Küçük Düşün Büyük Olsun!

çok geçmiş olsun canım

Slm kızlar
Depremden 3-5 dk sonra babam aradı annem cıkmıstı,deprem oldu hissettiniz mi diye.
Dedim yok ben ayaktaydım.
Sonra kardesim aradı.
Aramız limoni.
Yalnızsan geleyim alayım sizi dedi.
Yok dedim saolasın,hissetmedik biz.
Cocıklar da hissetmemis cok sükür.
Kız büyük etkilenir hemen
İnsanın ilk aklına aile geliyo iste.
Kırmasak keske hic birbirimizi.
Koci aradı sonra korkmadınız dimi diye.
Yoo dedim duymadık.
Ama basıma bi agrı girdi,stresten mi nedir
Rabbim beterinden korusun hepimiizi

Kızlar selam.
bugün de pek yazamadım deprem konusu üzerine de çok canım sıkıldı. Ben istanbul depremi oluyor dedim o an. O kadar şiddetli ve uzundu çok üzüldüm. Eşim hissetmemiş.
akşamüstü kızla üst komşu çağırdı gittik. Kızı gündüz uyutmadım.Rahat edemedim. Dibimden de ayırmadım.Tam kendi kendine oynamaya başladı derken şimdi rahat bırakamam da. Deprem anı tek şükrettiğim şey kızımın yanımda olmasıydı.
Bugün biraz kızdım sabah. Ona da üzüldüm. Su hazırladım evleri silmeye o da istedi odamı sileceğim dedi. Bezi ıslattım verdim. Tutturdu kovaya su koy. Anlatıyorum hava soğuk ıslanırsın hasta olursun dökersin falan yok illa koy diye ağlıyor. Sonra azcık koydum. Yok az koymuşum çok koyacakmışum ama nasıl direniyor ağlıyor gidip lavaboyu açmaya çalışıyor. Yırtıyor kendini bu da 3 yaşmı oluyor nedir Kucağıma aldım O kadar anlattımki anlatamammm. En sonunda sabrım kalmadı kucağımdan aldım koltuğa bıraktım. İşte dolduruyorum diye kızdım.doldurdum al dedim. Bu defa da almıyorum istemiyorum diye ağladı.
sonra da uygulamalı gösterdim neler olabileceğini.
Ama kızdığım için ağlamasına çok üzüldüm. Bazen diyorum benimmi sabrım yok ben nasıl anneyim diye sorguluyorum. ya da anlatmamammı gerekiyor. Tane tane anlattığım halde çığlık çığlık diretmesi Sabrımı zorluyor bazen. En son kızınca kendine geliyor ne tuhaf. Oysa hiç bağırmak istemezdim. Bir de özür diliyor hepten kötü oluyorum. Kendi haline bırakın diyorlar ya bıraksam vazgeçecekmi hayır yine devam edecek ağlamaya. Neyse 2-3 yaşları da atlatacağız inşallah. 2 yaşta ağlayarak herşeyi istemesi vardı onu atlattık alıştırmadık. 3 yaşta da ağlayıp illa dediğim gibi olsun diretmelerini de atlatırız :)

Cennet hurmasını Ela deli gibi seviyordu. Geçen yıl yediremedik. Keşke yese şimdi. İnşallah Alyoş yer sever

R
Bereketli olsun canım karnıbahar turşusunu biz de çok severiz. Bol sarımsaklı ben de sevmem. Az koyarım.

Herkese iyi geceler. Canım o süreçler çok normal kendini ve anneliğini hiç sorgulama lütfen. Benim kız kardeşim öyle durumlarda çocuklara küsüyordu. ama ciddi ciddi küsüyordu.

Benim oglan Allahdan kahvaltilik hepsinden yiyor cesit yapiyorum bende.
Bazen krep, bazen gozleme, bazen tost, salvali sosis, sucuklu yumurta, menemen falan..
Saralle, findik ezmesi, peynir cesitleri falan bayilir.
Tek artisi galiba bu☺
Benim kız da kahvaltıyı daha hevesle yiyor.hepsi farklı işte

Cumartesi balık günlerimiz yaşasıııınnn

Herkese iyi geceler. Canım o süreçler çok normal kendini ve anneliğini hiç sorgulama lütfen. Benim kız kardeşim öyle durumlarda çocuklara küsüyordu. ama ciddi ciddi küsüyordu.
Valla ne yapacağımı şaşırdığım zamanlar oluyor. Kitap da okudum da yok olmuyor. Küsme konusuna alışmasın diye yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…