Saol canim ev işini özelden yazimMinnosun doğum günün kutlu olsun ❤
Hediyeleri guzel gunlerde kullansin
Evi ne kadara aldı?
Hayırlı olsun canım Allah ödeme kolaylığı versin. Çok sevindim. Darısı benim ablama bakalım o da martta eminevim çekişinde çıkmazsa eminevimden çıkıp peşinat verip kredi çekip almayı düşünüyor.sonra da ara ödemelerle kapatırYazamadim kızlar bugün iyi geceler oğlusun doğum gününü kutladık iki eltim kayinvalidemler geldi kuzeni 3 tane birde eltimin yeğeni iyi anlasiyilar çok sevindi kuzum pasta almışlar lcw 4 parca kıyafet gelemeyen eltim 100 TL yollanis saolsun kısır iki çeşit börek poğaça elmalı turta çay yaptım bide iyi oldu çok dağıldı etraf topla iki kere bulaşık makinesi açıldı 2 ciyi akşam açtım mutfağı toplayıp esim yenek çay içince sabah toplarım artık 3 kıyafet bu sene giyilcek gibi kışlık degiscem bı büyük alacağım seneye giysin yarın çıkar hallederim aslında gecelik lazım pijama takımı belki bı ürünün yerine alırım parayı da hesabına yatiririm oğlusun kız kardeşim ugrarim ddi yarına kahvaltıya gelcek arabasını sattı dedimmi size evi aldı geçen hafta perşembe kiracı bulacak icine
Ben de dün iş yerinde çok can sıkıcı şeyler yaşadım nasıl akşam oldu bilmiyorumSelam kızçeler..
Günler hımhızlı geçiyordu bana..
İşler güçler çok yoğun.. İzin almak istiyorum ama iş çok izin vermiyorlar
Birde bazı ayrımcılıklar canımı sıkıyor..
Rabbim her daim iyilerle karşılaştırsın ne diyim.. Kul hakkından Rabbıme sığınırım.. Ama bazı insanlar gerçekten çok hakla giriyorlar.. Aldıkları maaşı asla haketmiyorlar..Kusura bakmayın dolmuşum iyice bu ara..
Rabbim insanlara vicdan versin.
Amiin..
Mutlu yillar minige iyiki dogmusYazamadim kızlar bugün iyi geceler oğlusun doğum gününü kutladık iki eltim kayinvalidemler geldi kuzeni 3 tane birde eltimin yeğeni iyi anlasiyilar çok sevindi kuzum pasta almışlar lcw 4 parca kıyafet gelemeyen eltim 100 TL yollanis saolsun kısır iki çeşit börek poğaça elmalı turta çay yaptım bide iyi oldu çok dağıldı etraf topla iki kere bulaşık makinesi açıldı 2 ciyi akşam açtım mutfağı toplayıp esim yenek çay içince sabah toplarım artık 3 kıyafet bu sene giyilcek gibi kışlık degiscem bı büyük alacağım seneye giysin yarın çıkar hallederim aslında gecelik lazım pijama takımı belki bı ürünün yerine alırım parayı da hesabına yatiririm oğlusun kız kardeşim ugrarim ddi yarına kahvaltıya gelcek arabasını sattı dedimmi size evi aldı geçen hafta perşembe kiracı bulacak icine
Ya bir de hamilesin niye geriyorlar kiBen de dün iş yerinde çok can sıkıcı şeyler yaşadım nasıl akşam oldu bilmiyorum
Bazen canıma tak ediyor el kahrı çekmek yok yere laf duymak şeytan diyo sen de söyle ağzına ne gelirse sonra çek git
Ama sonra bişey tutuyor işte karşımdaki ne yaparsa yapsın işim diyorum işimi seviyorum ve severek yapıyorum bırakıp gitmek bana yakışmaz kendime olan saygım işime olan saygım diyorum yatışıyorum sonra bi bakıyorum karşımdaki kişi hiç o değilmiş gibi devam ediyor sık dişini diyor konuyu kapatıyorum
Ama hamileyken kaldırması daha zor oldu dün bir saat ağladım belki tuvalette başım hala ağrıyor hakkım helal değil o konuda başkasının hatasının hıncını benden almaya kalktılar ya Allah'a havale ettim...
Bereketli olsun ablamSelam hanımlar, hepsini okudum, altın alacaklara, alanlara bereketli olsun. Kızlar çok şükür bu ay da kendime verdiğim sözü tuttum 5 gram bilezik aldım mutluyum. Para su gibi gidiyor her ay telaş oluyor içimde acaba alabilecekmiyim diyorum. Çok şükür bu ay da aldım darısı diğer ayların başına.
Dünde eşim yaşamış ortagız sözde ama pinti ötesi gecmiş yıldan işte baya bir miktar para varmıştı eşim de demiş biz önce olduydu bu para dahil demiş laf söylüyor diyo az uz olsa tmmm ama diye eşşek gibi çalışıyorum milyarlardan baahsediyo zaten içeri sokacak iyice beni diyoBen de dün iş yerinde çok can sıkıcı şeyler yaşadım nasıl akşam oldu bilmiyorum
Bazen canıma tak ediyor el kahrı çekmek yok yere laf duymak şeytan diyo sen de söyle ağzına ne gelirse sonra çek git
Ama sonra bişey tutuyor işte karşımdaki ne yaparsa yapsın işim diyorum işimi seviyorum ve severek yapıyorum bırakıp gitmek bana yakışmaz kendime olan saygım işime olan saygım diyorum yatışıyorum sonra bi bakıyorum karşımdaki kişi hiç o değilmiş gibi devam ediyor sık dişini diyor konuyu kapatıyorum
Ama hamileyken kaldırması daha zor oldu dün bir saat ağladım belki tuvalette başım hala ağrıyor hakkım helal değil o konuda başkasının hatasının hıncını benden almaya kalktılar ya Allah'a havale ettim...
Bereketli olsunn cnm.Selamlar kızlar
Kızi anneme bırakıp dışarı çıktım bugün,
Durakta beklerken kaynım la gorumcem geldibirbirimize arkamızı dönüyoruz tanimiyomus gibi uzaklaşıyoruz saçma sapan hareketler flash tv oyuncularına döndük
Kızımın tahlillerini göstermeye gittim dr idrar tahliline de bakalım enfeksiyon varmı diye oda sarılığı uzatır dedi iki poşet aldım geldim yine deneyecegiz
Kendime birşeyler alayım dedim beğenemedim Ya çok bol şeyler var ya da kısacık beli göbeği açık bırakan şeyler sevemedim
Çocuk kiyafetleri satan bir mağaza da %50 indirim vardı kıza iki takım iki de zibin aldım 2 yakalık 67 tl verdim
Internetten aldığım kıyafetlerde gelmis bir sure idare eder temiz temiz giysin kızım
Son rapor parami da gram altına yatırıp eve geldim
Çok yoruldum yürümekten ayaklarım ağrıdı evde oturmaktan paslanmışım
Bende havadisler bu şekildedha yemek yok annem çorba yapmış, bende melemen yaparım yanina yeter
Bereketli olsunnnMerhaba topik sakinleri.. Bugün trendyolda kendime saat bakarken çeyrek altına da bir bakayım dedim. Aklımababyloading87 in internetten gram aldığı geldi, tanesi 701 liradan iki tane çeyrek aldım. İlk kez internetten altın almış oldum umarım sıkıntı yaşamam. Dışarda kuyumcuya sordum 715 dedi çeyreğe. Beğendiğim saatler de 1500 civarıydı kısmet çeyreklere oldu umarım daha iyi yapmışımdır.
Bu arada migrosta tüm şampuan çeşitlerinde indirim var, ihtiyacınız varsa kaçırmayın.
Herkese bol birikimli, sağlıklı günler dilerim.
Amin canım insanın kendi işi olsa ayrı dert el işinde çalışması ayrı dert vallaDünde eşim yaşamış ortagız sözde ama pinti ötesi gecmiş yıldan işte baya bir miktar para varmıştı eşim de demiş biz önce olduydu bu para dahil demiş laf söylüyor diyo az uz olsa tmmm ama diye eşşek gibi çalışıyorum milyarlardan baahsediyo zaten içeri sokacak iyice beni diyo
Allahım dedim uyma boşver deli gönül bırak gel dedimdiyo
O kadar çok yoruluyor akşam bile iş getiriyor arada bende gidiyorum
Adamın işyeri müşteriler filan ama kar ortagı heerşeyi eşim yapıo işte benimde canım sıkıldı Dün
Dolaplar geldi parçalar birleşecek aynılarını dizdik dün gece sırtım ağrıyor
Allah kimseye muhtac etmesin
Ben hep alıyorm kızlar.Baktım şimdi bnm aldığım fiyattan altın var ama kargo olayı düşündürdü beni
Sonuçta kutuya vs koysalar bile küçük bisey kaybolur mu diye
Sagol abla Inşallah
Sagol canımBereketli olsunn cnm.
Kız o kadr mı kötü aranız
Slm vermeyecek kadar
ben kargo gelene kadar verem olurum kız geldimi gelecek mi kargoya verildi mi dert olur bana altın buBen hep alıyorm kızlar.
Bazı satıcılar sertifikasına kadar yolluyor.
Tabi kaybolur falan diyosanız bisey diyemem de,ben kaybolsa da yıkarım
Kendini üzme, biliyorum Böyle üzme demesi kolay yaşamayan bilemez o an öyle bi duruma getiriyorlar ki bırakıp kaçasın geliyorAmin canım insanın kendi işi olsa ayrı dert el işinde çalışması ayrı dert valla
Dogrudur bende lohusalıkda cok sey yasadım.Sagol abla InşallahAllah hayırlı bir kapı acar zamanı var diye düşünüyorum ve biriktiriyorum elimden geleni yapıyorum
Sagol canım
Burda anlattıklarımın fazlası var eksiği yok inan.
Görümceyle konuşmuyorum zaten abisi gelip sorabilirdi.onlar durağın yan tarafında durdular bende diğer yanında
Anlamazlar,Dogrudur bende lohusalıkda cok sey yasadım.
Cirkinlesti de kocam anneme karsı.
İnsan keske yasanmasa diyor tabi,bak suan muhtacız.
Kimin kime muhtac olacagı belli olmuyor.
Yarın ihtiyacları olsa sana,yüzüne nasıl bakacaklar.
Keske düsünseler bunları.
İhtiyacı bile olmasa,ailesiniz sonucta.
Yüz yüze bakılıyor ,gec anlıyacaklar onlarda ama anlıyacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?