- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Vaktim kalmıyor eskisi gibi buralarda turlamaya ama önemli birşey olursa Selena Selena diyin ben damlarim.Geldi hatunnn özluyoruz beğ.
Bugun gorustuk sadece 1 odayi bizabilecegini evin tamamina yansitamayacagini soyledi muteahhit.
Bozacagi odayida mutfak ve salona eklicek.
Bende istemedim mutfak zate 10.30m2 napim daha buyugunu 4.m2 de balkonu olacak mutfagin ust de de mutfak olunca kalsin dedim.
Altin 1 odasini kiler niyetine kullanicam
kiler dolabi, camasirlik ve utu masasi.
Öyle karar verdim.
1 oda oglana, 1 oda salon, y.odasinida bizim bazayi 2ye bolup 2 ayri yatak seklinde koyariz dolabida yorgan, kislik, battaniye koymak icin kullaniriz diye dusundum.
Ust kata y.odasi ve kiza oda alicam.
mutfagin arasina ada tezgah yaptirabilirim dedigin gibi 2 bar taburesiylede gayet sık olur.
Ki ust icin muteahhit istediginiz gibi yaparim dedi.
bakalim hayirlisi
Aynı benim çok param var alırız diyor sipa çıkıyoruz misal geçen oyuncağını kendi parasıyla alcskti sozde oyuncakcida aa para mi almamıştım olsun babam öder diyorBereketli olsun zolalar. Benim kız da bozuk para varmı kumbaraya atalım diyor. Birşey istese para yok dediğimde ama benim param varki onunla alırız diyor
izocam doseticez canim.Vaktim kalmıyor eskisi gibi buralarda turlamaya ama önemli birşey olursa Selena Selena diyin ben damlarim.
Bu planı sevdim canım, odak üst kat olunca daha kullanışlı geldi.
Sadece şunu ozellikle belirteyim, müteahhit amca çatıyı çok iyi yapsın gerekirse ekstra bir kat daha yalıtım yapsın ki akma durumu olmasın.
Bu binada bundan çok çektik biz
Allah biran evvel bitirmek nasip etsin canim anne de olsa insan borç istemiyor patronuna öder artık en azından sana laf yapmaz annenSlm kızlar neysek kv gitti kurtuldum bişey yapamıyorum o varken midem agrıyo kaç gündür
Dün işe gittim çocukları anneme bıraktım eşimin işi çoktu çağırdı
Annemin ikinci bilezik borcunuda kapadım patronu verdi sağolsun
7700 kaldı onuda verirsem inş kimseden borç almam dolaptan idare edip biran evvel bitirecek inş
Onuda odersin canim Allah kolayligini veriyo.Slm kızlar neysek kv gitti kurtuldum bişey yapamıyorum o varken midem agrıyo kaç gündür
7700 kaldı onuda verirsem inş kimseden borç almam dolaptan idare edip biran evvel bitirecek inş
Pazar başka oluyor valla uygun çoğu şey markete göre gitmeyince mecbur markete gidiyorum kabak alacaktım tatli için unuttum alayım makbul e bende gitcem bu ara pirinc lokum lazım biseler varEsim ekmek meyve kiza bez falan aldi.
Bende aksam a101e bi de makbule gittim
88tl harcadim geldim.
Bu hafta daha bisi almayiz.
pazarada cikamadim usendim.
Ciksaydim iyiydi de iste.
Haftaya artik.
Ohh cok sükür bırc hafiflemis,kvde gitmisSlm kızlar neysek kv gitti kurtuldum bişey yapamıyorum o varken midem agrıyo kaç gündür
Hayır olsn canım?Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Birkaç gündür çok rahatsizim halsizim çok takip edemedim herkes iyi herşey yolundadır umarim
ne gibi?Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Birkaç gündür çok rahatsizim halsizim çok takip edemedim herkes iyi herşey yolundadır umarim
Çok halsizim , vücudum kırgın gibi belim çok ağrıyor tadım yok . Gece güzel uyuyamiyorumHayır olsn canım?
Anlayamadımne gibi?
Normal aslında artk son haftalar agırlasıyorsn.Çok halsizim , vücudum kırgın gibi belim çok ağrıyor tadım yok . Gece güzel uyuyamiyorum
Agirlasmak aslında evet, halsizlestim çok fazla gece de uyuyamiyorum düzenim bozuldu ateşim yok çok şükürNormal aslında artk son haftalar agırlasıyorsn.
Ben 37 haftada izne cıktm.
Ama keske 32 de cıksaydm dedim sonra.
32 den sonra yerimden kalkamaz olmstum aksamları.
Ates vs yoksa hamilelikdendir cnm korkma
Uyuyamıyorsun ya kaliteli ben sırt üstü asla yatamam.Agirlasmak aslında evet, halsizlestim çok fazla gece de uyuyamiyorum düzenim bozuldu ateşim yok çok şükür
37 ye kadar çok iyi dayanmışsınız gerçekten ben 32 yi zor beklerken 28 de ciktim
nasil bir rahatsizlik anlaminda sormustum yazmissin gerci yukarida son haftalarda bel agrisi malesef cok zorluyorAnlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?