Inşallah canım,Malesef nikah cuzdamini alınca bişey saniyolar bırakamaz diye inşallah her şey istediğin gibi olsun çaresiz bırakmasın kimseyi rabbim
Evlenmeden önce bir sıkıntı yokduPeki evlenmeden önce nasıldı eşin acaba hep böyleydi de sen mi fark etmedin aşktan gözün görmedi yoksa o mu çok iyi sakladı kendini bu kadar kısa sürede bir insan nasıl böyle değişebilir hayret birşey
Saol canim peşin aldı arabasını satıp uygun yerden küçük bir ev rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım Allah ödeme kolaylığı versin. Çok sevindim. Darısı benim ablama bakalım o da martta eminevim çekişinde çıkmazsa eminevimden çıkıp peşinat verip kredi çekip almayı düşünüyor.sonra da ara ödemelerle kapatır
Doğumun geliyor canım sık dişini hamile kadınla niye uğraşırlar ki çok oluyor buBen de dün iş yerinde çok can sıkıcı şeyler yaşadım nasıl akşam oldu bilmiyorum
Bazen canıma tak ediyor el kahrı çekmek yok yere laf duymak şeytan diyo sen de söyle ağzına ne gelirse sonra çek git
Ama sonra bişey tutuyor işte karşımdaki ne yaparsa yapsın işim diyorum işimi seviyorum ve severek yapıyorum bırakıp gitmek bana yakışmaz kendime olan saygım işime olan saygım diyorum yatışıyorum sonra bi bakıyorum karşımdaki kişi hiç o değilmiş gibi devam ediyor sık dişini diyor konuyu kapatıyorum
Ama hamileyken kaldırması daha zor oldu dün bir saat ağladım belki tuvalette başım hala ağrıyor hakkım helal değil o konuda başkasının hatasının hıncını benden almaya kalktılar ya Allah'a havale ettim...
Saol canim asıl d günü yarın kendi aramızda kutlarizMutlu yillar minige iyiki dogmus
Ya bir de hamilesin niye geriyorlar ki
Hormonlarda cok etkiliyor canim ben ufacik seye bile aglar olmustum bir ara
Eninde sonunda farkına varacak bence erkeklerin gözü geç açılıyor sanırımEvlenmeden önce bir sıkıntı yokdu
Eşim ailesine karşı yumuşak yüzlü asla hayır diyemez onlara cevap veremez bunu evlendikten sonra anladim _ fark ettim
Onlarda bu durumu kullanıp istedikleri gibi at kosturacaklarini düşünüp beni hizmetçileri yapacaklardı ama güçleri yetmedi birbirimizi yiyoruz işte böyle.
Ayrıca maddi acıdan kullanıyorlardı eşimi ama insan yerine koymuyorlardi bizimkide kucuk cocuk gibii onlara nr yapsam da yaransam derdinde
Çok sağol canım güzel sözlerin için, İnan varya ağlattın beniyedirenk79 çok sevindim. Biliyormusun ilk kızım dünyaya geldiğinde eşim nüfus cüzdanını eve getirdiğinde Ana adını görünce öyle bir ağlamiştim ki sevinç,mutluluk, heyecan yazarken bile o anlarımı yaşıyorum çok güzeldi Allah isteyen herkese nasip etsin. Evladım bana bu dünyada ki en önemli rütbeyi getirmişti ANNE olmuştum. Kızın da çok şanslı sen gibi bir annesi var sırtı yere gelmez.
Farkında,Eninde sonunda farkına varacak bence erkeklerin gözü geç açılıyor sanırım
Güzel günleriniz olsun Her daimÇok sağol canım güzel sözlerin için, İnan varya ağlattın benio anne adının benim adım yazılmış olmasının anlamını kelimelerle anlatamam. Bir hastaneye bile gittiğimizde bana başka isimde hitap etmeleri çok içimi buruklaştırıyordu.
Ya benim eşim ailesine düşkün değildir mesela bekarlığından çocukluğundan beri belli başlı yaşanmışlıklar var hepimizin üzerinde o da farkında mesela kendi de biliyor annesinin babasının huyunu yanlışlarını hep de söylüyor ama dediğin gibi yine de onlarla konuşunca görüşünce yumuşuyor her ne kadar ailesinin sadece işi düşünce onu aradığını bilse de kendi de söylese ne zaman işi düşüp arasalar koşuyor işi düşmekten kastım da hayati bişey değil misal ATM den para çekilecek benimki koşar telefon bozuldu alınacak benimki koşar saçma sapan şeyler tavır koymayı bilmiyor kaç kere kavga ettik bu yüzden doğruları söylediğim için ben kötü oldum artık ağzımı açmıyorum kullandırtsın kendini ne diyimFarkında,
Onların yüzüne gelince yumusuyor unutuyor her şeyi, ezmişler bunu sindirmişler ne derlerse he diyo onları savunuyor
Bizim de öyleydi. Koşan hep eşimdi. Şimdi gücü yetmiyor tabi çalışmıyorum ben de. Kimse de beklentiye girmiyor.Ya benim eşim ailesine düşkün değildir mesela bekarlığından çocukluğundan beri belli başlı yaşanmışlıklar var hepimizin üzerinde o da farkında mesela kendi de biliyor annesinin babasının huyunu yanlışlarını hep de söylüyor ama dediğin gibi yine de onlarla konuşunca görüşünce yumuşuyor her ne kadar ailesinin sadece işi düşünce onu aradığını bilse de kendi de söylese ne zaman işi düşüp arasalar koşuyor işi düşmekten kastım da hayati bişey değil misal ATM den para çekilecek benimki koşar telefon bozuldu alınacak benimki koşar saçma sapan şeyler tavır koymayı bilmiyor kaç kere kavga ettik bu yüzden doğruları söylediğim için ben kötü oldum artık ağzımı açmıyorum kullandırtsın kendini ne diyim
calıskanlar evet kocamda calıskandır.Buradaki tanidigim gocmenler cok caliskan.
ÖdemezdiAy o anda da aklına parasımi geliyor hemen kafası hakikaten farklı çalışıyor deseydinya telefon taksitini ödedim diye calismasan mecbur ödeyecekti
Sasırmadım karaca pismanlıktırAyy kızlar deli olucam. Karacadan nevresim takımı aldım. Tabi sonuçta marka kalitedir diye düşündüğümden, paketi açınca incelemedim. Yıkadım Kurudu sonra sereyim dedİm bir baktım yastıkta delik sonra çarşafta bir delik daha.Bu nasıl şey sanki çarşamba pazarımdan dökülmüş hasarlı ürün alıyorum. Müşteri hiz döşedim güzel yağdırdım. Yoruma da yazdım kesin yayınlamazlar.
Ne yapayım bilemedim. Ama çok sinir oldum. B düzüne yerlerine gidesim var. Umarım dönüş yaparlar. Yıkamasaydım keşke.
İyi sabir ver sende beybi tas olsa catlar yahuSlmmm bacılarr
Erken uyuduk kızla,uykum kactı.
Koci aksm maas zammım %25 olmus dedi.
Bereketli olsun güle güle harca dedim
Sormadım ne kadr oldu maas falan.
Girmiyorm o ttopa.
Alya biz görmeyiz ama ucu sana dokunur bari hadi iyisin kızım dedim
66 tl bebek aldım trendyoldan Alyaya
59 tl de incirle hurmalata aldım.Hurma kreması sekersiz.
Bugun icin Alinazik yüklenir
Twitterda Karacaya ait tüm sayfaları etiketliyerek twitt atın . Ben bir çok firmanın müsteri hizmetlerinin çözmediği sorunları twit atarak çözdümAyy kızlar deli olucam. Karacadan nevresim takımı aldım. Tabi sonuçta marka kalitedir diye düşündüğümden, paketi açınca incelemedim. Yıkadım Kurudu sonra sereyim dedİm bir baktım yastıkta delik sonra çarşafta bir delik daha.Bu nasıl şey sanki çarşamba pazarımdan dökülmüş hasarlı ürün alıyorum. Müşteri hiz döşedim güzel yağdırdım. Yoruma da yazdım kesin yayınlamazlar.
Ne yapayım bilemedim. Ama çok sinir oldum. B düzüne yerlerine gidesim var. Umarım dönüş yaparlar. Yıkamasaydım keşke.
Dönüş yapmazlarsa yazarım. Gerçi dönüş yapacaklarını da sanmıyırum da. Bugün ararım müşteri hizmetlerini verdikleri cevaba göre yazarım. Eskiden aldığım nevresimler taç linens kesinlikle kalite olarak da çoook farkı var. Linens in Outletinden de aldığım oldu onda bile böyle şey görmedimSasırmadım karaca pismanlıktır
Sikayetvar a yaz cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?