- 27 Şubat 2013
- 14.847
- 42.401
- 798
Bu saydıklarının hiçbirini yemiyor. Bezelyeyi ayıklamayı seviyorAy bu çocukların sebzeyle derdi nemibenimki pazarda diyor daha kim yicek diye ben diyorum bezelye dolma biber yiyo sarma sever ekşi şeyleri sevmez pırasa ıspanak eşimde sevmiyor çocuğun yanında yemedi bu iki kez şimdi istemiyor gecen binyapmistim çocuğun yanında faydalı ddedi hee ddm faydalı geçti o tren
Ondan pandemi de almıştım. Hala görüncs o günleri hatırlıyorumBende yaptırıyorum sulu pastel boya hamur seviyor bugün çocuk oyuncaklı menü almış kardeşim kinetik kumlu ilkkez oynadık sevdi dökülüyor yanlız altına bişe sercem
Hahaa anne saati oglysu zor uyuttum bu ara geç uyudu bir iki gün hiç susmuyor uyuycakkenBu saydıklarının hiçbirini yemiyor. Bezelyeyi ayıklamayı seviyorgeçen dedim yapayım. Ben bezelye yememm diyor
Ahahahaa aynı oluyor. Ama bugün saat 22:00 de uyudu.Hahaa anne saati oglysu zor uyuttum bu ara geç uyudu bir iki gün hiç susmuyor uyuycakkenhep bişe anlatıyor ben uyuyordum nerdeyse telefonu kurcaliyorum biraz hazır sessizken ortalık
vAhahahaa aynı oluyor. Ama bugün saat 22:00 de uyudu.
Telefon kurcalıyorum bazen o uykuya dalarken :) Konuşurken uykuya dalıyor :)))
BilsemKız iki çocukla nasıl o kadar vakit buluyor. Ben tek çocukla ne haber takip edebiliyorum. Ne magazin izliyorum.Ne de gruplarda öyle yağdıraniliyorum.Bende mi iş yok anlamadım
Hic ya kokuyımıs karnıbaharBu erkeklerin beşamel soslu karnabahar ile derdi nedir?
Yemedi Benim ki de kendim yedim harika olmuş
Havale istediği icin kaldırmıs dolap ürünü.Sahtedir o
patates baskisi falanda ilgisini ceker bu yaslarda ip baskisikızlar bugün bunu yaptık. Çizimim hiç iyi değil amaaylardır yaptıracaktım nihayet yaptırdım. Hoşuna da gidiyor böyle şeyler yapmak. Pandemiden dolayı biraz sıkılmıştım.ilgilenenlere fikir olsun
aiy garniturum var bende yapam kendime beni.kiler yemezde ben yerim iste gelir giderYoğurt mayaladım onu dolaba attım
Rus salatasına sardılar bu ara
Bugün yine yaptım
Bezelyem vardı dolapta
Havuç patates önce tuzlu suda haşladım onları aldım aynı suda bezelye haşladım
Salatalık turşusu Migros’ta indirimdeydi ordan kühne büyük boy almıştım
Onları doğradım karıştırdım
Akşam yemekte gömüldüler
Orta boy borcam yaptım
Fazla olmasın çabuk bitsin
aklimizda olsun bu da alternatif@Asmin75 bakliyatlardan yapilan makarnalar var.makarna gorunumunde nohut yedirmek gibi.bizim arkadaslar onermisti cocuklari sevmis
masallahHaha kiz benimki geçen wc deydim gitmiş bardağa doldurmuş içiyor seviyor sütü babaya çekmiş
yaaa bende vermek istiyorumTelefona kalori sayan program yükledim avmde baskule çıktım dolan veren felaketdurum valla 10 kilo vermem lazım evdekibe bozuk diyodum kabul edememek galiba benimki yarından itibaren yazcam yediklerimi geçen sene önü kapanmayan kaban bu sene hiç olmaz üzerine 3-4 kilo almışım Ocak ayına kadar 5 kilo hedefim var vermek istediğim 13 kilo asil
Benim ki de 1 de uyandi 1 saat oynadik niye boyle oluyo anlamadimBayılazaaam
1 den beri ayakta cocuk
Asla uyumuyoruz
kesinti cok oluyor ya mebla yukseldikce ondan havale istemistir.Havale istediği icin kaldırmıs dolap ürünü.
Niye havale istiyorsn yani sacmalık
Pişerken kokuyor dese anlayacağımHic ya kokuyımıs karnıbahar
Geçen yıl yapmıştık onu canım. Yaprak baskısı falan düşündüm geçen gün. Parkta elinde yaprakla gezer hep. Toplar eve getirir.patates baskisi falanda ilgisini ceker bu yaslarda ip baskisi
Alıskanlık bencePişerken kokuyor dese anlayacağımBenim adama haksızlık yapıyormuşum. Dün akşam karnabaharı yoğurtlu yaptım. Yemekten yemedi onu yedi ekmekle
Tahin bizde döküntü yaptı vermedim bidahaBizim arkadaşım oğlu bizimkinden iri ve uzun 10 ay küçük söylüyor bazen ama her kış rahat 3 kez hasta hastanede çok şükür benimki ceviz fındık yer kışın helva pekmez tahin yer şükür bağışıklığı iyi öyle diyorum zayıf ama bağışıklığı iyi diye bu seferde seninki emdi ondan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?