Küçük Düşün Büyük Olsun!

Off hep kücüklük kalıntıları iste.
Ben kavga etsen gece gündüz kavga edilecek adamla evliyim.
Bayagı karakolluk olursun yani öyle bi tip.
Cidden kavgaya sebep verecek konuları konusmuyorm evde.
Bu da normal değil.
Gecen mesela sey farkettim.
Önde oturmayı sevmiyrm koci direksiyondayken.
Gergin oluyor trafikde.
Babam aldı gecende,sohbet muhabbet aa baktım eve gelmisiz.
Koci olsa o yol bitmiyor bana.
Dısarı bakıyorm,diken üstünde duruyoırm .
Dısarı satasmasa bana sarıyor cünkü.
Radyoyu değistirmeme bile takıyor.
Bisey de dur diye.
Hayatı zorlastırıyorlar iste.
Baska bisey değil.

Kız uyuyorken salonu kaldırdım halılar balkonda havalanıyor sildim süpürdum
Gece 4 den beri başım ağrıyor
Uykudan uyandırdı ağrı, migrenim yine
Koluma yayılıyor zonkluyor kafam tek taraflı
Altın bugün 3 tl daha düşük dün ben aldım ya hep böyle olur sağlık olsun aldık unuttuk zamanı gelinceye kadar değerlenir
Ama hep alınca düşüyo ya çok şaşırıyorum

Anlıyorum seni , benimde eşimin ailesi böyle işte anlasalim görüşelim desen diken üstündesin
Dengesiz tipler ne yapacakları ne diyecekleri belli değil hava durumu gibi değişiyorlar
Benim tahammül gücüm yok artık
Sabrettim her yolu denedim konustm sans verdim kavga ettim yeri geldi sustum ama her seferinde aynı adam hiç degismedi
beni degersizlestirmeye çalışıyor ailesinin yanında niye cekeyim ki ben istediğim zaman neler yapabileceğimi gördüm geçmişte şimdi kızım var o dahada güç veriyo bana .
Benim babam hâlâ aynı eski zirdeli kavgacı hali yok ama aynı devam her şeye ömür geciyo be değer mi hiç,
Hamileyken beni kaç kere ağlattılar araba için 0 araba aldı neredeyse 200 bine habire içip içip araba oğlumun araba oğlumun diye beni delirtiyordu ben burda sıkıntıdayım ev almak için yırtınıyorum o zevkine 200 binlik araba aliyo oğluna şans yok bende baby herşeyi tirnaklarimla kaziya kaziya çarpışarak yapmak zorundayım

Hala kuş yemi cikiyo bir yerlerden cildircam ya
Evi komple kaldircam az kaldi dellendim.
Kiz yurutecin onune devirmisti oysa okadar temizledim yuruteci onunde oyuncaklari var cevirmeli falan onlarin icine girmis kiz cevirdikce yayiliyormus eve dun fark ettik.
Ben de diyorum dip kose supuruyorum hala nerden geliyo
Yine hali altindan falan buldum bir kac yem.

Nevresim degistim.
Y. Odasi, bos oda ve koridoru süpürüp sildim.
Kaldi mutfak salon banyo.
Oglan 1 den once kalkmiyo pasa torunu.
Onun oda aksama kalir..
Kiza incebulgurdan bulgur pilavi yaptim kapya biber puresi, kemik suyu sogan havuc falan koydum.
Yogurtla yedircem bakalim.
Terbiyeli sehriye corbasida yaptim.
Yogurt az kalmis aksam aldirimde süt mayalim.

Eve tavuk sote ve pilav yapicam.
Kız uyudu dinlencem bende ses yapmim uyusun az.
O uyaninca mutfakdan devam ederiz.
Arabaya koydum artik beni izlerken uyuyakaldi.
Yurutece koysam sildirmicekti.
Salonda durmuyo
Ouyy bazen nefes alamiyorum.
Gececek lelli gececek diyorum az daha sabir.

Günaydın kızlar,
Kahvaltı yaptık az sonra işlere gitişeceğim. Çamaşır katlanacak. Ev süpürülecek en azından odayı ve mutfağı hergün bazen iki defa süpürüyorum.
Akşam eşim kızın odaya lamba abajuru almış. Şöyle yapsakmı etsekmi dedi ama dayanamamış almış yine :)))
Gelir gelmez taktı. Karanlıkta. Dedim gündüz yap ne bu sabırsızlık. Duramaz.
kızlar altın yükselirmi yakın zamanda bir fikriniz varmı.
Almam lazım kartla alacağım. İnternetten alırım mecbur. Olur da eşim benim kartı krediyi yatırmak için isterse görüp farketmesin diye internetten alsam çok daha iyi olacak.
kızlar benim koca da çekilecek gibi değildi. İnanılmaz zor insandı. Ama her ayrılmaya kalktığım da tüm şartları zorluyordu. Ayrılmamak için çabalıyordu. Ama şimdi tabi çocuktan sonra daha da uysal bir insan oldu. Zamanla yontuldu galiba :))
Hepsinde bir sıkıntı var işte ama herşeye de tahammül edilmez tabi. İyi ve kötü yanlarını teraziye koyup tartın nasıl mutluysanız öyle kararlar verin. Sonuçta hepimizin mesleği iş tecrübesi var bir şekilde geçinilir. Çocukla zor olsa da biraz büyüyünce daha rahat olur.
Benim eşim eskisi gibi olsa sanırım ben de çocuktan sonra çok tahammül edemezdim. Ama bu dozda giderse çok iyi. kızımın babasından ayrı büyümesini istemem. Kız çocuğu olarsk babasız büyümenin ne demek olduğunu nasıl olduğunu çok iyi bilirim.

Ayrım yapması çok yanlış. Bence erkek çocuğundan çok kız çocuğuna daha çok destek olunmalı.

Gecen seneki yazdıklarımı okuyor gibiyim.
Bende nasılsa bosarım ben bunu diyoırdm gecen sene:)
BEn biyerden sonra ,zaten sen kızına bakıyorsun.
Bütün ihtiyaclarını karsılıyorsun.
İsteme ondan bisey dedim kendi kendime.
Cidden öyle bak cat diye 400 tl faturasını ödediğim adam 20 tl verirken suratı düsüyor.
Aklını yersin.
Takılmıyorm.
Evde sen bize muhtacsın havası yarattım.
Biz cıksak gitsek anası bile bakmaz yüzüne oda bilior.
Suan kızına sevgi göstersin yeter modundayım.
Bu dönem böyle.
Kavgda etmiyorz artık.
Benim kız babacı cünkü,evin icinde asansörün sesini duysa baba diyo.
Babası geldi diye seviniyır.
Bisyleri sırf o yüzden görmezden geliyorum.
Ama o da normalde söyleneceği seylere artık susuyor farkediyorm.
Susmasa zaten cekemem biyerden sonra.

Valla zor zor süreçler bizim hala kuşla uğraşmaktan döküntüler çok.

Ayrım yapması çok yanlış. Bence erkek çocuğundan çok kız çocuğuna daha çok destek olunmalı.
Ay esit olsunlar ya
Benim kvdlerde de kız cocuga destek olunur kafası var.
O da yanlıs.
Esit olsunlar.
Ben niye senin kızına destek olayım yani.
Benim canım cıkıyor cocukla kosarken.Kvde 7/24 kızında cocuk bakıyoır.
Oglanınki komsunun ttorunu mu? o da torun.

Tabi canım. O da ayrım oluyor. Benim dediğim kızının arkasında olmak., çünkü malesef insanlar maddi manevi kızının arkadında olmak sahip çıkmaktan çok erkek çocuğuna öncelik veriyor. Onlar macır ya ondan olabilirmi

Aynen göcmenler kıza agırlık verirler.
Erkek kendi calısır yapar kafasındalar,ama bilmiyorlarki gelinler calısıyor didiniyor.

Hadi gözünüz aydın
Birlikte nice güzel günleriniz olsun insallahhh

Aynen göcmenler kıza agırlık verirler.
Erkek kendi calısır yapar kafasındalar,ama bilmiyorlarki gelinler calısıyor didiniyor.
Benim bir sevgilim vardı göçmen. Çok da sevmişti beni ama işte ayrıldım sonra bursada buldu beni ardından yıllar geçti inegölde de buldu ama geri dönmedim nedense. iyimi yapmışım ne gençlik tabi de. Onlar da kızlarına ev aldılar ablası uludağ üniversitesinde hemşireydi. Oğullarına birşey yapmadılar sanırım. Aklıma o geldi birden anlatayım dedim.

Yanliz yaşadığım zamanları çok özlüyorum
Dert yok huzur çok
Ben eskiden üni kazanmıştım çalışıyorum diye annem göndermemişti, aof den 4 yıllık üni bitirdim şuan mali müşavirlik dosyam var ama sınava hazirlanamiyorum
Bi dünya kitap okudum canım nasıl isterse gece yarilarina kadar kitap okuyodum ders calisuyrdum çok mutluydum hayatımın en güzel günleriydi
Odama karışan yok eşyalarıma karışan yok ben ailemin yanında bile rahat değildim
Tek başıma evi tamir ettirmistim eşya almıştım yatak odası koltuk tk beyaz eşyalar aldım herşeyimi tek başıma çok huzurluydm mutluydum eyvallahim yoktu kimseye guzeldi hayatim ise gidiyodum
Ee evlendim hayatım berbat ötesi oldu iki lafı bi araya getiremeyen köylü kurnazı görmemişler bizden izin almadan dışarı çıkmasına kadar getirdiler işi
Ben eşimi affedemiyorum beni tanıyordu ben ona evlenmeden eğer değişirsen bende değişirim dedim bana saygını koru herzaman dedim beni hafife aldı nasıl olsa evliyiz bırakmaz diye 3 aylık evliyken ablası yüzünden geldiğin yere gidebilirsin dedi unutamıyorum bunlar benim kabul edeceğim şeyler değil
Eğer zamanla biraz kendini yontarsa seninde dediğin gibi ben bi çaba görürsem devam ederim ama görmezsem dayanacagimi sanmıyorum ben eskiden çok güçlü mutlu hissederdim şimdi bitik hissediyorum olaylara hayata bakış açım değişti dibe çektiler beni resmen saçlarım beyazladı
Hayırlısını diliyorum kendim ve kızım için,
Ben kimsenin 1 lirasına tenezzül etmem kocamdan gizli altın alıp odettiriyorum bu hâle gelmiş olmama inanamiyorum eskiden olsa deseler inanmazdım ben bu değilim

Inşallah herşey değişir güzel olur ama olmazsa da sadece kendime güveniyorum ana baba kardes de güvenilmez bnm için
Allah güzel günler yazsın hepimize güzel şeyler yasayalım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…