- 21 Ağustos 2015
- 32.170
- 97.669
- 798
- 38
Off hep kücüklük kalıntıları iste.Anlamazlar,
Bunlar böyle ruhsuz düşüncesiz aile içinde düşmanlık yapan dışarıya melek görünen tipler
Çünkü benim baba tarafımda böyle.
Ben kocamı gözden çıkardım zaten istediklerini yapsınlar.
Yarın kv yanındaki kızları evlenince bana bak diyemez,
ben küçüklüğümde çok sorun yaşadım amcam gozumun önünde yengemi dövdü defalarca annem babamda onlardan farklı değildi hergunumuz kavgaydı korkudan masanın altlarına saklandigimi kapimiza polislerin gekdigini bilirim
Mahalledeki kadınlar laf almak için ağzımdan okula gidip gelirken bana sorarlardı polisler niye geldi vs vs diye
Kucucuktum ben büyüyünce çok güçlü olacağım para kazanacağım kimse bana böyle yapamayacak dedigimi net hatırlıyorum
Şimdi benimde kızım var ya ben ona güzel bi gelecek hazırlayıp ileriye taşıyacağım ya da annem gibi bigun bende kızıma bende çektim diye anlatacağım ikisinden birisi
Yapı gereği pasif biri değilim sabrederim susarım sabrım biterse geri dönüşü olmaz
Bbam bana bi laf söyledi alkolluydu ben ertesi gün evi terk ettim gittim tek başıma ev döşedim yanlız yasadim 22 yaşındaydım ,
Ya çok uzattım ama gerçekten küçükken zordu zor gözüm kalıyordi herseyde kızıma bunu yasatamam bunların yanında saygısızlığı sevgisizligi öğrenmesin
Anlıyorum seni , benimde eşimin ailesi böyle işte anlasalim görüşelim desen diken üstündesinOff hep kücüklük kalıntıları iste.
Ben kavga etsen gece gündüz kavga edilecek adamla evliyim.
Bayagı karakolluk olursun yani öyle bi tip.
Cidden kavgaya sebep verecek konuları konusmuyorm evde.
Bu da normal değil.
Gecen mesela sey farkettim.
Önde oturmayı sevmiyrm koci direksiyondayken.
Gergin oluyor trafikde.
Babam aldı gecende,sohbet muhabbet aa baktım eve gelmisiz.
Koci olsa o yol bitmiyor bana.
Dısarı bakıyorm,diken üstünde duruyoırm .
Dısarı satasmasa bana sarıyor cünkü.
Radyoyu değistirmeme bile takıyor.
Bisey de dur diye.
Hayatı zorlastırıyorlar iste.
Baska bisey değil.
Ayrım yapması çok yanlış. Bence erkek çocuğundan çok kız çocuğuna daha çok destek olunmalı.Anlıyorum seni , benimde eşimin ailesi böyle işte anlasalim görüşelim desen diken üstündesin
Dengesiz tipler ne yapacakları ne diyecekleri belli değil hava durumu gibi değişiyorlar
Benim tahammül gücüm yok artık
Sabrettim her yolu denedim konustm sans verdim kavga ettim yeri geldi sustum ama her seferinde aynı adam hiç degismedi
beni degersizlestirmeye çalışıyor ailesinin yanında niye cekeyim ki ben istediğim zaman neler yapabileceğimi gördüm geçmişte şimdi kızım var o dahada güç veriyo bana .
Benim babam hâlâ aynı eski zirdeli kavgacı hali yok ama aynı devam her şeye ömür geciyo be değer mi hiç,
Hamileyken beni kaç kere ağlattılar araba için 0 araba aldı neredeyse 200 bine habire içip içip araba oğlumun araba oğlumun diye beni delirtiyordu ben burda sıkıntıdayım ev almak için yırtınıyorum o zevkine 200 binlik araba aliyo oğluna şans yok bende baby herşeyi tirnaklarimla kaziya kaziya çarpışarak yapmak zorundayım
Gecen seneki yazdıklarımı okuyor gibiyim.Anlıyorum seni , benimde eşimin ailesi böyle işte anlasalim görüşelim desen diken üstündesin
Dengesiz tipler ne yapacakları ne diyecekleri belli değil hava durumu gibi değişiyorlar
Benim tahammül gücüm yok artık
Sabrettim her yolu denedim konustm sans verdim kavga ettim yeri geldi sustum ama her seferinde aynı adam hiç degismedi
beni degersizlestirmeye çalışıyor ailesinin yanında niye cekeyim ki ben istediğim zaman neler yapabileceğimi gördüm geçmişte şimdi kızım var o dahada güç veriyo bana .
Benim babam hâlâ aynı eski zirdeli kavgacı hali yok ama aynı devam her şeye ömür geciyo be değer mi hiç,
Hamileyken beni kaç kere ağlattılar araba için 0 araba aldı neredeyse 200 bine habire içip içip araba oğlumun araba oğlumun diye beni delirtiyordu ben burda sıkıntıdayım ev almak için yırtınıyorum o zevkine 200 binlik araba aliyo oğluna şans yok bende baby herşeyi tirnaklarimla kaziya kaziya çarpışarak yapmak zorundayım
Valla zor zor süreçler bizim hala kuşla uğraşmaktan döküntüler çok.Hala kuş yemi cikiyo bir yerlerden cildircam ya
Evi komple kaldircam az kaldi dellendim.
Kiz yurutecin onune devirmisti oysa okadar temizledim yuruteci onunde oyuncaklari var cevirmeli falan onlarin icine girmis kiz cevirdikce yayiliyormus eve dun fark ettik.
Ben de diyorum dip kose supuruyorum hala nerden geliyo
Yine hali altindan falan buldum bir kac yem.
Nevresim degistim.
Y. Odasi, bos oda ve koridoru süpürüp sildim.
Kaldi mutfak salon banyo.
Oglan 1 den once kalkmiyo pasa torunu.
Onun oda aksama kalir..
Kiza incebulgurdan bulgur pilavi yaptim kapya biber puresi, kemik suyu sogan havuc falan koydum.
Yogurtla yedircem bakalim.
Terbiyeli sehriye corbasida yaptim.
Yogurt az kalmis aksam aldirimde süt mayalim.
Eve tavuk sote ve pilav yapicam.
Kız uyudu dinlencem bende ses yapmim uyusun az.
O uyaninca mutfakdan devam ederiz.
Arabaya koydum artik beni izlerken uyuyakaldi.
Yurutece koysam sildirmicekti.
Salonda durmuyo
Ouyy bazen nefes alamiyorum.
Gececek lelli gececek diyorum az daha sabir.
Ay esit olsunlar yaAyrım yapması çok yanlış. Bence erkek çocuğundan çok kız çocuğuna daha çok destek olunmalı.
Tabi canım. O da ayrım oluyor. Benim dediğim kızının arkasında olmak., çünkü malesef insanlar maddi manevi kızının arkadında olmak sahip çıkmaktan çok erkek çocuğuna öncelik veriyor. Onlar macır ya ondan olabilirmiAy esit olsunlar ya
Benim kvdlerde de kız cocuga destek olunur kafası var.
O da yanlıs.
Esit olsunlar.
Ben niye senin kızına destek olayım yani.
Benim canım cıkıyor cocukla kosarken.Kvde 7/24 kızında cocuk bakıyoır.
Oglanınki komsunun ttorunu mu? o da torun.
Aynen göcmenler kıza agırlık verirler.Tabi canım. O da ayrım oluyor. Benim dediğim kızının arkasında olmak., çünkü malesef insanlar maddi manevi kızının arkadında olmak sahip çıkmaktan çok erkek çocuğuna öncelik veriyor. Onlar macır ya ondan olabilirmi
Hadi gözünüz aydınEşim bugün nüfus müdürlüğüne gidecekti. Bana sürpriz yapmak için dün gitmiş. Geçici nüfus belgesini verdi dün akşam. Kimlik kartını bekliyorum bakalım. Bugün yarın gelir. Çok şükür bugünleri de görebildik. Darısı bekleyenlerin başına.
Benim bir sevgilim vardı göçmen. Çok da sevmişti beni ama işte ayrıldım sonra bursada buldu beni ardından yıllar geçti inegölde de buldu ama geri dönmedim nedense. iyimi yapmışım neAynen göcmenler kıza agırlık verirler.
Erkek kendi calısır yapar kafasındalar,ama bilmiyorlarki gelinler calısıyor didiniyor.
Yanliz yaşadığım zamanları çok özlüyorumGecen seneki yazdıklarımı okuyor gibiyim.
Bende nasılsa bosarım ben bunu diyoırdm gecen sene:)
BEn biyerden sonra ,zaten sen kızına bakıyorsun.
Bütün ihtiyaclarını karsılıyorsun.
İsteme ondan bisey dedim kendi kendime.
Cidden öyle bak cat diye 400 tl faturasını ödediğim adam 20 tl verirken suratı düsüyor.
Aklını yersin.
Takılmıyorm.
Evde sen bize muhtacsın havası yarattım.
Biz cıksak gitsek anası bile bakmaz yüzüne oda bilior.
Suan kızına sevgi göstersin yeter modundayım.
Bu dönem böyle.
Kavgda etmiyorz artık.
Benim kız babacı cünkü,evin icinde asansörün sesini duysa baba diyo.
Babası geldi diye seviniyır.
Bisyleri sırf o yüzden görmezden geliyorum.
Ama o da normalde söyleneceği seylere artık susuyor farkediyorm.
Susmasa zaten cekemem biyerden sonra.
Bende öyle düşünüyorum ama şansım yok ki kendi ailem oğluna değer verir kv çirkef kızlarına kocam da değer görmüyor yani hep tersi oluyoAyrım yapması çok yanlış. Bence erkek çocuğundan çok kız çocuğuna daha çok destek olunmalı.
Aminn canım benim.,Hadi gözünüz aydın
Birlikte nice güzel günleriniz olsun insallahhh
Inşallah herşey değişir güzel olur ama olmazsa da sadece kendime güveniyorum ana baba kardes de güvenilmez bnm içinGünaydın kızlar,
Kahvaltı yaptık az sonra işlere gitişeceğim. Çamaşır katlanacak. Ev süpürülecek en azından odayı ve mutfağı hergün bazen iki defa süpürüyorum.
Akşam eşim kızın odaya lamba abajuru almış. Şöyle yapsakmı etsekmi dedi ama dayanamamış almış yine :)))
Gelir gelmez taktı. Karanlıkta. Dedim gündüz yap ne bu sabırsızlık. Duramaz.
kızlar altın yükselirmi yakın zamanda bir fikriniz varmı.
Almam lazım kartla alacağım. İnternetten alırım mecbur. Olur da eşim benim kartı krediyi yatırmak için isterse görüp farketmesin diye internetten alsam çok daha iyi olacak.
kızlar benim koca da çekilecek gibi değildi. İnanılmaz zor insandı. Ama her ayrılmaya kalktığım da tüm şartları zorluyordu. Ayrılmamak için çabalıyordu. Ama şimdi tabi çocuktan sonra daha da uysal bir insan oldu. Zamanla yontuldu galiba :))
Hepsinde bir sıkıntı var işte ama herşeye de tahammül edilmez tabi. İyi ve kötü yanlarını teraziye koyup tartın nasıl mutluysanız öyle kararlar verin. Sonuçta hepimizin mesleği iş tecrübesi var bir şekilde geçinilir. Çocukla zor olsa da biraz büyüyünce daha rahat olur.
Benim eşim eskisi gibi olsa sanırım ben de çocuktan sonra çok tahammül edemezdim. Ama bu dozda giderse çok iyi. kızımın babasından ayrı büyümesini istemem. Kız çocuğu olarsk babasız büyümenin ne demek olduğunu nasıl olduğunu çok iyi bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?