Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu saydıklarının hiçbirini yemiyor. Bezelyeyi ayıklamayı seviyor geçen dedim yapayım. Ben bezelye yememm diyor

Bende yaptırıyorum sulu pastel boya hamur seviyor bugün çocuk oyuncaklı menü almış kardeşim kinetik kumlu ilkkez oynadık sevdi dökülüyor yanlız altına bişe sercem
Ondan pandemi de almıştım. Hala görüncs o günleri hatırlıyorum sofra bezi seriyorum ben. Yoksa başedilecek gibi değil.

Bu saydıklarının hiçbirini yemiyor. Bezelyeyi ayıklamayı seviyor geçen dedim yapayım. Ben bezelye yememm diyor
Hahaa anne saati oglysu zor uyuttum bu ara geç uyudu bir iki gün hiç susmuyor uyuycakken hep bişe anlatıyor ben uyuyordum nerdeyse telefonu kurcaliyorum biraz hazır sessizken ortalık

Telefona kalori sayan program yükledim avmde baskule çıktım dolan veren felaketdurum valla 10 kilo vermem lazım evdekibe bozuk diyodum kabul edememek galiba benimki yarından itibaren yazcam yediklerimi geçen sene önü kapanmayan kaban bu sene hiç olmaz üzerine 3-4 kilo almışım Ocak ayına kadar 5 kilo hedefim var vermek istediğim 13 kilo asil

Hahaa anne saati oglysu zor uyuttum bu ara geç uyudu bir iki gün hiç susmuyor uyuycakken hep bişe anlatıyor ben uyuyordum nerdeyse telefonu kurcaliyorum biraz hazır sessizken ortalık
Ahahahaa aynı oluyor. Ama bugün saat 22:00 de uyudu.
Telefon kurcalıyorum bazen o uykuya dalarken :) Konuşurken uykuya dalıyor :)))

Ay ben zikirim var onu çektim o dalarken konuşurken telefonun ışığını görmesin hemen geliyo geri yanima
Ahahahaa aynı oluyor. Ama bugün saat 22:00 de uyudu.
Telefon kurcalıyorum bazen o uykuya dalarken :) Konuşurken uykuya dalıyor :)))
v

patates baskisi falanda ilgisini ceker bu yaslarda ip baskisi

aiy garniturum var bende yapam kendime beni.kiler yemezde ben yerim iste gelir gider
@Asmin75 bakliyatlardan yapilan makarnalar var.makarna gorunumunde nohut yedirmek gibi.bizim arkadaslar onermisti cocuklari sevmis
aklimizda olsun bu da alternatif
Haha kiz benimki geçen wc deydim gitmiş bardağa doldurmuş içiyor seviyor sütü babaya çekmiş
masallah
yaaa bende vermek istiyorum
Bayılazaaam
1 den beri ayakta cocuk
Asla uyumuyoruz
Benim ki de 1 de uyandi 1 saat oynadik niye boyle oluyo anlamadim bu ara gece 1 saat uyanik kaliyor cok sıkıldım bu durumdan.
Havale istediği icin kaldırmıs dolap ürünü.
Niye havale istiyorsn yani sacmalık
kesinti cok oluyor ya mebla yukseldikce ondan havale istemistir.

Selammm.
Dut cayimi ictim esim gitti.
Cuma bugun nasil mesudumm
Yemegim olmamasina ragmen mesudum yani☺

Tahlil sonuclarim cikacak bugun bakim degerlerim ne halde cok dusmediyse direk enfeksiyon dr. gidicem. Dahiliyenin yapcak bisi yok ilac verip yolluyor.
K.d randevu alicam.

Kız uyuyo aslinda bi cirpida ortalik toplasam eyiydi ama su sessizligin azcik tadini cikarmak istiyorum

Tahin bizde döküntü yaptı vermedim bidaha
Ama keciboynuzu özütü veriyorm soguk sıkım
Kahvaltısına katıyorm
Cennet hurması cıktı alıp cevizli vercem .
Gecen kıs cok yedim ben pekmezli cevizli
Cok severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…