Ne kadar haklısın canımVe bunlari yazarken bir blogerin ev almak bana mantiksiz geliyor, ev almayi hic dusunmedim falan storysini okudum.
Yani kirada oturmak daha cazipmis.
Insallah calisamadigi zamanlar geldiğinde, hazira dag dayanmadiginda, yasliliginda da ayni seyleri soyler.
Kus kadar emekli maasiyla(o da omru yeter de olabilirse) kirasini mi verir faturami oder bilemedim.
Bir insan evladina ev almak niye cazip gelmez hic anlamadim anlayamayacagimda.
Bahaneleri bir yerde cakili kalmak istememek.
Ee saksi diilsin hos sat baska yerden al.
Ver kiraya baskaya yere gec.
Imkan yoksa anlarim ama imkan varsa insan kendini gec evlatlarini dusunur.
Kesinlikle Allah isteyene gençlik de nasip etsin çalışıp ödeniyor yaş ilerledikçe daha zor birde alım gücü azaldı son yıllarda bizde ev sahipleriyle sorun yaşınınca sorun derken tasindigimizin haftası satacagim dediği için artık zorladı şartları Rabbim de nasip etti dediğiniz gibi 2 seneye kadar sanırım ödediğimiz tutar bu kadar göze de gelmezKira boşa gidiyor krediyi ödeyip ev sahibi oluyorsun.Hem de ileride çocuğuna kalıyor, biraz anne babadan bişey kalacakki çocuk da çalışıp üstüne eklesin kendi çocuğuna bişeyler bırakabilsin.
Benim halamın eşi de aman ne ev alacağım damatlara ev mi bırakacağım diyordu.Emekli olduğunda halam evi aldırdıiyiki aldılar 3-4 yılları kaldı. Ev her zaman kazandırır.
Selam Kızlar
Şuraya sözünü tutmuş bir Beren bırakıyorum.
Sabah kalvaltıda yumurta salatası yaptım
Kahvaltı Faslı bitince mutfağı topladım.Çamaşır attım makineye serdim.
Sonra etli kurufasulye yaptım, 800 gr kadar ıspanak yıkadım doğradım ay ne zor öyle ıspanakla uğraşmak kaç kere yıkadım çamur yoktu bile içinde temizmiş.Yarısı ile Böreğimi yaptımkalan yarısını da süzdürdüm hafta içi ıspanak yemeği yaparım.Bulaşık makinesi bitmek üzere yatmadan boşaltırım.Çayı da demledim.Pilim bitti kafamı hissetmiyorum Uzandım.Sofrayı da babam hazırlayacak. sizi okuyayım biraz
Eline saglık cnm süper gözüküyotSelam Kızlar
Sonra etli kurufasulye yaptım, 800 gr kadar ıspanak yıkadım doğradım ay ne zor öyle ıspanakla uğraşmak kaç kere yıkadım çamur yoktu bile içinde temizmiş.Yarısı ile Böreğimi yaptımkalan yarısını da süzdürdüm hafta içi ıspanak yemeği yaparım.Bulaşık makinesi bitmek üzere yatmadan boşaltırım.Çayı da demledim.Pilim bitti kafamı hissetmiyorum Uzandım.Sofrayı da babam hazırlayacak. sizi okuyayım biraz
Saolasın cnm
Sağol canımEline saglık cnm süper gözüküyot
Saolasın cnm
Alya iyi de bizim canımıza okudu valla
Az evvl fırının üstüne cıkmaya calısırken yakaladık
Fırının üstüne baklava kutusunu koydm erisemesin diye erisirim ben buna demis
Evet hakkim var ama gıcıklık pesinde yine , cevap vermemiş muhasebeye .Kullanabildiğin hakkın varsa inadına kullan canım. Terslik yaparsa kendi düşünsün
Sızde haklısınız tabi geçen yıllar geri gelmiyor hesabı iyi yapmak lazım ilk sene bizi zorladı açıkçası çünkü arti kredilerimiz ve el borçlarımizi vardı şükür bayagi toparladık bu sene ınsallah tatil vs planları yapabileceğimiz için mutluyum birde bebek olmadan toparlanalim istiyordum çünkü özelde çalışıyorum kurumsal bir firma değil dönüşüm olur mu vs muammaben gruba farkli bakis acisi olarak gencken gezmeye de duskun olmak gerektigini savunuyorum.evlenir evlenmez kredi borcu bana gore degil sanirim.
simdide ise donuste siksam 7 falan oderiz aylik kredi ama 4 u gecirmem.bilmiyorum ya giden yillar da gelmiyor her seyi dengeli tutmak lazim .
ben cocuklardan once birikim yapmadim acikcasi.pisman miyim degilim de valla cok eglendim cok gezdim.simdi ne maddi gucum yeter o kadar gezmeye ne de ikizler izin verir.cocuklardan sonra maddi manevi sorumluluklar cok farklilasiyor.siz de haklisinizSızde haklısınız tabi geçen yıllar geri gelmiyor hesabı iyi yapmak lazım ilk sene bizi zorladı açıkçası çünkü arti kredilerimiz ve el borçlarımizi vardı şükür bayagi toparladık bu sene ınsallah tatil vs planları yapabileceğimiz için mutluyum birde bebek olmadan toparlanalim istiyordum çünkü özelde çalışıyorum kurumsal bir firma değil dönüşüm olur mu vs muamma
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorSelam Kızlar
Sağol canımEllerine sağlık canım çok güzel görünüyorispanagi çok alınca bende yıkayıp suzgecte iyice süzüp atiorum buzluğa pratik oluyo baya
Amin tez vakitte gönlünüze göre ev alırsınız inşallahNe kadar haklısın canım
Bende senin gibi düşünüyorum gençken ev derdini bitir ki yaşlanınca rahat et
Diyelim yaşlanmadan öldün en azından çocugum açıkta kalmaz evinde durur
Dünyada ne olacağımızı bilmiyoruz birileri muhtaç olmamak için şimdiden garantiye almak zorundayız
Bende kirayı verince bütün evler benim kafasını anlamıyorum bi çivi bile çakamadığım istediğimi yapamadığım evde durup kira vermek bana göre değil
Şuan ev için sıkıntı çekiyoruz kendimizden sıkıyoruz ama biliyorum şurda 1 2 seneye karşılığını alıcam
Rabbim herkese başını sokacak ev nasip etsin inş
Ben kiraya verdiğimiz parayı çöpe atıyoruz diye söylüyordum eşime.Ve bunlari yazarken bir blogerin ev almak bana mantiksiz geliyor, ev almayi hic dusunmedim falan storysini okudum.
Yani kirada oturmak daha cazipmis.
Insallah calisamadigi zamanlar geldiğinde, hazira dag dayanmadiginda, yasliliginda da ayni seyleri soyler.
Kus kadar emekli maasiyla(o da omru yeter de olabilirse) kirasini mi verir faturami oder bilemedim.
Bir insan evladina ev almak niye cazip gelmez hic anlamadim anlayamayacagimda.
Bahaneleri bir yerde cakili kalmak istememek.
Ee saksi diilsin hos sat baska yerden al.
Ver kiraya baskaya yere gec.
Imkan yoksa anlarim ama imkan varsa insan kendini gec evlatlarini dusunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?