Öyle valla canım en basiti yumurta bile almış başını gitmiş bu ara yiyoruz valla 10 lu aldım dün sabah misafirim vardı 5 i gitti yarın alırım yine 30 lu yumurta 20 TL olmuş en ucuz protein sôzdeArtık pazar da çok pahalı
Herşey aldı başını gidiyor
Kim ev yaptırıyor abla , minnoşun nasıl
Benim biraz eksigim var ama internetten bile araştırıp alacak gücüm yok
Geçen pazartesi 30 lu yumurtaya 25 tl verdik oda en basiti dediğin gibi Allah sonumuzu hayır etsin.Öyle valla canım en basiti yumurta bile almış başını gitmiş bu ara yiyoruz valla 10 lu aldım dün sabah misafirim vardı 5 i gitti yarın alırım yine 30 lu yumurta 20 TL olmuş en ucuz protein sôzde
Evet canım ticket bizim onurdada geçiyor 25 ti ordada bı kolisi biminki 19.5 olmuş a101 den 10 lu omegali olandan aldım tasiyamam diye başka şeylerde vardı elimde yarın pazara çıkarsam ordan alırım olmadı köy yumurta si oluyo bazenGeçen pazartesi 30 lu yumurtaya 25 tl verdik oda en basiti dediğin gibi Allah sonumuzu hayır etsin.
Ticket kart olduğu için belirli bir markete gidiyoruz hep ama artık bebeğin bezi vs olacak onları ticketten alıp pazara başka marketlere filan gitmeyi düşünüyorum.
Geçen bim aktüel ürünlerde çamaşır suyu 3 lt 10 tl idi baya uygun şeyler oluyor aslinda
Minnos iyi sukurArtık pazar da çok pahalı
Herşey aldı başını gidiyor
Kim ev yaptırıyor abla , minnoşun nasıl
Benim biraz eksigim var ama internetten bile araştırıp alacak gücüm yok
Yumurtanın bedenine göre de değişiyor fiyatı bazıları minicik oluyor,Evet canım ticket bizim onurdada geçiyor 25 ti ordada bı kolisi biminki 19.5 olmuş a101 den 10 lu omegali olandan aldım tasiyamam diye başka şeylerde vardı elimde yarın pazara çıkarsam ordan alırım olmadı köy yumurta si oluyo bazen
Hayırlı olsun ,Minnos iyi sukur
Ben suan kiradayim Binamiz kentsel donusumde yapiliyor yani orasi
Evet canim renk, model secebiliyoruz.Hayırlı olsun ,
Evin içine kullanılacak malzemeleri değiştirebiliyomusunuz mesela farkını verip beğendiğiniz mutfak dolabını kapıyı yaptırma sansi oluyormu
Hayırlısı olsun , geç olsun güç olmasın demişlerEvet canim renk, model secebiliyoruz.
Ama haziranda teslim
Amin insAllahHayırlısı olsun , geç olsun güç olmasın demişler
Güle güle oturun ağız tadıyla
Cennet hurması aldım bende taktım cama bakalım nasıl kuruycakTahin bizde döküntü yaptı vermedim bidaha
Ama keciboynuzu özütü veriyorm soguk sıkım
Kahvaltısına katıyorm
Cennet hurması cıktı alıp cevizli vercem .
Gecen kıs cok yedim ben pekmezli cevizli
Cok severim.
Geçinsinlrr demiyolarda hep bizden bekliyorlar kaynanmda ayrı annemde ayrı para topluyor yıldan nasıl geçiniyor demiyolarda puf aynı dert bizdede var baby lelliYa annenin böyle demesi cok garip
Yani insanin evladina bana naaptiniz demesi
Ahlaklı, durust, ayaklarinin uzerinde durabilen, saygili evlat yetistirebilsem daha ne isterim ki
Simdi helede cocuklardan maddiyat beklemek su ekonomide.
Biz yardim ederiz galiba.
Kendileri gecinsinde
Niye yapmadın diyor bak bal gibi de yapmışsın. Eve destek olmuşsun. Daha ne yapman gerekiyormuş inan merak ettim.Otokontrolu kalmadı artık bence.
Eskiden söylemezdi böyle seyler.
Demek gizliyormus.
Maddi olarak demiyorm dedi
Diyemez zaten evlenene kadr babama cekip ödediğim krediler burdan İzmir'e yol olur.
2 sene öncesine kadr yine arac takstlerine yardım ettim
Kimini verdiler kimini vermediler.
Zaten versinler geri diye ödemiyordum.
Suan teyze grubunda muhsetem anneliklerini anlatıyorlar.
Sessize aldım görüyorm cvp yazmıyorm:)
Göcük altında tek cocuk kalmıs,evde yalnızmıs.
Nasıl bırakırmıs annesi evde yalnız.
Konusmak kolay,kim bilir neden bıraktı annesi
Aynen yaGeçinsinlrr demiyolarda hep bizden bekliyorlar kaynanmda ayrı annemde ayrı para topluyor yıldan nasıl geçiniyor demiyolarda puf aynı dert bizdede var baby lelli
Benim dolapta boş limon var üç dört domates kafan kırılır girsenbuzluktan pişirririm artıkın
Benimki özgür kalmak ,sadece tlefonla anneannelik yapmak istiyorYani canım kızına bakıyorsun kendi ayaklarinin üzerindesin herkes yani durumu çok iyi kimseyle evleniyor evlensede çalışmak isteyemezmi ayrıca okuyor insanlar senelerce bakmak istemiyor canım o yüzden diyor yorulan insan gezmek oluncada siz gidin der benim anne misal üşengeç 5 kez cagiriyosun 1ke geliyor hastayım yorgunum der
Onu hic bilmiyorm ama kurur mu ki buhavadaCennet hurması aldım bende taktım cama bakalım nasıl kuruycak
Bende anneme iyiki 4-5 cocuk yapmamissin diyorumBenimki özgür kalmak ,sadece tlefonla anneannelik yapmak istiyor
Bana diyorki sabah bu 3.torun
Beni de anlayın yoruldm diyor.
İyi de dedim benim sucum ne 3.yü dogurmadm anne benimde ilk dedim
Aslında hic cirkeflesmem böyle tmm bakma anne derim gecerim.
Ama ben de acaba daha ne söyleyecek diye merakımdan üsteliyorm artk herseyi gectim
İnceldiği yerden kopar napalm
Tabi cnm evlendim kardesim 8 ay sınra kardesimin düğün oldu.Niye yapmadın diyor bak bal gibi de yapmışsın. Eve destek olmuşsun. Daha ne yapman gerekiyormuş inan merak ettim.
göçük altında kalan kaç yaşındaymış canım çok üzüldüm kadına da çocuğa daAnnen annelik hayatında çalışmadı sanırım. Seni anlamadığına göre.
Aynen annemde iyiki yapmamısBende anneme iyiki 4-5 cocuk yapmamissin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?