Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne kadar haklısın canım
Bende senin gibi düşünüyorum gençken ev derdini bitir ki yaşlanınca rahat et
Diyelim yaşlanmadan öldün en azından çocugum açıkta kalmaz evinde durur
Dünyada ne olacağımızı bilmiyoruz birileri muhtaç olmamak için şimdiden garantiye almak zorundayız
Bende kirayı verince bütün evler benim kafasını anlamıyorum bi çivi bile çakamadığım istediğimi yapamadığım evde durup kira vermek bana göre değil
Şuan ev için sıkıntı çekiyoruz kendimizden sıkıyoruz ama biliyorum şurda 1 2 seneye karşılığını alıcam
Rabbim herkese başını sokacak ev nasip etsin inş

Kesinlikle Allah isteyene gençlik de nasip etsin çalışıp ödeniyor yaş ilerledikçe daha zor birde alım gücü azaldı son yıllarda bizde ev sahipleriyle sorun yaşınınca sorun derken tasindigimizin haftası satacagim dediği için artık zorladı şartları Rabbim de nasip etti dediğiniz gibi 2 seneye kadar sanırım ödediğimiz tutar bu kadar göze de gelmez

Eline saglık cnm süper gözüküyot

Geçmiş olsun babyloading87 canım.
Nasıl oldu Alyoş
Saolasın cnm
Alya iyi de bizim canımıza okudu valla
Az evvl fırının üstüne cıkmaya calısırken yakaladık
Fırının üstüne baklava kutusunu koydm erisemesin diye erisirim ben buna demis

Ev konusunda haklısınız valla
Nisanlıyken eve giren ark.ların borcu bitti biz hala kiradayız.
Kocinin ark.lar bana diyoki,sen oturmazdn orda
Kvdemin o taraflardalar evet muhit olarak iyi degil ama ev evdir yani.
Ben ilk evlendiğimde anneme yakın oturdum keske alsaymısız oralardan.
Bizim ki ev almaz hic niyeti yok,anca miras faln kalırsa

Kullanabildiğin hakkın varsa inadına kullan canım. Terslik yaparsa kendi düşünsün
Evet hakkim var ama gıcıklık pesinde yine , cevap vermemiş muhasebeye .
Uğraşmak istemiyorum artık onla , zaten ücretsiz izne çıkartmazsa haklı fesih hakkım doğuyor bakalım nolacak

Iyi akşamlar canlar ,
Geçmişi okudum ev konusunda sizlere katılıyorum gençken almak ödemek lazım yarinlarin ne getireceği bilinmez
Birikimim ev almak için zaten , aile binasından sorunlardan bıkmış biri olarak küçük olsun ama benim olsun diye düşünüyorum .

Konu acilmisken benim ailem bize ev birakmaya asiri azimli insanlardi.Allah razi olsun yaptilar da ama ufak bir sikinti oldu.cocukluguma dair bir cok hayalim olmadi bu yuzden.
Mesela aileyle otel tatili .biz tatil diye anneannemim yanina giderdik cocukken cok ozenirdim ailesiyle deniz kenari bir otele gidenlere.simdi mesela hic sevmem otel konseptli tatil ama o yaslarda heves ediyor insan.ya da aileyle bir lokantada yemek yiyip siparis vermek aman Allahim o nasil mutluluk verirdi oyle.boyle boyle uzar gider.daha cok anlatirdim aslinda simdi bakinca guldugum ama cocukken cok istedigim seylerdi.Cocuklarin guzel anilarindan calmadan birikim yapmak gerekiyor bence .

Sızde haklısınız tabi geçen yıllar geri gelmiyor hesabı iyi yapmak lazım ilk sene bizi zorladı açıkçası çünkü arti kredilerimiz ve el borçlarımizi vardı şükür bayagi toparladık bu sene ınsallah tatil vs planları yapabileceğimiz için mutluyum birde bebek olmadan toparlanalim istiyordum çünkü özelde çalışıyorum kurumsal bir firma değil dönüşüm olur mu vs muamma

ben cocuklardan once birikim yapmadim acikcasi.pisman miyim degilim de valla cok eglendim cok gezdim.simdi ne maddi gucum yeter o kadar gezmeye ne de ikizler izin verir.cocuklardan sonra maddi manevi sorumluluklar cok farklilasiyor.siz de haklisiniz
Simdi mesela birikim ve harcamayi dengeli tutmaya calisiyorum.

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor ispanagi çok alınca bende yıkayıp suzgecte iyice süzüp atiorum buzluğa pratik oluyo baya

İyi akşamlar kızlar,
Ev halkı uyudu ben buradayım
Bugün sabah mutfak lavabo tıkandı. Eşim dün ne varsa atmış oraya yemek yaparken. Söyledim ona almışsın tıkandı ben atmıyordum diye. Kolları sıvadı girişti boruyu açtı temizledi tıkanıklığı açtı.
ben de kahvaltı hazırladım. O arada babası kardrşi teyze dayı görüntülü grup konuşması yapıyordu. Biz elayla konuştuk. O gelmedi. Neymiş kardeşinin kızları sevmiyormuş Alem adam ya.
Neyse kahvaltı kahve derken saat 4 ü geçiyordu.O arada mutfak dolap kulplarında sardığımız şeyleri çıkardı. Sonra Onlara meyve verdim ben yürüyüşe çıktım. Geldim bir baktım kızın beşiği açmış. Genç odasına çevirmiş dedim ehh kafaya koydun duramazsın. Tabi ne yerin ne de beşiğin arka tarafındaki rafların tozunu almamış. Kızın çorapların altı simsiyah
şimdi yatağa nevresim takımı da almam şart oldu.
Az önce de market alışverişimi tamamladım 30 tl indirimle istegelsinden aldım. Kampanyalı ürünlerden aldım.
Adliyede de bizim paramız kaldı kararı alırken bak diyorum. 50-60 liranın peşindemi koşayım diyor. Eee iyi de ben burda hesap yapıp araştırıyorum kampanya kampanya dolaşıyorum

Amin tez vakitte gönlünüze göre ev alırsınız inşallah

Ben kiraya verdiğimiz parayı çöpe atıyoruz diye söylüyordum eşime.
yani tabi durumu müsait olmaz elbet anlarım. Ama birşeylerden kısıp ev alınabilir eğer işine maaşına güveniyorsa insan almalı. He bir de ben evlenirken eşimİn eşyaları vardı dedim ben kullanırım yeterki ev al.He sonra yenisini almadıkmı aldık. Benim evlenirken şöyle lüks şatafatlı evim eşyam çeyizim olmadı. Ama düğünümüz güzeldi az kişiyi çağırdık yemekli yaptık. Düğün de eşimin isteğiydi. Herkes de çok eğlendi. Benim ilk amacım çocuk değil ev almaktı. Çocuk olsaydı eğer biz kesinlikle ev alamazdık. Allah da çok iyi biliyor en uygun zamanda çocuğumuza kavuştuk.
Bizim çocuktan sonra ekonomik krizlerle biz temelli bitermişiz. Şimdi çok şükür borcumuz 8 ay kaldı diyerek seviniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…