lezzetsiz diyorHic ya kokuyımıs karnıbahar
bir tatlı gelir ki onlara :):)Alıskanlık bence
Sıfır sebze beslenmisler cocukken.
Donuk köfteyi ver yesin
kızartırsam yermişPişerken kokuyor dese anlayacağımBenim adama haksızlık yapıyormuşum. Dün akşam karnabaharı yoğurtlu yaptım. Yemekten yemedi onu yedi ekmekle
O bana zaten sacma geliyor ya,karnıbaharın ne vitamini kalıyor kızartınca:Skızartırsam yermiş
bende öyle uğraştırıcı sevmiyorum
şifa niyeti ile bir dilim ittirdimO bana zaten sacma geliyor ya,karnıbaharın ne vitamini kalıyor kızartınca:S
Benim kvde de atıyor karnıbahar.şifa niyeti ile bir dilim ittirdim
ama yemeği yermiş ,
ahahaha bak gör kalanı yemek yapıp kaktırcam :):)
turşum gelsin içine karnabahr da atıyorum
çok güzel oluyor
annemlerin turşusu çok meşur
yani arkadaşlarım heycanla bekliyor
turşu suyuna kadar ve sarımsağına kadar bit.iyor :):)
onun ayarı çok önemliBenim kvde de atıyor karnıbahar.
AMa okadar sarımsak atıyoalrki asla yiyemiyorz
5lt evde gecen seneden acılmamıs var.
Ziyan oluyor
Elle silincr uzun sure kirlenmiyor aslinda ama bel saglam olacakGünaydın hanımlar hayırlı cumalarımız olsun. Bu gün yemege misafir de gelecegi için, akşamdan dondurucudan baget tavuklarımı, fileto tavuk etimi ve kıymamı çıkardım normal rafa koydum sabaha kadar çözülmüşler. Bageti ve fileto eti salamura su yaptım yatırdım. Köfteyi hazırladım oda saklama kabında dolaptaki yerini aldı. Dondurucuya bir kilo çiğ köfte atmışım akşam onuda çıkardım bu yıl tek hedefim önce dondurucuda kileri tüketmek Allah saglık versin tabi öncelikler. Bunları hazırlarken sosuda hazırladım saklama kabında onu da dolaba koydum. Birde iki tane patates iki tane de pancarı folyoya sarıp közmatikte közledim yogurtlu sarımsaklı meze yapıcam. Az önce de patatesleri soydum tuzlu suya bastırdım. Birazdan markete gider eksiklerimi alırım. Mutfagı sabah sabah kaç kere topladım bilmiyorum, toz aldım evin yerlerini laminatları elbezi ile sildim vileda sanki iyi temizlemiyormuş gibi geliyor. Kendime eziyet ediyorum başka birşey degil.
Benim oglan Allahdan kahvaltilik hepsinden yiyor cesit yapiyorum bende.Selam kizlar
benim oğlum da her sebzeyi yer bı de kırmızı et sadece, balık çok zorla, tavuk yemez, köfte yemez, makarna pilav ağzına sürmez. Ama akşam ne yapıyım diyorum kalem yemeği (bamya) diyo mesela. Kahvaltılık da yemez 40 takla atıyorum sabah ona uyacak bişey yapabilmek için, her gün acikbufe var bizde beklerim kizlar
Çok geçmiş olsun canım Allahım bir daha göstermesin.Kızlar çok kötü sallandık çok şükür bizim ilçede şuanda bildiğim birşey yok. Hepimize büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım rabbim yaşatmasın birdahaKızlar çok kötü sallandık çok şükür bizim ilçede şuanda bildiğim birşey yok. Hepimize büyük geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım.İyisiniz değilmi. Valla fena salladı. Kızı uyutacaktım vazgeçtim.Kızlar çok kötü sallandık çok şükür bizim ilçede şuanda bildiğim birşey yok. Hepimize büyük geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?