2016 üyelik tarihi toplam 5 mesaj@rossmann sanki anımsicam seni
Evet fark ettim kim oldugunu da belki kendi selam vermek ister diye durttum2016 üyelik tarihi toplam 5 mesaj
Bereketli olsun insallah.Selam hanımlar, hepsini okudum, altın alacaklara, alanlara bereketli olsun. Kızlar çok şükür bu ay da kendime verdiğim sözü tuttum 5 gram bilezik aldım mutluyum. Para su gibi gidiyor her ay telaş oluyor içimde acaba alabilecekmiyim diyorum. Çok şükür bu ay da aldım darısı diğer ayların başına.
gozunuz aydin canimEşim bugün nüfus müdürlüğüne gidecekti. Bana sürpriz yapmak için dün gitmiş. Geçici nüfus belgesini verdi dün akşam. Kimlik kartını bekliyorum bakalım. Bugün yarın gelir. Çok şükür bugünleri de görebildik. Darısı bekleyenlerin başına.
İyi yapmıssınBenim bir sevgilim vardı göçmen. Çok da sevmişti beni ama işte ayrıldım sonra bursada buldu beni ardından yıllar geçti inegölde de buldu ama geri dönmedim nedense. iyimi yapmışım negençlik tabi de. Onlar da kızlarına ev aldılar ablası uludağ üniversitesinde hemşireydi. Oğullarına birşey yapmadılar sanırım. Aklıma o geldi birden anlatayım dedim.
Buradaki tanidigim gocmenler cok caliskan.İyi yapmıssın
Göcmene damat gittcen
Tabi her göcmen bir degil.
Esimin amcası kızına araba aldı,annesi maas kartını verdi evli sehir dısında.
Oglan üni.okuyodu ,pandemiden dokayı kapalı üni.cocuk koyun pesinde kosuyo burda.Arabayı bile carpar diye vermiyomıslar
Guzel baslangiclar bizimle baslar.topigin bana katkisini acikliyorum cocuklarin asi parasi icin kenarda para duruyordu onunla altin alip asiyi karttan cekicem hazir dusmusken dayanamadim
Canim gozun aydinnnAminn canım benim.,
Guzel yarinlarimiz olsun insallah hep beraber saglikli huzurlu ve bol altinliGuzel baslangiclar bizimle baslar.
Reklamimizi yapalim #isbirligi
Allah kolaylık versin canım ortak iş zor vallaDünde eşim yaşamış ortagız sözde ama pinti ötesi gecmiş yıldan işte baya bir miktar para varmıştı eşim de demiş biz önce olduydu bu para dahil demiş laf söylüyor diyo az uz olsa tmmm ama diye eşşek gibi çalışıyorum milyarlardan baahsediyo zaten içeri sokacak iyice beni diyo
Allahım dedim uyma boşver deli gönül bırak gel dedimdiyo
O kadar çok yoruluyor akşam bile iş getiriyor arada bende gidiyorum
Adamın işyeri müşteriler filan ama kar ortagı heerşeyi eşim yapıo işte benimde canım sıkıldı Dün
Dolaplar geldi parçalar birleşecek aynılarını dizdik dün gece sırtım ağrıyor
Allah kimseye muhtac etmesin
Malesef nikah cuzdamini alınca bişey saniyolar bırakamaz diye inşallah her şey istediğin gibi olsun çaresiz bırakmasın kimseyi rabbimYanliz yaşadığım zamanları çok özlüyorum
Dert yok huzur çok
Ben eskiden üni kazanmıştım çalışıyorum diye annem göndermemişti, aof den 4 yıllık üni bitirdim şuan mali müşavirlik dosyam var ama sınava hazirlanamiyorum
Bi dünya kitap okudum canım nasıl isterse gece yarilarina kadar kitap okuyodum ders calisuyrdum çok mutluydum hayatımın en güzel günleriydi
Odama karışan yok eşyalarıma karışan yok ben ailemin yanında bile rahat değildim
Tek başıma evi tamir ettirmistim eşya almıştım yatak odası koltuk tk beyaz eşyalar aldım herşeyimi tek başıma çok huzurluydm mutluydum eyvallahim yoktu kimseye guzeldi hayatim ise gidiyodum
Ee evlendim hayatım berbat ötesi oldu iki lafı bi araya getiremeyen köylü kurnazı görmemişler bizden izin almadan dışarı çıkmasına kadar getirdiler işi
Ben eşimi affedemiyorum beni tanıyordu ben ona evlenmeden eğer değişirsen bende değişirim dedim bana saygını koru herzaman dedim beni hafife aldı nasıl olsa evliyiz bırakmaz diye 3 aylık evliyken ablası yüzünden geldiğin yere gidebilirsin dedi unutamıyorum bunlar benim kabul edeceğim şeyler değil
Eğer zamanla biraz kendini yontarsa seninde dediğin gibi ben bi çaba görürsem devam ederim ama görmezsem dayanacagimi sanmıyorum ben eskiden çok güçlü mutlu hissederdim şimdi bitik hissediyorum olaylara hayata bakış açım değişti dibe çektiler beni resmen saçlarım beyazladı
Hayırlısını diliyorum kendim ve kızım için,
Ben kimsenin 1 lirasına tenezzül etmem kocamdan gizli altın alıp odettiriyorum bu hâle gelmiş olmama inanamiyorum eskiden olsa deseler inanmazdım ben bu değilim
Gözün aydın canım çok sevindimAminn canım benim.,
Ay o anda da aklına parasımi geliyor hemen kafası hakikaten farklı çalışıyor deseydinya telefon taksitini ödedim diye calismasan mecbur ödeyecektiMaas yatmıs.
Öglene kadar dagıtır gelirim.
Telefonu yanıma almadım onu halletmek yarına kaldı.
Aradım kocam olacak zattı,dedim ben bıraksam sen gelirken alsan
O an kafam basmadı ama ödemesini nasıl yapcaz tabi o da var dedim.
E sen yaparsın bırakırken dedi.
Hey yavrum kafa zehir koca gibi koca.D
Hic demiyo ben alırken veririm.
Sonra düsündüm Alya eve ugrayinca bırakmaz beni.
Yarına kaldı o yüzden.
Peki evlenmeden önce nasıldı eşin acaba hep böyleydi de sen mi fark etmedin aşktan gözün görmedi yoksa o mu çok iyi sakladı kendini bu kadar kısa sürede bir insan nasıl böyle değişebilir hayret birşeyYanliz yaşadığım zamanları çok özlüyorum
Dert yok huzur çok
Ben eskiden üni kazanmıştım çalışıyorum diye annem göndermemişti, aof den 4 yıllık üni bitirdim şuan mali müşavirlik dosyam var ama sınava hazirlanamiyorum
Bi dünya kitap okudum canım nasıl isterse gece yarilarina kadar kitap okuyodum ders calisuyrdum çok mutluydum hayatımın en güzel günleriydi
Odama karışan yok eşyalarıma karışan yok ben ailemin yanında bile rahat değildim
Tek başıma evi tamir ettirmistim eşya almıştım yatak odası koltuk tk beyaz eşyalar aldım herşeyimi tek başıma çok huzurluydm mutluydum eyvallahim yoktu kimseye guzeldi hayatim ise gidiyodum
Ee evlendim hayatım berbat ötesi oldu iki lafı bi araya getiremeyen köylü kurnazı görmemişler bizden izin almadan dışarı çıkmasına kadar getirdiler işi
Ben eşimi affedemiyorum beni tanıyordu ben ona evlenmeden eğer değişirsen bende değişirim dedim bana saygını koru herzaman dedim beni hafife aldı nasıl olsa evliyiz bırakmaz diye 3 aylık evliyken ablası yüzünden geldiğin yere gidebilirsin dedi unutamıyorum bunlar benim kabul edeceğim şeyler değil
Eğer zamanla biraz kendini yontarsa seninde dediğin gibi ben bi çaba görürsem devam ederim ama görmezsem dayanacagimi sanmıyorum ben eskiden çok güçlü mutlu hissederdim şimdi bitik hissediyorum olaylara hayata bakış açım değişti dibe çektiler beni resmen saçlarım beyazladı
Hayırlısını diliyorum kendim ve kızım için,
Ben kimsenin 1 lirasına tenezzül etmem kocamdan gizli altın alıp odettiriyorum bu hâle gelmiş olmama inanamiyorum eskiden olsa deseler inanmazdım ben bu değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?