Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evlenmeden önce bir sıkıntı yokdu
Eşim ailesine karşı yumuşak yüzlü asla hayır diyemez onlara cevap veremez bunu evlendikten sonra anladim _ fark ettim
Onlarda bu durumu kullanıp istedikleri gibi at kosturacaklarini düşünüp beni hizmetçileri yapacaklardı ama güçleri yetmedi birbirimizi yiyoruz işte böyle.
Ayrıca maddi acıdan kullanıyorlardı eşimi ama insan yerine koymuyorlardi bizimkide kucuk cocuk gibii onlara nr yapsam da yaransam derdinde

Saol canim peşin aldı arabasını satıp uygun yerden küçük bir ev rabbim isteyen herkese nasip etsin

Doğumun geliyor canım sık dişini hamile kadınla niye uğraşırlar ki çok oluyor bu

Mutlu yillar minige iyiki dogmus

Ya bir de hamilesin niye geriyorlar ki
Hormonlarda cok etkiliyor canim ben ufacik seye bile aglar olmustum bir ara
Saol canim asıl d günü yarın kendi aramızda kutlariz

Eninde sonunda farkına varacak bence erkeklerin gözü geç açılıyor sanırım

Çok sağol canım güzel sözlerin için, İnan varya ağlattın beni o anne adının benim adım yazılmış olmasının anlamını kelimelerle anlatamam. Bir hastaneye bile gittiğimizde bana başka isimde hitap etmeleri çok içimi buruklaştırıyordu.

Güzel günleriniz olsun Her daim

Farkında,
Onların yüzüne gelince yumusuyor unutuyor her şeyi, ezmişler bunu sindirmişler ne derlerse he diyo onları savunuyor
Ya benim eşim ailesine düşkün değildir mesela bekarlığından çocukluğundan beri belli başlı yaşanmışlıklar var hepimizin üzerinde o da farkında mesela kendi de biliyor annesinin babasının huyunu yanlışlarını hep de söylüyor ama dediğin gibi yine de onlarla konuşunca görüşünce yumuşuyor her ne kadar ailesinin sadece işi düşünce onu aradığını bilse de kendi de söylese ne zaman işi düşüp arasalar koşuyor işi düşmekten kastım da hayati bişey değil misal ATM den para çekilecek benimki koşar telefon bozuldu alınacak benimki koşar saçma sapan şeyler tavır koymayı bilmiyor kaç kere kavga ettik bu yüzden doğruları söylediğim için ben kötü oldum artık ağzımı açmıyorum kullandırtsın kendini ne diyim

Ayy kızlar deli olucam. Karacadan nevresim takımı aldım. Tabi sonuçta marka kalitedir diye düşündüğümden, paketi açınca incelemedim. Yıkadım Kurudu sonra sereyim dedİm bir baktım yastıkta delik sonra çarşafta bir delik daha. Bu nasıl şey sanki çarşamba pazarımdan dökülmüş hasarlı ürün alıyorum. Müşteri hiz döşedim güzel yağdırdım. Yoruma da yazdım kesin yayınlamazlar.
Ne yapayım bilemedim. Ama çok sinir oldum. B düzüne yerlerine gidesim var. Umarım dönüş yaparlar. Yıkamasaydım keşke.

Bizim de öyleydi. Koşan hep eşimdi. Şimdi gücü yetmiyor tabi çalışmıyorum ben de. Kimse de beklentiye girmiyor.

Kızlar iyi geceler,
Bugün de yürüyüşümü yaptım. Eve geldim kız illa ben de banyo dedi. Neyse soktum. Saçımı baba kurutsun dedi. Sonra uyudu. Eşim de çok zaman geçmeden uyudu. Ben de takıldım tek başıma. Kekik çayı içtim. Kızdan bana da geçti galiba boğazımda batma var biraz.
Mutfağı topladım. Gece gece tuzlu suyla gargara yapacaktım. Yattım üşendim. Yüzüme krem bile sürmedim.
Bugün eşim teyzeye demiş. Ben arabayla gelip alamam. Dönüşte 3 saat trafik çekemem diye metrobüsle gel demiş. Geçen geldiğinde metrobüse binemem al arabayla demişti. Bakalım yarın akşama yemek telaşım da çıktı ne yapsam bilmiyorum. Herşeyi de yemiyorlarki. Hafta sonu eşime ait menüler

Sasırmadım karaca pismanlıktır
Sikayetvar a yaz cnm.

Slmmm bacılarr
Erken uyuduk kızla,uykum kactı.
Koci aksm maas zammım %25 olmus dedi.
Bereketli olsun güle güle harca dedim
Sormadım ne kadr oldu maas falan.
Girmiyorm o ttopa.
Alya biz görmeyiz ama ucu sana dokunur bari hadi iyisin kızım dedim
66 tl bebek aldım trendyoldan Alyaya
59 tl de incirle hurmalata aldım.Hurma kreması sekersiz.
Bugun icin Alinazik yüklenir

İyi sabir ver sende beybi tas olsa catlar yahu

Twitterda Karacaya ait tüm sayfaları etiketliyerek twitt atın . Ben bir çok firmanın müsteri hizmetlerinin çözmediği sorunları twit atarak çözdüm

Sasırmadım karaca pismanlıktır
Sikayetvar a yaz cnm.
Dönüş yapmazlarsa yazarım. Gerçi dönüş yapacaklarını da sanmıyırum da. Bugün ararım müşteri hizmetlerini verdikleri cevaba göre yazarım. Eskiden aldığım nevresimler taç linens kesinlikle kalite olarak da çoook farkı var. Linens in Outletinden de aldığım oldu onda bile böyle şey görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…