Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kizlar yazamadım fazla dün marjete fln çıktım gel diz topla kayınvalidem aradı abisinin torunu evleniyo salona yaştan gireniyolar gidip 1 gece kalıp takı verdiler kalabalık olmadan kardeşiyle esim bıraktı geldi kayipederim bizde kaldı yemek yaptım o gelmeden bezelye pilav turşu yoğurt çay sonra meyve verdim arada kahve maç izlediler oglisla oynadık osira sabah kahvaltı edip sil şüpür yaptım toz aldım banyo temizleyip bir makine beyaz yıkayıp astım hava güzel kurur esim öğlen annesiyle teyzesini aldı getirdi kahvaltiyi geç yapmışlar kahve ikram ettim namaz kılıp çıktılar esimin işi vardı çıktı bende perdeleri attim yikansin asacağım camları silmistim h içi iyi oldu temizdi halılar gelmedi h içi onlar gelir koltuk minderlerini söker yıkarım bu haftada biter

Dün market yaptım a101 115 harcamisim sucuk süt eşime deodorant indirimliydi fındık oglusa Baxter bir tane yeşilcay yumurta 10 lu oglusa biseler meyveli yoğurt 6 li kase aldım 10 TL'ye geliyordu çerez fln için yoktu iyi oldu biseler daha oradan Onur'a gittim mandalina çiçek ekmek pestil 2 tane makarna 1 paket 15 oraya eksik bittimi yok tabipirinç az kaldı patates yok akşama 2 tabak bezelye biraz pilav biraz makarna var esim yerse dışarda bize Yeter yemekler

Buzlukda bezelyem var bnde yapayım değişiklik olur, iyi fikir oldu bana

Ya annenin böyle demesi cok garip
Yani insanin evladina bana naaptiniz demesi

Ahlaklı, durust, ayaklarinin uzerinde durabilen, saygili evlat yetistirebilsem daha ne isterim ki
Simdi helede cocuklardan maddiyat beklemek su ekonomide.
Biz yardim ederiz galiba.
Kendileri gecinsinde

Ev supurdum
Kiza corba yaptim yedirdim.
Erbaslari doyurdum.
Yine pizza yapicim hamur yogurdum.
Seviyolla firin tepsisiyle yapiyorum hepsi bitiyo.
pesinede ıslak kek yaparim.

Yarin eve bakalim demis annemler gidip
Tuglasi falan orulmus
Hic de bakasim yok hevesim yok bilmiyorum
Günümü yicekler pazara cikilmasi lazim yarin

Dolao bosaldi.
Dun pisircek bisi bulamadim yemek uydurdum kafamdan.
Ne patlican var ne et var.
Sebze zaten yemiyolar.
Bu aksam kuru islatimde sabah pisirim.
sucuklu yaparim.

Simdi disardan siparis versek 100tl ekmegine kan dograriz..
Yarin pazar gorurum ben onunla

İse gidince aynısı aklıma geldi
Cok sükür hırsız ugursuz insanlar olmamısız
Ahlaklıyız daha ne yapalım?

Artık pazar da çok pahalı
Herşey aldı başını gidiyor
Kim ev yaptırıyor abla , minnoşun nasıl
Benim biraz eksigim var ama internetten bile araştırıp alacak gücüm yok

İse gidince aynısı aklıma geldi
Cok sükür hırsız ugursuz insanlar olmamısız
Ahlaklıyız daha ne yapalım?
Yani canım kızına bakıyorsun kendi ayaklarinin üzerindesin herkes yani durumu çok iyi kimseyle evleniyor evlensede çalışmak isteyemezmi ayrıca okuyor insanlar senelerce bakmak istemiyor canım o yüzden diyor yorulan insan gezmek oluncada siz gidin der benim anne misal üşengeç 5 kez cagiriyosun 1ke geliyor hastayım yorgunum der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…