Küçük Düşün Büyük Olsun!

Resmen tartışmaya gelmiş
Açıkcası ne istediğini bilmiyor

Yani senin dediğin gibi bu kadar sevgisiz büyüyen kişilerin arasında gerçekten sevgi dolu bir insansın

Senden de beklentisi para olabilir
Belkide psikolojik olarak iyi değil
Ama seni yıpratıyor

Kızı uyuttım
Mutfak yıkıktı onu topladım.
Yarım paket kedi dilim vardı,tatlı yaptm ondan.
Su hayatta krema kadr iktisatlı kullandıgım bisey yok
Ömrümü böyle iktisatlı harcamadım yeminle
Aksm tavuga yarım paket krema kullandım,kalan yarısını tatlıya kattım
Kücücük kıtuya 5.95 teeele vermisim en az 2 cesit cıkarmazsam uyku uyuyamam cünkü
Mutfaga vileda atıp cıktım
Yesil cay yaptm bide
Sadakatsız e bakıyorm
Ev halkı uyuyor
Kocinin fabrikada 2 kiside cıkmıs
Biri benim eski isyerimde caycı abla vardı onun esi ,biizimkiyle aynı fabrikadalar
Aksm geldi sizin x abla corono olmus esi de karantina daydı pozitifmis dedi
Off cok üzüldüm cok severdim ins hafif atlatırlr.
Ay ne kahve falları baktı bize.
Yakında birinde cıkınca insn daha bi fena oluyo.
İkbal gürpınar arkadasın akrabası,onu da yogun bakıma almıslar
Ark.ogluyla konusmus agır demis dırumu.
İns iyilesir bütün hastalar

Söylesen adı yapmasaydın olurdu.
Yani biz kız verdik gerisine karışmayız gibi bir durum olmuş

Hep sen destek olmuşsun
Tabi eşin bundan da rahatsız olabilir
İyilik çok çabuk unutulur

Hic anlamıyorz ne istiyor.
Para verince benden almıyor.
Cünkü alırsa gardı düsecek.
Gizliden cantasına koydm 1-2 kere
Bana farklı gösteriyor durumunu,sanki para icinde yüzüyormjs gibi.
Ama kardesimden biliyorm faturalarına kadar kardesim ödüyor

Söylesen adı yapmasaydın olurdu.
Yani biz kız verdik gerisine karışmayız gibi bir durum olmuş

Hep sen destek olmuşsun
Tabi eşin bundan da rahatsız olabilir
İyilik çok çabuk unutulur
Aynen yapmasan olur.
Ama ben alkıs almak icin yapmadım aynen
Kardesim o benim yine olsnn yine yaprım.

Sanki sen elsin niye böyle yapar ki

Sanki sen elsin niye böyle yapar ki
Benim kocama gıcık ya,sıkı cimri evinden kısıyor diye bakıyır.
Kendi hayatını farklı gösteriyor
Valla baskası ödüyorsa ben de gider wc kagıdının parfümlüsünü,bulasık tabletinin en pahalısıını alırım.
Biz uygun olanı alınca benimki sıkı,cimri
Kendi yagımızla kavruluyorz biz.
Kimseye güvenip evlenmedik sonucta.

Çok doğru dedin
İftihar etmeli seninle
İşini görüyor kimseye yük olmuyorsun
Ama insan ailesini tanıyor çocuk olunca

Çok doğru dedin
İftihar etmeli seninle
İşini görüyor kimseye yük olmuyorsun
Ama insan ailesini tanıyor çocuk olunca
Valla öyleymis
2 seneki annem sanki baska bi kadın
Eli hep üzerimde derdim,bisey olsa alır cantmaı giderim derdim.
Yokmus öyle bir yer

Bugün bizde ablamla atıştık uyduurdugu laf çıktıı piyasaya bizim eniştrde darılıuomuş bende darılırsa sarılsın biz birçok lafı yuttuk dedim m eşim otobüs beklerken arabayla yanından kafasını çevirip geçiyormuş iş yeri yakın yere taşındı bende eşime dedim ki boşver gecsin dedim sende dön kafanı sende akılsızlık gidip alıyo dun dedim
Bizde araba yok abim pikniğe çocukları gezmeye götürür yengemin annrsigilr bahçeye işte siz gidiyorsunuz bilmem ne diyo bende Dedim ki eniştem kaç kere dedi acaba yada sen hadi çocukları pikniğe götürmek diye dedim ben piknik filan olmasada olur dedim ama çocuk merak ediyo kızın aklı eriyo anne biz fakırmiyiz niye gidemiyoruz diyo ablama dedim ki bi b.. Lu tavugu alamammı sanıyon dedim bugünlerin yarını var hep böyle kalmıycaz dedim çalışırken parası yoksa para market görüyordum ama herşey unutulmuş Allah büyük dedim muhtac etmesin kocana evinde gelmem bidaha dedim

Senin bu abla yeminle eltin sanıyo kendini

Ne demek canım hep anlat dinlerim. İyi bir dinleyiciyimdir Yani sen yine de kendini borçlu hissetme bence kardeşin yapıyorsa emin ol senin yaptığının karşılığınıyapıyordur. Sen hala da yapıyorsun.
Ayrıca eşine gelince kızma ama bence adam haklı. Ben de eşime o konuda zamanında çok kızdım ve de para da sakladım ondan. Gerçek maaş rakamımı söylemedim. Para hesabı yaptığım oldu. Çünkü sürekli başkalarını düşünüyordu. Eğer para saklamasam şuan biz bu evde de oturmuyor kirada oturuyorduk ondan da eminim.
Kardeşinle annene gelince sen çalışmasan emin ol o yaptıklarını da yapamazdın. Biraz ince düşünseler bunu farkederler

Kremayı ben de yarısını kullanıp buzluğa atanlardanım tasarruflu hatınlar topiği
Ben de bugün haber aldım hergün bir haber duyuyorum. Ama uçağa binecekken tansiyondan fenalaşınca test yapılmış hiç bir belirti yokmuş bakalım yakınımızda ve bizde ne zaman çıkacak Allah korusun.

Bu devirde kimse rahat değil herkes hesap yapıp uygun fiyatlısını alıyor. Bir de uygun fiyatlı almanın adı cimrilikse hepimiz cimriyiz
Başkası ödese daha da ucuzunu almaya çalışırdım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…