- 27 Şubat 2013
- 14.862
- 42.467
- 798
Twitterım yok da bakalım açtıracaklar bana twitterTwitterda Karacaya ait tüm sayfaları etiketliyerek twitt atın . Ben bir çok firmanın müsteri hizmetlerinin çözmediği sorunları twit atarak çözdüm
Gerçekten çok sabirlisiniz aslında iyi de yapıyorsunuz böylelikle size karışma hakkına sahip olamıyor biliyor ki ona ihtiyacınız yokSlmmm bacılarr
Erken uyuduk kızla,uykum kactı.
Koci aksm maas zammım %25 olmus dedi.
Bereketli olsun güle güle harca dedim
Sormadım ne kadr oldu maas falan.
Girmiyorm o ttopa.
Alya biz görmeyiz ama ucu sana dokunur bari hadi iyisin kızım dedim
66 tl bebek aldım trendyoldan Alyaya
59 tl de incirle hurmalata aldım.Hurma kreması sekersiz.
Bugun icin Alinazik yüklenir
Canim iyi incelemek lazim.Dönüş yapmazlarsa yazarım. Gerçi dönüş yapacaklarını da sanmıyırum da. Bugün ararım müşteri hizmetlerini verdikleri cevaba göre yazarım. Eskiden aldığım nevresimler taç linens kesinlikle kalite olarak da çoook farkı var. Linens in Outletinden de aldığım oldu onda bile böyle şey görmedim
Bende kargo açarken video çekiyorum ne olur ne olmaz diye takıntı haline geldiCanim iyi incelemek lazim.
Ben artik netten aldigim herseyde pimpirikli oldum.
Diyorum hic biseyini atmayin dokunmayin bi inceleyelim neticede degisim suresi var.
Insallah donus yaparlar.
Karaca iyice bozdu artik.
Tencerelerinden falan asiri sikayet okumustum.
Nevresim english home, lcw almistim.
Cok da guzel ciktilar.
Evet kirisiyorlar evet utulemiyorum.
Cok takilmiyorum kirisikligina cunku sık nevresim degisen biriyim her hafta carsaf utulersem tirlatirim galiba.
Uzerine örtüyü kapayinca gozume batmiyo kirisikligi
Ama cok guzel ciktilar english home onlineden ve deppomax dan uyguna almistim.
Evet yani belki onu bile vermezdi,evdesin napcanki parayı diye.babyloading87 bencede cok sabirlisin.
Yani su geldi aklima calismasan gercekden yine sana 20tl falan mi cikarip verecekti.
Ya da karti odemeyecekmiydi
Bakıyorsn degismeyince insan acıp bisey söylemek bile istemiyor bi yerden sonra.Gerçekten çok sabirlisiniz aslında iyi de yapıyorsunuz böylelikle size karışma hakkına sahip olamıyor biliyor ki ona ihtiyacınız yok
Ayy vallahi kimse cekmezEvet yani belki onu bile vermezdi,evdesin napcanki parayı diye.
Ben diyorm ekonomik siddet var bizim evde.
İsin kötüsü kendini yırt,3 gün sonra yine aynı.
Korkmustur canim ya gecmis olsun.Günaydnlarr
Hayırlı cumalar
Güne üzünclü basladık,alya düstü sandalyeden
Dibimde bide.
İyi sükür 9,30 da cıktım evden.
Kusma vs olur Allah korusun diye
Cok agladı ama kuzum
Bide kapıda anne diye agladı cıkıyordm ,cıkardım artk montu falan oturdum.
Sakinledi öyle cıktım.
Ahh iste calısmak iyi güzel de ,böyle zamanlarda bırakıp gitmek kahrediyor insanı.
Annem panilk bide ay cocuk düstü ay cocuk düstü diye panik yapınca daha cok agladı cocuk korktu
Bugun hemencik bitsin kızıma koscam.
Aglayasım var oturup
Bazen yapacak bir şey kalmayınca mecbur görmezlikten geliniyorBakıyorsn degismeyince insan acıp bisey söylemek bile istemiyor bi yerden sonra.
İyi mi yapıyorm kötü mü bilmiyorm ama kabullendim artık..
Çok çok geçmiş olsun benim oğlumda 8 aylıktı mama sandalyesinde balkondaydik balkona düşmüştü hiç unutmam nasıl bağrıma basıp komşuma kosmustumGünaydnlarr
Hayırlı cumalar
Güne üzünclü basladık,alya düstü sandalyeden
Dibimde bide.
İyi sükür 9,30 da cıktım evden.
Kusma vs olur Allah korusun diye
Cok agladı ama kuzum
Bide kapıda anne diye agladı cıkıyordm ,cıkardım artk montu falan oturdum.
Sakinledi öyle cıktım.
Ahh iste calısmak iyi güzel de ,böyle zamanlarda bırakıp gitmek kahrediyor insanı.
Annem panilk bide ay cocuk düstü ay cocuk düstü diye panik yapınca daha cok agladı cocuk korktu
Bugun hemencik bitsin kızıma koscam.
Aglayasım var oturup
Ben sakinim bana ay ben dayanamam diyo.Korkmustur canim ya gecmis olsun.
Alyos kafesi devirince ona bisi olmadi korkmadida benim cigligima agladi cocuk.
Siz panik yapınca ondan da ağlamıştır.
Ahh kıyamammÇok çok geçmiş olsun benim oğlumda 8 aylıktı mama sandalyesinde balkondaydik balkona düşmüştü hiç unutmam nasıl bağrıma basıp komşuma kosmustum
Çocuklar düşe kalka büyüyor Allah daha beterinden korusun inşallah
bazasiz yatak alan ve tum evi karmakarisik olan benGünaydın hayırlı cumalar
İki gündür evle uğraşıyorum baza altlarını falan elden gercirdim baya bir şeyleri elden çıkardım 2 çuval ayırdım eşim gelince atacak sadelesme yolunda gidiyorum inşallah zaten çok kalabaligim yok ama biraz kıyafet anlamında sadelesmeye gittim
Birazda mutfakta kıyı kenarı kırık tabaklari eskimiş tavalari,çizik bardakları hep ayırdım yenisini almicam ne varsa onlar kullanılır
2500 birikmisimiz var altın çok düştü galiba altın alicaz hiç yoktan harcanmaz
Ama siz sakinsiniz yine vallahi aslında olması gereken bu ama ben sakın olamıyorum ya çocuktan sonra kaygı bozukluğu başladı bende aklım çıkıyor hiç iyi bir şey değilAhh kıyamamm
Alya da salonda düsmüstü gecen sene mama sandalyesinden .
Babası yanındaydı ben mutfaktaydım
Allahım nolur düsmesinler ya valla kalbime agrı indi sabah sbah.(
Valla olamadım öyle kadınAyy vallahi kimse cekmez
Helede şimdiki nesil.
Otur degerimi bil de.
Millet vallahi zirt pirt esya degisiyo, alisveris merkezlerinde fink fink para harciyolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?