Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bereketli olsun insallah.
Her ay insan kendine bir yatirim şekli belirleyip alinca cok mutlu oluyor.
Daha hevesli oluyor.

gozunuz aydin canim

İyi yapmıssın
Göcmene damat gittcen
Tabi her göcmen bir degil.
Esimin amcası kızına araba aldı,annesi maas kartını verdi evli sehir dısında.
Oglan üni.okuyodu ,pandemiden dokayı kapalı üni.cocuk koyun pesinde kosuyo burda.Arabayı bile carpar diye vermiyomıslar

Buradaki tanidigim gocmenler cok caliskan.

Seytan kulaginada bugun noldu yaw gun bana yetti
Vallahi sasilasi bir durum.
Tüm evi supurdum sildim.
Kiza corba pilav tamam.
Eve sote pilav tamam dunden de corba var.
2mak camasir asip
Bulasik mak. Bosaltip doldurdum.
Dizi bile izledim bitirdim
Aiyy vallahi bos vaktim mi kaldi ya kizda uyudu kahve mi icsem uzansam mi bak naapsam bilemedim.

Aksama biraz banyo temizlerim.
Dolap icini bi elden gecirip kabin silcem.
Kabini silip bebe yagiyla da son bi silince uzun sure kirec, su lekesi olmuyormus.
Derhal denemem icap ediyor.

yedirenk79 çok sevindim. Biliyormusun ilk kızım dünyaya geldiğinde eşim nüfus cüzdanını eve getirdiğinde Ana adını görünce öyle bir ağlamiştim ki sevinç,mutluluk, heyecan yazarken bile o anlarımı yaşıyorum çok güzeldi Allah isteyen herkese nasip etsin. Evladım bana bu dünyada ki en önemli rütbeyi getirmişti ANNE olmuştum. Kızın da çok şanslı sen gibi bir annesi var sırtı yere gelmez.

Eşimle pazara gittik, hava nasıl güzel bahar gibi ama pazar kalabalık değildi, Fiyatlar çok yüksek kızlar herşeyde yoktu. Taze fasulye, kabak, patlıcan hiç göremedim.
-2 kilo portakal
-2 kilo elma
-1 kilo mandalina
-1.5 kilo muz
-yarım kilo ıspanak
-1 kilo limon
-2 kilo patates,sogan
-1 kilo brokoli
ne kadar gitti bilmiyorum eşim ödedi.
Ama eşim parayı her verdiğinde yazık yazık diyordu. Arabaya poşetleri koyarken Allah hepimizin yardımcısı olsun diyordu. Yapıcak birşey yok paramızın gücümüzün yettiği kadar alıcaz. Bu gün sebze çorbası, karnıyarık, kısır yaptım şimdi de salata yaptım yemek yeriz. Tatlı olarakda mozaik pasta var.

Allah kolaylık versin canım ortak iş zor valla

Malesef nikah cuzdamini alınca bişey saniyolar bırakamaz diye inşallah her şey istediğin gibi olsun çaresiz bırakmasın kimseyi rabbim

Ay o anda da aklına parasımi geliyor hemen kafası hakikaten farklı çalışıyor deseydinya telefon taksitini ödedim diye calismasan mecbur ödeyecekti

Peki evlenmeden önce nasıldı eşin acaba hep böyleydi de sen mi fark etmedin aşktan gözün görmedi yoksa o mu çok iyi sakladı kendini bu kadar kısa sürede bir insan nasıl böyle değişebilir hayret birşey

Selam canlar kardeşim geldi bugün akşam erkek kardesim aldı gelip yemek yedik çay içtik çıktılar lcw gittik parka çıkardık oglusu lcde değiştik olmayanları bı pantolon kaldı 5 TL fazlası kaldi degsimde 4 li çorap aldım 10 TL verdim oraya haftaya degisces pantolonu fileye girdik 1/ kilo kıyma iki ekmek 16 li üç katlı wc kağıdı indirimdeydi patates 3 bir kahve oglusa biseler 90 verdik köfte patates domates li biber vardı çorba yaptım çorba kaldı yarinada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…