- 27 Şubat 2013
- 14.870
- 42.467
- 798
Biz de ilk ev 1+1 olarak girdik. Hiç prşinat yoktu. Hep krediydi. 5 yıllıktı ödedik bitti. 1 yıl geçti bu evi aldık. Zaten biriktirşrken amacım evi değiştirmekti. Bu eve 8-9 yıllık tam hatırlamıyorum krediye girdik. İlk yıl ara ödeme yaptık ikinci yıl birdaha ara ödeme yaptık. 4 yıla düştü. 8 ay kaldı çok şükür. Ama varımızı yoğumuzu bu eve yatırdık. Evi 310 a almıştık 500 falan eder sanırım. Çok kazanmadı galiba. Aman çok şükür evim var Yok gücümüzle aldık.,artık ev almakt oldukça zzor. İnşallah hepinizin azalır,bittiği günleri hepimiz görürüz.Sağol canımben de bişeyler yapmaya çalışıyorum işte şükür.Borçla ev sahibi oldum 7 yıl sonra bitecek kredim daha var Sağlık olsun da ödeniyor çok şükür
Bizde de durumlar aynıydı. :))) ama kızı 20:30 da uyuttum. O tabletle oturunca bir parça film izlediğimiz oluyor. Bugün de uyurken izledik.Selam kizlar ay okuyup yazamıyorum h sonu akşam yemek kızartma işi olunca resmen mutfak battı sil temizle yaptım çamaşır katladim kurumsyanlar balkonda koltuk minder örtüsu kurumusti serdim gerisi p tesi yıkanır akşam açıktı eşim kalan eti ısıtıp çay çekirdek tatlı almıştı onurdan ekler battı yine mutfak son topladım o oglusla oynarken bulaşık açtım tencere yıkadım elde bugünlük kapadım mutfağıfilm izledik biraz oglus tablet bakarken şimdi onu yatirmaya geldim
Nice coluklu cocuklu yas almis insanlar bunu dusunemiyor.Sağol canımben de bişeyler yapmaya çalışıyorum işte şükür.Borçla ev sahibi oldum 7 yıl sonra bitecek kredim daha var Sağlık olsun da ödeniyor çok şükür
Kız benim de bitti esitizFisnen var ve hic demiyosun ask olsun.
Burda benim brownielerim fisnesizlikden ölurkene nasil yicen sen onlari emme.
Hixc sorma 23.00 de bi uyandı dün gece 4 e kadrUykuuu nasil biseydi cok oldu biz unuttum dimibabyloading87
Saglıkla gelsinnn insallahAmin çok teşekkür ederim 34.haftaya girdik nasipse
Tabi tabi degerlemdir cnmCanım bana fikir verdin
Annem vişne kaynatmış içelim diye.Suyunu içiyorum vişneleri yemeyi sevmiyorum atıyodum onları seçip küçük doğrayıp keke katabilirim
Geçmiş olsun hemen çıkar inşallah dışı çocuğun huyu değişiyor vallaİyi pazarlar bacımlar
Gelemeyrummm bnde
Kız diis cıkarıyor
Gece 23.00 de bi uyandı 4 e kdr
8 dede kalktı
Kahvaltı ,evi topla 14.30 uyudu anca
Bizde ögle yemegi yedik o uyurken.
Aksma yemek yok tabi
Masa toplanacak oturdm kaldım
Saolasın kuzu valla yaGeçmiş olsun hemen çıkar inşallah dışı çocuğun huyu değişiyor valla
Ev almak fikri ailemindi canım.İyiki dinlemişim kira ödeyeceğine dediler ev sahibi ol.Zaten eşyalar bende kaldığı için ailemin yanına gidemezdim kira yerine de ev sahibi oldum çok şükür.Şu hayatta iyiki yaptım dediğim 4 şey :Nice coluklu cocuklu yas almis insanlar bunu dusunemiyor.
Yani borcun altina girmek islerine gelmediginden emekli maasiyla kira verip gecinmeye calisiyorlar.
Ya da cocuklarinin ellerine bakiyorlar.
Ama sen bak nasil akilli dusundun aldin gitti,
Inan zaman cabuk geciyor bir de bakmissin bitmis borcu.
Koyde ki evi almadigima esek gibi pismanim.
3senelik kredi cekecektik 1.5 senesi bitmisti bile suan.
Ee ek gelirde geliyo suan bu sene bitirirdik
Allah ev alana evlenene yardim ediyo bunu bilir bunu soylerim.
Azicik gozu karartmak lazim
Cunku borcum var diyorsun sorumlulugun oluyor onceligin onu ödüyorsun.
Allah ödeme kolaylığı versinMasalalh bizde 7 senelik cektik bir yılı bitti bile şükür bir şekilde düzene oturuyor ınsallah Allah güç versin de kira yerine biraz fazla ödeyip evimizi alalım dedik nasip etti Rabbim de hiç hesapta yokken aslında
Kira boşa gidiyor krediyi ödeyip ev sahibi oluyorsun.Hem de ileride çocuğuna kalıyor, biraz anne babadan bişey kalacakki çocuk da çalışıp üstüne eklesin kendi çocuğuna bişeyler bırakabilsin.Ve bunlari yazarken bir blogerin ev almak bana mantiksiz geliyor, ev almayi hic dusunmedim falan storysini okudum.
Yani kirada oturmak daha cazipmis.
Insallah calisamadigi zamanlar geldiğinde, hazira dag dayanmadiginda, yasliliginda da ayni seyleri soyler.
Kus kadar emekli maasiyla(o da omru yeter de olabilirse) kirasini mi verir faturami oder bilemedim.
Bir insan evladina ev almak niye cazip gelmez hic anlamadim anlayamayacagimda.
Bahaneleri bir yerde cakili kalmak istememek.
Ee saksi diilsin hos sat baska yerden al.
Ver kiraya baskaya yere gec.
Imkan yoksa anlarim ama imkan varsa insan kendini gec evlatlarini dusunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?