Küçük Düşün Büyük Olsun!

Vaktim kalmıyor eskisi gibi buralarda turlamaya ama önemli birşey olursa Selena Selena diyin ben damlarim.
Bu planı sevdim canım, odak üst kat olunca daha kullanışlı geldi.
Sadece şunu ozellikle belirteyim, müteahhit amca çatıyı çok iyi yapsın gerekirse ekstra bir kat daha yalıtım yapsın ki akma durumu olmasın.
Bu binada bundan çok çektik biz

Slm kızlar neysek kv gitti kurtuldum bişey yapamıyorum o varken midem agrıyo kaç gündür
Dün işe gittim çocukları anneme bıraktım eşimin işi çoktu çağırdı
Annemin ikinci bilezik borcunuda kapadım patronu verdi sağolsun
7700 kaldı onuda verirsem inş kimseden borç almam dolaptan idare edip biran evvel bitirecek inş

Bereketli olsun zolalar. Benim kız da bozuk para varmı kumbaraya atalım diyor. Birşey istese para yok dediğimde ama benim param varki onunla alırız diyor
Aynı benim çok param var alırız diyor sipa çıkıyoruz misal geçen oyuncağını kendi parasıyla alcskti sozde oyuncakcida aa para mi almamıştım olsun babam öder diyorkime çekmiş diyo babas i

Çay demledim simdi dus aldim yemekten sonra kediye balık götürdük çöp attık mutfak topladim sabunlu bezle sildim dolabı üstten kapıyı ahizeyi sildim bitti petekleride sildim camlar kaldı h içi cam silip perde yikarim kis temizliği olsun mutfağın yeri silip halisini serdim kardeşim uğrayabilir tatlım var çayla yenir

izocam doseticez canim.
Annemlerin daire cati katiydi izocam sayesinde kisin sicakti ama yazinda sicak oluyo malesef
Asagi kacariz artik

Allah biran evvel bitirmek nasip etsin canim anne de olsa insan borç istemiyor patronuna öder artık en azından sana laf yapmaz annen

Onuda odersin canim Allah kolayligini veriyo.
Borc sikinti

Esim ekmek meyve kiza bez falan aldi.
Bende aksam a101e bi de makbule gittim
88tl harcadim geldim.
Bu hafta daha bisi almayiz.
pazarada cikamadim usendim.
Ciksaydim iyiydi de iste.
Haftaya artik.
Pazar başka oluyor valla uygun çoğu şey markete göre gitmeyince mecbur markete gidiyorum kabak alacaktım tatli için unuttum alayım makbul e bende gitcem bu ara pirinc lokum lazım biseler var

Ohh cok sükür bırc hafiflemis,kvde gitmis

İyi aksmlar bacımlar
Anca geldik eve.
8 kg ariel ,1 poset ayakkabı,1 tane astronot tulumu,1 nubuk ceketle (kız icin)eve giris yaptık yinekardesimden.
Annemler Eskisehirden met helvası getirmis 1 kutu .
Koci ekmek icecek falan almıs ,balık yaptık yedik.
Yedik kactık valla.
Cocıklar durmuyo 2 kücük hele.
Tam masaya oturduk oglan tabak kırdı eriste dolu ici
Alya masa altlarında hep.
Yedik kactık bizde.
Anama teyzemler geliyormus istanbuldan pzar günü
Koci kabul etmeyin valla dedi
Anam hemen aslında sen de calısmasan bu dönem iyi dedi bana dönüp
Damat anne biz de calısıyorz bak ucu bize de dokunuyo dedi
Annem kendi sahasında yedi golü yine
Misafir kabul ediyor ama ben calısmayaym
Akrabalardan pozitif cıkan varmıs ,2 cocuk okula gidiyor ailede.
Ee okula gidiyo kızlar diyo
Kimse calısmasın,okula gitmesin.
Hepimizi devlet emekliye ayırsın oturalım evlerde dicektim sustum

Çok halsizim , vücudum kırgın gibi belim çok ağrıyor tadım yok . Gece güzel uyuyamiyorum
Normal aslında artk son haftalar agırlasıyorsn.
Ben 37 haftada izne cıktm.
Ama keske 32 de cıksaydm dedim sonra.
32 den sonra yerimden kalkamaz olmstum aksamları.
Ates vs yoksa hamilelikdendir cnm korkma

Normal aslında artk son haftalar agırlasıyorsn.
Ben 37 haftada izne cıktm.
Ama keske 32 de cıksaydm dedim sonra.
32 den sonra yerimden kalkamaz olmstum aksamları.
Ates vs yoksa hamilelikdendir cnm korkma
Agirlasmak aslında evet, halsizlestim çok fazla gece de uyuyamiyorum düzenim bozuldu ateşim yok çok şükür
37 ye kadar çok iyi dayanmışsınız gerçekten ben 32 yi zor beklerken 28 de ciktim

Agirlasmak aslında evet, halsizlestim çok fazla gece de uyuyamiyorum düzenim bozuldu ateşim yok çok şükür
37 ye kadar çok iyi dayanmışsınız gerçekten ben 32 yi zor beklerken 28 de ciktim
Uyuyamıyorsun ya kaliteli ben sırt üstü asla yatamam.
Sagıma dönüp yatarım genelde.
Sag sol yatamıyorsn,dalana kadr saatler geciyor.
Simdi de kız duvar tarafında solda yatıyor yanımda ,düsmesin diye.
Anam hala kaliteli uyku yok
Cocuga sırtımı dönüp uyuyamıyorm tabi.
Su kız bi büyüsün döne döne solumdan uyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…