Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ahhh seni çooook iyi anlıyorum. Sebze yemiyor makarna delisi. Bugün köfte patates yaptım iştahla yedi. Çorba seviyor şükür. Ama sebze nooo!! Bir de bugün bana dolaptan karnıbahar çıkartırken ne dese ben karnıbahar yemem
Turşusunu yapmıştım geçen yıl yemişti biraz. Yine turşu yaparım olmazsa. Lahanayı da ya çiğ ya turşu olarak yiyor. Kabağı kemiriyordu çiğ. Az. Patlıcanda çok ısrar etmem zaten. Patlıcan sevmem diyor. Ne zaman tadına baktıysa

Bende formul mama kullaniyorum ya sutum az ek gida da malum suan cok az veriyorum herseyide veremiyorum erken doymuyo gibi geliyor bana
Mesela bugun sabah formul mama verdim.
Emdi (ama cok cok azaldi doyurmaz yani) sehriye corbasi yaptim yogutla (rondoladim) ondan icti.
Sonra yogurt yedi
aksamda bir kac kasik kabak-havuc karisik pure yapmistim ondan yedi.
Uyuyo suan
uyaninca emzirip formul mama vericem.
Bi de 4 gibi uyaniyor ozamanda emince doymuyosa formul mama veriyorum yine.
Ama gun icinde mama icmek istemiyor artik.
Yaparsamda icmiyor itiyo diliyle.
Agzini acmiyor.
Biberona duskun diil yani.
Hatta suyunu bile bardakla vericem galiba minik biberon aldim ama zorla iciyor sıkıyoruz agzina emmiyor biberonu
Ama emzik aliyo anlamadık.

Sebze suyu da çok faydalı. Sonuçta sebzeyi haşlayınca vitamini suyuna geçiyor biraz. Ben makarnayı öyle yapıyorum. Ya da senin dediğin gibi et suyu ile. A Asmin75

baba yüreği. Eşim de derdi. Bir an önce yürüse büyüse hem daha kolaylaşır diye sonra ne dedi tahmin et

kızlar bugün bunu yaptık. Çizimim hiç iyi değil ama aylardır yaptıracaktım nihayet yaptırdım. Hoşuna da gidiyor böyle şeyler yapmak. Pandemiden dolayı biraz sıkılmıştım.ilgilenenlere fikir olsun

Eklentiler

• 90C74A8D-E06A-4BA7-A82E-323B1A0A9B84.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 75
Bu erkeklerin beşamel soslu karnabahar ile derdi nedir?
Yemedi Benim ki de kendim yedim harika olmuş

Kıymalı makarna yese keşke
Salçalı kıymalı

Yoğurt mayaladım onu dolaba attım
Rus salatasına sardılar bu ara
Bugün yine yaptım
Bezelyem vardı dolapta
Havuç patates önce tuzlu suda haşladım onları aldım aynı suda bezelye haşladım
Salatalık turşusu Migros’ta indirimdeydi ordan kühne büyük boy almıştım
Onları doğradım karıştırdım
Akşam yemekte gömüldüler

Orta boy borcam yaptım
Fazla olmasın çabuk bitsin

Haha kiz benimki geçen wc deydim gitmiş bardağa doldurmuş içiyor seviyor sütü babaya çekmiş

Ay bu çocukların sebzeyle derdi nemi benimki pazarda diyor daha kim yicek diye ben diyorum bezelye dolma biber yiyo sarma sever ekşi şeyleri sevmez pırasa ıspanak eşimde sevmiyor çocuğun yanında yemedi bu iki kez şimdi istemiyor gecen binyapmistim çocuğun yanında faydalı ddedi hee ddm faydalı geçti o tren

Kuzu benimkide benle ayiklafi yazın bezelyeyi seviyor iki gün yer biz ailecek seviyoruz şükür çok koyamadım kaynanam vercekmis oglus seviyoya

Bende yaptırıyorum sulu pastel boya hamur seviyor bugün çocuk oyuncaklı menü almış kardeşim kinetik kumlu ilkkez oynadık sevdi dökülüyor yanlız altına bişe sercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…