandı gözümde. Bar tipi. Ufak bir ocak ve birkaç dolap. Tezgahın salona açılan kısmı masa gibi de kullanılır. İki tane bar taburesi.
Isınma açısından yeni binalar yalıtımlı zaten, kullanmadigin odaların peteklerini kapatirsin.
Ama temizlik yorucu olacaktır. Bir anda ektra temizleyeceğiz bir ev daha olacak.
Ama iki kata da mutfak mantikli ileride çocuklar buyuyup gidince bir katı kiraya verirsin.
aslinda cok minik olmuyor yani olctuk bugun bu evi neti 100m2 buranin.Canım 80 m2 ye 3+1 bence hiç olmaz. Minicik odalar hiç hiç kullanamazsın.
ay niye olmasin erken anne olunca bi de evlencem der 25inde ben 45 de kaynanaTabi canım ilerde oğluna bile verebilirsin o daireyi o zaman zaten eşinle yalnız olursunuz. Nerelere gittim bak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?