- 27 Şubat 2013
- 14.847
- 42.401
- 798
Ahhh seni çooook iyi anlıyorum. Sebze yemiyor makarna delisi. Bugün köfte patates yaptım iştahla yedi. Çorba seviyor şükür. Ama sebze nooo!! Bir de bugün bana dolaptan karnıbahar çıkartırken ne dese ben karnıbahar yemembenimkide öylebude arka disler zorluyor. Yeterki birsey yesin ne yerse yesin modundayim kac haftadir.
Bugün abartmiyorum sadece bi süt icti öglen 3 de. Su an saat aksam 7 burda, zar zor yarim kase yigurtlu makarna yedi ve allahdan bir elma.
Kac haftadir yemek istedigi tek sey makarna. Delircem. Gecen bi sebze corbasi yedirdim diye benden mutlusu yoktu.
Artik 3-4 cesit yemek pisiriyorum ki birsey yesin...ama nafile makarna diye tutduruyor. 1-2 kadik baska birsey yesin diye takla atiyoruz evde resmen. Allahdan her gün meyve yiyor ama sebzeyi nasil yedircem diye kafayi yiyorum artik.
Cidden zor yemegen cocuk oysaki ek gidaya basladigimizda nasil istahli yiyordu
Bende formul mama kullaniyorum ya sutum az ek gida da malum suan cok az veriyorum herseyide veremiyorum erken doymuyo gibi geliyor banaCanım benim doktor bebe bisküvisi önermişti. Doğal şeylerden yana aslında, ama doysun diye dedi sanırım. Ama baktım doyuyor gerek duymadım. Zaten çok acıkan bebek değildiki. Hala da öyle.
Gece doyurma konusunda arkadaşın doktoru 13 saat aç kalabilir demişti. Alya kadardı çocuğu. Belki de biz biraz panik yapıyoruz. Benim tek sıkıntım parmağını emiyordu ya acıkınca parmağıyla yetinir ağlamaz uyanmaz anlayamam diye verdim. Hatta uyurken verdim. Reflü olur dediler. Bir sıkıntı yaşamadım. İçim rahat oldu. Boşver herkesin yetiştirme şekli farklı emin ol her doktorun söylediği de farklı için nasıl rahat ediyorsa öyle yap. Sonra içinde uhde kalmasın.
Sebze suyu da çok faydalı. Sonuçta sebzeyi haşlayınca vitamini suyuna geçiyor biraz. Ben makarnayı öyle yapıyorum. Ya da senin dediğin gibi et suyu ile. A Asmin75yaa kiyamam sebzeli makarna yap sende varya renkli bi de et suyuyla hasla vitamin alir ondan en azindan.
Buyudukce malesef seciyorlar.
Benim oglan seciyor teyzemin oglanlar seciyor.
Buyudukce niye boyle yapiyolar bilmem
Bi de spagettiyi minik koftelere batirip (kofteleri yuvarliyoruz misket) haslasan belki yer öyle
Ilgisini cekiyo cociklerin oyle seyler.
Kızın yine heyheyleri uzerinde
15dk uyuyor uyaniyor hemen ama mizik mizik.
Surekli memnuniyetsiz.
Napcamizi sasirdik.
Bir yerimi agriyo dis mi cikarcak yine buyume atagimi anlayamiyorum.
Bugun esim diyoki kizim buyusende rahat etsen.
Bi karar ver dedim buyusun mu buyumesin mi gecende de hep kucuk kalsin diyordu
Bir yeri agrisa anlatamiyor bir sey istese soyleyemiyor uzuluyorum diyo☺
Baba yuregii demek bu da
Afiyet olsun kuzuma. Ciğer ezmesi ne kııızz :)savas alanindan canli haberveriyorum, bir yarim elma daha yedi...tavukdan iki kitladi birakti...simdide ekmege ciger ezmesimi diyorsunuz? ondan yiyor sükür
Yılların alışkanlığıHafta sonu yaklaştımı bir rahatlık çöküyor bana da. Çalışan ben değilim ama iyi oluyor
Bu erkeklerin beşamel soslu karnabahar ile derdi nedir?İyigecelers
Dünden 1 tencere dolma vardı yalancı.
Yemek yapmadım.
Nar eksili cevizli salata yaptım
Koci geldi öglen dolma yedim ben ya diyo
Spagetti vardı az yine dündn onu ısıttım ona
Kendime biraz karnıbahar yaptm besamelli fırında.
Ondan yemez tabi.
Kızı uyuttum
Mutfagı topladım
Bulasık mak.calıstırdm
Annem ekler getirmis sabah,oturdum kahveyle dinleniyorum 2-3 tane gömdüm
Yarın cuma sükür
Kavga gürültü bi haftayı da bitirdik.
Gerci daha cmrtsi var
Haftaya kvde haftası rahatım
Dolap ta kadın ceyrek bileklik koymus 900 tl yazmıs
Hayır git kuyumcuya bozdur,900 ne ayrıca.
Bide havale ile satıs yapacagım yazmıs
Havaleyi yaptın bekle gelsin diye
Kıymalı makarna yese keşkecanim et ve tavuk suyunun tadini alinca yemiyor
köfteyi cok severdi, simdi dokunmuyor, balik ve brokkoli severdi oda yok artik, tarhanaya bayilirdi onuda icmiyir...saatlerce devam ede bilirim...ha sebzeyide denedim makarnada...yemiyorrrrr
Ac biraktim üstüne düsmedim yok...artik meyve yemesine sükürediyorum sadece.
Tahinle keci boynuzu özü yedire biliyorum bide badem yiyor. Artik umarim sadece bir sürecdir. keske az ama sebze yese raziyim.
onuda denedimKıymalı makarna yese keşke
Salçalı kıymalı
Haha kiz benimki geçen wc deydim gitmiş bardağa doldurmuş içiyor seviyor sütü babaya çekmişBen bebekken bebe bisküvisi hiç katmadım. Şekerli diye düşündüm. Sonra sonra birilerinden gördü istedi. Aldım hep.yedi. Ama artık büyümüştü. Biberonu ben bıraktırmadım. Açıkcası uğraşmadım da :) Ama yavaş yavaş bıraktırsam iyi olur. Zaten günde 1 defa kullanıyor bazı günler de hiç kullanmıyor. Yani hergün süt içirme olmuyor. Geçen bardakla içersen süt veririm dedim baştan olmaz dedi sonra olur dedi. Verdim bardakla içti.Yatağa Dökmesin diye başında Nöbet tuttum
Ay bu çocukların sebzeyle derdi nemiAhhh seni çooook iyi anlıyorum. Sebze yemiyor makarna delisi. Bugün köfte patates yaptım iştahla yedi. Çorba seviyor şükür. Ama sebze nooo!! Bir de bugün bana dolaptan karnıbahar çıkartırken ne dese ben karnıbahar yemem
Turşusunu yapmıştım geçen yıl yemişti biraz. Yine turşu yaparım olmazsa. Lahanayı da ya çiğ ya turşu olarak yiyor. Kabağı kemiriyordu çiğ. Az. Patlıcanda çok ısrar etmem zaten. Patlıcan sevmem diyor. Ne zaman tadına baktıysa
Kuzu benimkide benle ayiklafi yazın bezelyeyi seviyor iki gün yerBenim oğlan etli bezelyeye sardı her gün istiyor
Annecim ye tabi ama başka yemeklerde ye diyorum
Hafta da bir istiyor
Eşim hiç sevmiyor bende çok severim
Onun için yapıyorum diyorum yap yap diyor
Napıyım ayda yılda bir yemek sevmiş
Yemiyor zaten seçici
Bende yaptırıyorum sulu pastel boya hamur seviyor bugün çocuk oyuncaklı menü almış kardeşim kinetik kumlu ilkkez oynadık sevdi dökülüyor yanlız altına bişe sercemkızlar bugün bunu yaptık. Çizimim hiç iyi değil amaaylardır yaptıracaktım nihayet yaptırdım. Hoşuna da gidiyor böyle şeyler yapmak. Pandemiden dolayı biraz sıkılmıştım.ilgilenenlere fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?