Küçük Düşün Büyük Olsun!

Uyurken nefes alamamaya başladım doktor 2 yastıkla uyu dedi oda çok zor oluyor , uykuya dalmasi zor belim ağrıyor sürekli dönmekten uyanıyorum rahat edemiyorum hamile olmak zormuş , doğurunca daha da zor galiba

un
Kusura bakmayın anlayamadım, evet çok zorlamaya başladı başka bişeyim yok çok şükür sizler nasilsiniz
unutuluyo hepsi ya.
Daha dogum yapali 6 ay bile olmadi ben unuttum bile☺
Son zamanlar evi falan hep esim supuruyordu.
Kaldirin beni diye cagiriyodum
Sanki hic hamilellik yasamamis gibiyim resmen.
Okadar unuttum..

un

unutuluyo hepsi ya.
Daha dogum yapali 6 ay bile olmadi ben unuttum bile☺
Son zamanlar evi falan hep esim supuruyordu.
Kaldirin beni diye cagiriyodum
Sanki hic hamilellik yasamamis gibiyim resmen.
Okadar unuttum..
sezeryan dikisleri ağrıyor mu peki ?
Ben isleri yapmaya çalışıyorum bazı günler modum çok düşük oluyor bazı günler çok iyiyim .
Kasiklariim agriyor karnim agriyor oda zorluyor beni

Uyurken nefes alamamaya başladım doktor 2 yastıkla uyu dedi oda çok zor oluyor , uykuya dalmasi zor belim ağrıyor sürekli dönmekten uyanıyorum rahat edemiyorum hamile olmak zormuş , doğurunca daha da zor galiba
İlk zamanlar zor tabi ama alısılıyor ya
Alısmayıp napcan zaten dogurmusun
Belki uysal bi bebe olur,iyi düsünelim iyi olsun

Carpıntı yapıosa icme kız
Ben dark aldım dün onu daha cok sevdim
Sert seviyorm ben ama icmemek daha iyi icme bosver

Ben isleri yapmaya çalışıyorum bazı günler modum çok düşük oluyor bazı günler çok iyiyim .
Sezeryan dikisi dediğin sey 1 hafta en fazla agrıır ya onda da agrı kesicilerden hissetmezsin bisey.

Ohh cok sükür bırc hafiflemis,kvde gitmis
Çok şükür kızlar sagolun sizde çok destek veriyorsunuz
Patronu yani ortagı yaşlı işyeri o a ait ama kar ortagıyız üzülme dedi öderiz napalım dedi Kocamdan için kızdım sana diyo yok dedim benimkide diyo istemez diyordu bak nasıl istedi filan dedi bende sinirlendim madem senin baban çrkeydidd bende bu kadar zorlanmasaydım dedim kendi ailen beş kuruşu yok neyseki adam kapattı öderiz sıkıntı yapma dedi bende parcalayıp bu parayıda ödüycem bu ay markete filan öyle gitmem ailecek kafadan rahatlar gelince yan gel yat Osman bunlar keyfi yerindeler birgün öncede

KV tartıştık bu bilezik yüzünden annem istemeden vay bende olsa istemem sizden bilmem ne bende dedim kocan herkese kredi çekiyo banada çekseydi almazdım dedim istemedi bu güne kadar dedim pat ertesigün annem borcu istedi şaka gibi benimkide hiç istemiyoduda hepsini birden niye istedi diyo buyur buradan yak bide ne zoruma gitti annem senin aldıgı da bulgur 1 liraydı 5 lira oldu diyo çok zoruma gitti biran evvel kapatıyıö gitsin kusura bakmayın başınızı agrıttım kızlar

Çözüm bulmaniza çok sevindim ,
Allah kimseyi darda bırakmasın

Lellim bizim sitede amerikan mutfak olanlar öyle çok da güzel duruyor hem masa gibi kullanılıyor hem de arayı kapatıyor herşey içiçe gibi durmuyor.

Aynı benim çok param var alırız diyor sipa çıkıyoruz misal geçen oyuncağını kendi parasıyla alcskti sozde oyuncakcida aa para mi almamıştım olsun babam öder diyorkime çekmiş diyo babas i
Birikimci hatunlarız öğretiyoruz. Şimdiden öğrensinler paranın kıymetini biriktirmeyi tasarrufu hesabı.

dogum yaptikdan sonra bir sure agriyor gulerken oksururken falan guldurmeyin beni diyordum.
Ama 15-20 gun falan.
Sonra geciyo.
Suan bisi yok kaynadi cokdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…