Uyurken nefes alamamaya başladım doktor 2 yastıkla uyu dedi oda çok zor oluyor , uykuya dalmasi zor belim ağrıyor sürekli dönmekten uyanıyorum rahat edemiyorumUyuyamıyorsun ya kaliteli ben sırt üstü asla yatamam.
Sagıma dönüp yatarım genelde.
Sag sol yatamıyorsn,dalana kadr saatler geciyor.
Simdi de kız duvar tarafında solda yatıyor yanımda ,düsmesin diye.
Anam hala kaliteli uyku yok
Cocuga sırtımı dönüp uyuyamıyorm tabi.
Su kız bi büyüsün döne döne solumdan uyucam
Kusura bakmayın anlayamadım, evet çok zorlamaya başladı başka bişeyim yok çok şükür sizler nasilsiniznasil bir rahatsizlik anlaminda sormustum yazmissin gerci yukarida son haftalarda bel agrisi malesef cok zorluyor
unutuluyo hepsi ya.Kusura bakmayın anlayamadım, evet çok zorlamaya başladı başka bişeyim yok çok şükür sizler nasilsiniz
un
unutuluyo hepsi ya.
Daha dogum yapali 6 ay bile olmadi ben unuttum bile☺
Son zamanlar evi falan hep esim supuruyordu.
Kaldirin beni diye cagiriyodum
Sanki hic hamilellik yasamamis gibiyim resmen.
Okadar unuttum..
İlk zamanlar zor tabi ama alısılıyor yaUyurken nefes alamamaya başladım doktor 2 yastıkla uyu dedi oda çok zor oluyor , uykuya dalmasi zor belim ağrıyor sürekli dönmekten uyanıyorum rahat edemiyorumhamile olmak zormuş , doğurunca daha da zor galiba
Carpıntı yapıosa icme kızbabyloading87 bacim sen o filtre kahveyi nasil iciyosun asiri agir geldi bana
Yani ben bir kac defa icsem bunu carpintidan duramam galiba
Bana baya sert geldi hemde Dark almadim.
Valla sert kahve icenleri seviyorum ama benlik diil malesef aninda carpinti yapiyo bana.
Sezeryan dikisi dediğin sey 1 hafta en fazla agrıır ya onda da agrı kesicilerden hissetmezsin bisey.sezeryan dikisleri ağrıyor mu peki ?
Ben isleri yapmaya çalışıyorum bazı günler modum çok düşük oluyor bazı günler çok iyiyim .
Kasiklariim agriyor karnim agriyor oda zorluyor beni
Bakalım neler olacakİlk zamanlar zor tabi ama alısılıyor ya
Alısmayıp napcan zaten dogurmusun
Belki uysal bi bebe olur,iyi düsünelim iyi olsun
2 gün hastanede kalacakmışım zaten , ağrı 1 haftada geçiyorsa.Sezeryan dikisi dediğin sey 1 hafta en fazla agrıır ya onda da agrı kesicilerden hissetmezsin bisey.
Çok şükür kızlar sagolun sizde çok destek veriyorsunuzOhh cok sükür bırc hafiflemis,kvde gitmis
Çözüm bulmaniza çok sevindim ,Çok şükür kızlar sagolun sizde çok destek veriyorsunuz
Patronu yani ortagı yaşlı işyeri o a ait ama kar ortagıyız üzülme dedi öderiz napalım dedi Kocamdan için kızdım sana diyo yok dedim benimkide diyo istemez diyordu bak nasıl istedi filan dedi bende sinirlendim madem senin baban çrkeydidd bende bu kadar zorlanmasaydım dedim kendi ailen beş kuruşu yokneyseki adam kapattı öderiz sıkıntı yapma dedi bende parcalayıp bu parayıda ödüycem bu ay markete filan öyle gitmem ailecek kafadan rahatlar gelince yan gel yat Osman bunlar keyfi yerindeler birgün öncede
KV tartıştık bu bilezik yüzünden annem istemeden vay bende olsa istemem sizden bilmem ne bende dedim kocan herkese kredi çekiyo banada çekseydi almazdım dedim istemedi bu güne kadar dedim pat ertesigün annem borcu istedi şaka gibi benimkide hiç istemiyoduda hepsini birden niye istedi diyo buyur buradan yak bide ne zoruma gitti annem senin aldıgı da bulgur 1 liraydı 5 lira oldu diyo çok zoruma gitti biran evvel kapatıyıö gitsin kusura bakmayın başınızı agrıttım kızlar
Saol cnm zaten uzun zamandır böyle içimde sıkıntı vardı çıktı ortaya sonundaÇözüm bulmaniza çok sevindim ,
Allah kimseyi darda bırakmasın
Istemiyor deyip ertesi günü parayı istemesi çok üzücü olmuş, bende kime iyi desem mutlaka hemen bi kazık atarlar bana tersi olurSaol cnm zaten uzun zamandır böyle içimde sıkıntı vardı çıktı ortaya sonunda
Kızlar iyi geceler
Lellim bizim sitede amerikan mutfak olanlar öyle çok da güzel duruyor hem masa gibi kullanılıyor hem de arayı kapatıyor herşey içiçe gibi durmuyor.Geldi hatunnn özluyoruz beğ.
Bugun gorustuk sadece 1 odayi bizabilecegini evin tamamina yansitamayacagini soyledi muteahhit.
Bozacagi odayida mutfak ve salona eklicek.
Bende istemedim mutfak zate 10.30m2 napim daha buyugunu 4.m2 de balkonu olacak mutfagin ust de de mutfak olunca kalsin dedim.
Altin 1 odasini kiler niyetine kullanicam
kiler dolabi, camasirlik ve utu masasi.
Öyle karar verdim.
1 oda oglana, 1 oda salon, y.odasinida bizim bazayi 2ye bolup 2 ayri yatak seklinde koyariz dolabida yorgan, kislik, battaniye koymak icin kullaniriz diye dusundum.
Ust kata y.odasi ve kiza oda alicam.
mutfagin arasina ada tezgah yaptirabilirim dedigin gibi 2 bar taburesiylede gayet sık olur.
Ki ust icin muteahhit istediginiz gibi yaparim dedi.
bakalim hayirlisi
Ahahahahaa taze kaynana bak görüyon ben 41 imde bebem var.evlendiğini hiç düşünemiyorum bile. 25 inde evlense yine kurtarmıyoray niye olmasin erken anne olunca bi de evlencem der 25inde ben 45 de kaynana
Birikimci hatunlarız öğretiyoruz. Şimdiden öğrensinler paranın kıymetini biriktirmeyi tasarrufu hesabı.Aynı benim çok param var alırız diyor sipa çıkıyoruz misal geçen oyuncağını kendi parasıyla alcskti sozde oyuncakcida aa para mi almamıştım olsun babam öder diyorkime çekmiş diyo babas i
dogum yaptikdan sonra bir sure agriyor gulerken oksururken falan guldurmeyin beni diyordum.sezeryan dikisleri ağrıyor mu peki ?
Ben isleri yapmaya çalışıyorum bazı günler modum çok düşük oluyor bazı günler çok iyiyim .
Kasiklariim agriyor karnim agriyor oda zorluyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?